ja jestem za Brakkefolket,dlaczego.Bo faktycznie tak jest.Norwedzy tez emigruja do USA,lub innych krajow zeby miec lepiej wiec my tez mamy prawo. A to ze w PL jest tak jak jest,to wina tylko nasza.SORRY ZE NIE WYSZLEM NA ULICE
Drogi Lukaszu Muszynski ! to tylko i wylacznie twoja wina i "gwiazd" tego zalosnego projektu. Montazysci jak ich nazywasz i producenci z NRK pokazali nas polakow w takim swietle tylko dlatego ze daliscie im na to zgode i autoryzacjie na np. popijanie whisky mlekiem. Skoro chciales uczcic sobie swoje urodziny ze znajomymi trzeba to bylo zrobic poza kamerami. Przekaz jest jeden tego serialu i stawia nas wszystkich w zlym swietle dzieki Wam. Dziekujemy rodacy. Budujcie sobie palace w polsce a tutaj mieszkajcie najlepiej w kartonach i robcie z siebie biedakow, meczennikow nad ktorymi trzeba sie litowac. Sami na to daliscie przyzwolenie. Ja sie pod tym nie podpisuje. Nie jestem lepszy od Ciebie i sam kiedys mieszkalem w podobnym miejscu ale to nie ma nic do rzeczy, ja bym tak nie postapil przed kamerami bo to zwykly snobizm, egoizm i zwyczajna glupota. Bez powazania
ZGADZAM SIĘ, JAK MOŻNA ZROBOĆ Z SIEBIE TAKIEGO NIEUDACZNIKA I NIECHLUJA!!!! W GŁOWIE SIE NIE MIEŚCI, JAK OBEJRZAŁEM BRAKKEFOLKET TO CIŚNIENIE MI PODSKOCZYŁO,KUR... CZY POLAK MUSI ZAWSZE BYĆ KOJAŻONY Z BRUDEM , NĘDZĄ I PIJAŃSTWEM?????? ŻENADA I WSTYD!!
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.