Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2186 niezalogowanych)
7 Postów
marcin pawlak
(marcinpawlak)
Wiking
teraz tak pracujac w Polsce na ziemi Lubuskiej zarabialem miedzy 2700 a 3500 gdyby mi sie dziecko nie urodzilo to bym z Polski nie wyjezdzal , Zona sie zajmowala synem teraz Powrocila do pracy jak by zmienila i by zarabiala 2000 a ja te juz 3000 to wracam z norge , a, jak juz znajde tutaj mieszkanie to rodzinna sie przeprowadzi do no.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
marcin pawlak
(marcinpawlak)
Wiking
balum on sie uzala ze sam pracuje , bo mam wiele znajomych co pracuja we dwoje i jezdza nowymi autami z salonu na kredyt maja chaty na kredyt i nie pierdola farmazonow . Tylko wlasnie takie osoby . Ale nie widxzialem zbyt wiele Naszych rodakow aby jezdzili Bmw , merc, audi , GMC , i inne wielkie marki i chodzi o auta z Salonu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(PiotrKobialka)
Wiking
Jezdza Polacy dobrymi furami. Tyle ze nie ubierają się w dres i trudno poznac.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
marcinpawlak napisał:
balum on sie uzala ze sam pracuje , bo mam wiele znajomych co pracuja we dwoje i jezdza nowymi autami z salonu na kredyt maja chaty na kredyt i nie pierdola farmazonow . Tylko wlasnie takie osoby . Ale nie widxzialem zbyt wiele Naszych rodakow aby jezdzili Bmw , merc, audi , GMC , i inne wielkie marki i chodzi o auta z Salonu

Bo robią byle co i za byle jakie pieniadze.
Czy ci twoi znajomi zajmują jakies stanowiska czy tylko lopata oraz mop?
Do tego dolicz ze każdy przeciętny Norweg dostaje w spadku ok 2 milionów i w górę.
Wiec gdzie takiemu co musi sie dorabiać od zera oraz braku języka do rodowitego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(PiotrKobialka)
Wiking
Czasmi myslalem o tym żeby sobie przyczepić orzełka do samochodu ale zawsze sitnieje ryzyko , ze spotkam czesia na drodze .............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
kamilio napisał:
wypowiedzial sie kwiat polskiej emigracji heh teraz wiecie czemu nie wynajmuja nam mieszkań ??? bo sie boja i maja racje ......balum napisał:
kurwa dawno większego debila,kretyna nie czytałem jak ty kupo gówna,łajzo zjebany łbie.Co ci kurwa stolcu zajebany do tego kto ile ma? trzeba być nieźle pierdolniętym i niedorozwojem żeby tak pierdolić,żeby cię szlak gnido zajebana,zazdrośniku chory umysłowo,ty kurwo niedorozwinięta-zazdrości innym że mają a on debil nie.
Jesteś debilem i matołem-nawet kurwo nie wiesz że płacisz z tabeli skatt a nie z procentów-co za kurwa śmieć,pastuchu jebany,żebyś tak kurwo wrócił do PL z pudełkiem kartonowym,zjebie.

to ty jesteś kwiat polskiej emigracji ...sant
zamiast patrzeć na własną dupę to rozlicza co się komu nie należy ....jeszcze żebyś długo kurwo nikogo nie wyprzedziła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
kamilio napisał:
wlasnie wszystko na kredyt taaaaaaaaaaaak brac i to jak najwiecej. Powodzenia zycze z kredytami juz mam znajomych kredyt na dom 15000, na auto 9 000 oplaty i reszta 8000 a teraz jego zona stracila prace i kolkiem dupe zapchaja ........ a dom i auto zabierze bank i wlasnie tacy wroca w kartonowych pudelkach jak to mi kolega zyczy .... Pozdrawiam kredyciarzy ))marcinpawlak napisał:

Oz q.wa to chyba chawira na 200 kvm w okolicy Oslo a samochód najnowszy merc.
A to zonka co bezrobocie sie nie należy albo języka sie nie naumiala by nowa ogarnąć?
Pierdolicie i tyle ci powiem, normalny kredyt to ok 7 tys na miesiąc samochód 5 a opłaty stałe max 3 tys
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Czy panowie @Kamilio i @MarcinPawlak, chodziliście do tej samej szkoły i ta sama nauczycielka uczyła was j. polskiego?
Starałam się rozszyfrować, o cóż to panom chodzi, w tym temacie, ale ze względu na utrudnienia językowe, dałam za wygraną.
Pozdrawiam twardzieli, którzy dali radę przebrnąć przez ten słowotok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(PiotrKobialka)
Wiking
Najpierw się zesrasz z nienawiści, potem mi będziesz probowal udowodnić jaki jestes kozak na drodze a na koniec jak już we mnie wjedziesz swoim osranym tdi to wyskoczysz i zamachasz gałązkami wylewając z paszczy ten obornik. Wiec nie mam orzełka i jezdze spokojnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
jak chcą zaoszczędzić to niech zrezygnują z socjalu dla azylantów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok