Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Podręczniki szkolne mówią za mało o homoseksualizmie - Norwegia

Czytali temat:
(980 niezalogowanych)
37 Postów

(KING)
Nowicjusz
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Podręczniki szkolne mówią za mało o homoseksualizmie
No jaaasne. Potrzebne sa konkrety. CO jak kto komu i gdzie. oczywiście zaraz po ubieraniu banana będą dzieci kombinować z pomocą nauczyciela gdzie by go wpakować. Jaaaka szkoda ze już za pozno na szkole dla mnie.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
Racja ! Za pozno. Skoncz zanim zaczales. Nastepny pieprzony homofob
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Crow napisał:
homofob??
a Ty jak sie ruchasz?? idz na ulice i skanduj z transparentem ze Ty walisz tylko kobiety.... zjeby chca sie lizac po fiutach ich biznes, ale po chuj opowiadaja calemu swiatu jak im jest zajebiscie... kolegow nie maja czy jak?? dziwisz sie potem ze ludzie zygaja na pedalow... w podrecznikach nie ma bo i poc co?? jutro spojrz na kolege z pracy i pomysl jak lizesz go po jajacach, potem wyjdz na ulice z transparentem i krzycz wszystkim w kolo ze uwielbiasz ssac fiuty a potem zastanow sie czy to normalne... moze wtedy zrozumiesz jakie to jest kurwa paskudne...
a moze Ty tolernacyjny jestes bo dowiedziales sie ze na przyklad Twoj syn jest gejem... o, przepraszam, dzis w czasach tolerancji to bedzie WAGINOSCEPTYK....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
Yatsek napisał:
Crow napisał:
homofob??
a Ty jak sie ruchasz?? idz na ulice i skanduj z transparentem ze Ty walisz tylko kobiety.... zjeby chca sie lizac po fiutach ich biznes, ale po chuj opowiadaja calemu swiatu jak im jest zajebiscie... kolegow nie maja czy jak?? dziwisz sie potem ze ludzie zygaja na pedalow... w podrecznikach nie ma bo i poc co?? jutro spojrz na kolege z pracy i pomysl jak lizesz go po jajacach, potem wyjdz na ulice z transparentem i krzycz wszystkim w kolo ze uwielbiasz ssac fiuty a potem zastanow sie czy to normalne... moze wtedy zrozumiesz jakie to jest kurwa paskudne...
a moze Ty tolernacyjny jestes bo dowiedziales sie ze na przyklad Twoj syn jest gejem... o, przepraszam, dzis w czasach tolerancji to bedzie WAGINOSCEPTYK....

Cos Jacus jestes niedzisiejszy, teraz to trza sie chwalic jak sie lubi pociagnac. Znak czasow. W ramach szeroko pojętej tolerancji musisz akceptowac nawet to co jest Ci obrzydliwe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
(Yatsek)
Maniak
Crow napisał:
pieprzony homofob
Rozmawia Karol Garowicz z kumplem:
- Wiesz, dziś zaczepił mnie facet na ulicy i zaczął wyzywać od transwestytów.
- I co zrobiłeś?
- A co miałem zrobić? - Walnąłem go torebką!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
(Yatsek)
Maniak
Buraczyna napisał:
Cos Jacus jestes niedzisiejszy, teraz to trza sie chwalic jak sie lubi pociagnac. Znak czasow. W ramach szeroko pojętej tolerancji musisz akceptowac nawet to co jest Ci obrzydliwe.
ja wyrazam swoje zdanie na dany temat... i wprost mowie to co mysle i sie z tym nie kryje...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(KING)
Nowicjusz
nie jestem homofobem.
nie rozumiem po co ta propaganda tylko.
Pedalstwo istnieje od zawsze, bez edukacji i manifestacji.
No ale teraz po wiekach dyskretnego walenia w dupe norma będzie pedalenie na trawniku przed szkola.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
Yatsek napisał:
Buraczyna napisał:
ja wyrazam swoje zdanie na dany temat... i wprost mowie to co mysle i sie z tym nie kryje...

Jestes niepoprawny politycznie, wiec dostales latke homofoba. To taka "tolerancja" po polsku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak

A nie mowilem juz wczesniej ze on najprawdopodobniej w Polsce popiera partie "spalonego kota". Dlatego na poczatku (gdy niewiedzial ze Kaczora "pseudo-patriotyzm" byle blizej korytka juz wszyscy przejrzeli) cos o Kaczorze pisal a potem szybko zaczal atakowac kapitalizm Korwina.... bo wiadomo Korwin jest konserwatywny i nieprzepada za wynalazkami kota (mimo iz KNP uwaza ze kazdy sobie moze robic co chce byle niebiegal po publicznym terenie uprawiajac zgorszenie przed ludzmi).

Juz wczesniej mozna bylo wyczuc poglady "Palikotowe".....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bax)
Wiking
Ja pierdole co za kraj, co za ludzie. Niech beda jeszcze bardziej tolerancyjne i niech napisza o transseksualizmie, nekrofilii i innych psychicznych popierdoleniach. Na szczescie ja juz nie bede czytal tych podrecznikow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok