Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Przemytem Polska stoi - Norwegia

Czytali temat:
(1368 niezalogowanych)
1 Post
piter motto
(mottototo)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Przemytem Polska stoi
Wielka mafia z Drawska i Szczecina opowiada przed kamerami o interesach-KUPA SMIECHU
PYTANIE do tej kontrabandy ktora siedzi w tym temacie
- JAK WY SIE TERAZ CZUJECIE Z TA SWIADOMOSCIA ZE WYSTAPILISCIE PRZED KAMERAMI
ODPOWIEDZ- to jest KONFIDENCTWO I FRAJERSTWO
JAK cos robicie to rubcie to tak aby jak naj mniej osob wiedzialo o takich tematach.
Kupa smiechu z tej MAFI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Nalezy podziekowac norweskim tumanom,za rozwoj przemytu na taka skale!
W koncu to setki miejsc pracy!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
przeciez nie moga dopuscis sprzedazy wieczorami i zmniejszyc ceny

no bo kto by przyszedl do pracy nazajutrz

sami Polacy i Litwini
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Lechu R.
(Lesterek)
Wiking
gdzie obejrzec mozna obejrzec calosc?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Lechu R.
(Lesterek)
Wiking
Lesterek napisał:
gdzie mozna obejrzec calosc?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Takie są konsekwencje lewackich rządów, które chcą kontrolować wszystko, to lewackie rządy tworzą patologię, tak jest na całym świecie. Gdyby rząd dał ludziom wolność to nie byłoby większości patologi, mafii itd. Oczywiście nie popieram przemytników i ani razu nie kupiłem nawet piwa od przemytnika gdyż wyznaję zasadę, że mimo prawa głupiego, durnego i nastawionego na okradanie ludzi i trzymanie ich w niewoli to jednak należy przestrzegać go, oczywiście do granic rozsądku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
W G
(Luzak123)
Wiking
Jaka Mafia? to pajace z prowincji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Hardi napisał:
Takie są konsekwencje lewackich rządów, które chcą kontrolować wszystko, to lewackie rządy tworzą patologię, tak jest na całym świecie. Gdyby rząd dał ludziom wolność to nie byłoby większości patologi, mafii itd. Oczywiście nie popieram przemytników i ani razu nie kupiłem nawet piwa od przemytnika gdyż wyznaję zasadę, że mimo prawa głupiego, durnego i nastawionego na okradanie ludzi i trzymanie ich w niewoli to jednak należy przestrzegać go, oczywiście do granic rozsądku.

Dobra, czy ktos mi poda dokladna definicje lewaka? Co wiecej z rzetelnego zrodla, jedyna jaka znalazlem to na stronie J.Korwina-Mikkego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Karol.Ky napisał:
Hardi napisał:

Dobra, czy ktos mi poda dokladna definicje lewaka? Co wiecej z rzetelnego zrodla, jedyna jaka znalazlem to na stronie J.Korwina-Mikkego.

Nie zgadzasz sie z jego zdaniem to znaczy ze jestes lewakiem, a dlaczeg? Bo on nim nie jest!

Czego tu nie rozumieć? :-P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Joseph napisał:
Karol.Ky napisał:
Hardi napisał:

Nie zgadzasz sie z jego zdaniem to znaczy ze jestes lewakiem, a dlaczeg? Bo on nim nie jest!

Czego tu nie rozumieć? :-P

No dobra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok