Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Ania Ania (2186 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
skroty myslowe czy przerwy w zyciorysie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów
Joanna Jędras
(kropkastopka)
Początkujący
a niech ci bedzie, ze level nizej od ciebie
pozdrawiam i sciskam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Masz racje, Chcą być Panami. Dobrze sytuowany norweg, nie żyje w bloku w Oslo. Ma chatę na wypady na Aker Brygge za 60 mil koron. Za udokumentowaną kasę, bo tam ponoć ma chatę elita i żądają pokazania legalności pochodzenia pieniędzy. Żaden złodziej, co zarabia na lewo na rodakach nie kupi tam chaty. Taki Norek mieszka w willi przy jeziorze na którym stoi jacht i porządna bryka, a nie jakis 10-cio letni grat sprowadzony z niemiec z przekręconym licznikiem, co nie spełnia żadnych norm spalania. Strach czy koło na trasie się nie urwie.
Pozdrawiam Panowie Szlachta. wstydzący się za rodaków, którym się według was gorzej powodzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mały1975)
Wiking
spoko nie stresuj sie trzeba to pokazywać i ujawniać ,,żeby zanim nasz nastepny rodak zanim tu przyleci ,nie bujał w obłokach ...powiem CI że znam lepsze przykłady ,,,,,,ty masz chłopaku miodzio ja walcze z swoim pracodawcą norweskim
(kontrakt norweski na stałe ) nie płaci ....itd.....jestem w zw.zawodowych...teraz jestem na zwolnieniu od wrzesnia nie mam kasy .....nav też mi nie zapłacił jeszcze ...mam kontynuacje zwolnienia...okazało sie za ksiegowa wysłała dokumenty nie czytelne....sprawa sie wyjasnia ...to co przeżyłem to masakra..........tobie jeszcze polacy pomagaja w pracy .......w moim przypadku ...jestem na zwolnieniu lekarskim -nie mam juz kolegów ...pozdawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mały1975)
Wiking
Mało tego nie wiem co bedzie , dalej znam dobrze angielski , przepraszam znalazłem pomoc ( od 2-3 kolegów ) , wiem i myśle że bedą chcieli mnie zwolnic , mój szef wczesniej tez pracował w jobzone tylko w rejonie bergen.....wyrzucili go i założył swoją firme nie chce podawac nazwy ..ale jezeli mnie zwolni bedzie miał pecha opisze dziada wnorweskich gazetach ...tego nie lubią...znam swoje prawa i wiem co mi sie należy...a po 2 nav to tez instytucja (w zwiazkach pewna pani powidziała MI , ze sa gorsi od polskiego zus- )ua ...przepraszam nie pije i nie cpam ..prosze o pomoc ...wiem że mam prawo do adwokata itd..... moj tel.004793928725 może ktoś mi doradzi coś mądrego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mały1975)
Wiking
:::kropkastopka::-- zgadzam sie z * TOBĄ*....niektórzy sądzą że cały czas bedzie im leciało z nieba....jednak mogą przyjść cieżkie dni .....wtedy bedzie inaczej ...szukam namiarów na dobrego adwokata (z jezykiem polskim)..... mój mail. krzysztof-chodorowski1975@wp.pl...... z poważaniem k.ch
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jest 4 Polaków
4 kieliszki łyski
4 szklanki mleka
i 3 ogórki
czego jeden Polak nie dostanie?
Zgłoś wpis