Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Ania Ania (2186 niezalogowanych)
1 Post
Jacek Bosski
(Bosski)
Wiking
Jak czytam te wasze komentarze, to aż żal. Wielcy Panowie i Panie z Polski. Wstyd wam? to trzeba było sie zgłosić i pokazać swoje ekskluzywne zycie w Norwegii. Dlaczego tego nie zrobiłeś czy zrobiłaś? wy tylko umiecie krytykować i narzekać. Banda debili z Polski.

tej Arkadiusz, załatwie Ci występ w kolejnych odcinkach, dobrze? Pokażesz swój poziom i klasę. np tak jak na zdjęciu, z dwiema wódkami w buzi... juz bym wolał mlekiem zapijać.

Do Łukasza. Nie przejmuj sie chłopaku, mi tam też wiele rzeczy nie pasowało, ale masz mój szacunek za bycie sobą i takim jakim jesteś i za odwagę. A te durnie co sie tu plują, to tylko mądrzy w komentarzach,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Jak czytam te wasze komentarze, to aż żal. Wielcy Panowie i Panie z Polski. Wstyd wam? to trzeba było sie zgłosić i pokazać swoje ekskluzywne zycie w Norwegii. Dlaczego tego nie zrobiłeś czy zrobiłaś? wy tylko umiecie krytykować i narzekać. Banda debili z Polski.

tej Arkadiusz, załatwie Ci występ w kolejnych odcinkach, dobrze? Pokażesz swój poziom i klasę. np tak jak na zdjęciu, z dwiema wódkami w buzi... juz bym wolał mlekiem zapijać.

Do Łukasza. Nie przejmuj sie chłopaku, mi tam też wiele rzeczy nie pasowało, ale masz mój szacunek za bycie sobą i takim jakim jesteś i za odwagę. A te durnie co sie tu plują, to tylko mądrzy w komentarzach,

as lancuch z szyii zdjoles juz czy tez dalej dajesz swiadectwo polactwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
patim napisał:

as lancuch z szyii zdjoles juz czy tez dalej dajesz swiadectwo polactwa

norki tez nosza lancuchy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów
Joanna Jędras
(kropkastopka)
Początkujący
wywiad jak najbardziej oddaje to co ja chcialabym powiedzieć. pochodze z miejscowości znajdującej sie niedaleko pyrzyc, i tak jak pan łukasz również uważam, że to piekne miasto. Autorom tego całego przedsięwzięcia serdecznie wspólczuje braku smaku szacunku i reszty pozytywnych odczuć. i również uważam ze mieli w zamyśle pokazac nas polaków w swietle takim jaki to zrobili.
tym wszystkim polakom ktorzy negatywnie wypowiadaja sie na temat reportazu zycze wsz dobrego, bo az tak chamska jak oni byc nie zamierzam.
i szczerze mówiąc ci mieszkajacy na miescie w normalnych warunkach zachowac sie nie potrafią !!
spacer centrum...lezy puszka....butelka....wiadomo...po polskich napojach )) a kto to pije i wyrzuca ??!! szlachta polska ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów
Joanna Jędras
(kropkastopka)
Początkujący
do wszystkich tych ktorzy uwazaja to za zenade i nie pokazali by sie z tej strony co wszyscy ci ktorzy wystapili ...
to sie pokazcie z dobrej strony !!!!!!!!!! bol jest taki ze nie potraficie!!!! bo sami chlejecie, cpacie, jaracie smiecicie i brudzicie!! wielkie panstwo polskie bo w blokach mieszkaja!!! zle ?? to zrob cos by mowili o tobie lepiej !! poki co seidzisz cicho i na dupie i zapierdalasz bo wiesz ze przyjedzie taki romunik i zabierze ci prace bo norki zaproponuja mu mniejsza stawke....
norwedzy wiedzieli co chieli pokazac i to zrobili i jestem pewne ze i ty ty i ty ( komentujacy z obrzydzeniem serial) chcac sie pokazac z najlepszej strony i robiac wszystko by bylo dobrze, pokazani zostalibyscie tak jak oni by tego chcieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
powinni Polskiego Pana choćby tak pokazać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
kropkastopka napisał:
do wszystkich tych ktorzy uwazaja to za zenade i nie pokazali by sie z tej strony co wszyscy ci ktorzy wystapili ...
to sie pokazcie z dobrej strony !!!!!!!!!! bol jest taki ze nie potraficie!!!! bo sami chlejecie, cpacie, jaracie smiecicie i brudzicie!! wielkie panstwo polskie bo w blokach mieszkaja!!! zle ?? to zrob cos by mowili o tobie lepiej !! poki co seidzisz cicho i na dupie i zapierdalasz bo wiesz ze przyjedzie taki romunik i zabierze ci prace bo norki zaproponuja mu mniejsza stawke....
norwedzy wiedzieli co chieli pokazac i to zrobili i jestem pewne ze i ty ty i ty ( komentujacy z obrzydzeniem serial) chcac sie pokazac z najlepszej strony i robiac wszystko by bylo dobrze, pokazani zostalibyscie tak jak oni by tego chcieli

masz racje ,byc moze ci co tak z obrzydzeniem komentuja ten filmsami nie postepuja lepiej a byc moze gorzej ,tylko przed komputerem to ura-bura...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ale o jakim ty reportazu piszesz ?
bo my tu komentujemy film paradokumentalny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów
Joanna Jędras
(kropkastopka)
Początkujący
ojej jeju, nie posikaj się bo za słowko mnie złapałeś...ot głupia ze mnie blondynka no...
wiesz o czym a bedziesz głupie pytanie....mądryś...brawo!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów
Joanna Jędras
(kropkastopka)
Początkujący
ooooo kurde!! zaraz zostane pojechana drugi raz....bo napisałam serial...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok