Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2252 niezalogowanych)
1 Post
Wiking
A teraz też legalnie,ale nie miałem przy sobie żadnych dokumentów,a celnik mógł sprawdzić w Urzędzie Skarbowym ,bądź porozmawiać z moim pracodawcą,anie chciał tego zrobić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
napisz skarge i do gazety tez z podaniem nazwiska celnika
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
naumiej sie w koncu swiniarnio, ze
od trzymania i obrotu gotowka to sa banki
przecietny milioner, czy miliarder to nosi przy sobie kilka drobnych banknotow, zeby ubogiemu dac napiwek
ale co wymagac jak prezydent i premier nie umieli konta otworzyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
alexkawa napisał:
niż udawać,że wraca się do normalności.[/quote]

Polactwo nie rozumie, ze Norwegia - w mocy nabywczej - jest krajem bardzo tanim do zycia i zwoza ten polski syf w walizkach [z Biedronek, Lidli i innych miejsc sprzedajacych falszowane produkty] bo wiesz... na miejscu trzeba zyc jak smiec 5 lat w kontenerze, po to zeby polskiemu sasiadowi na prowincji pokazac nowe auto i takie tam[/quote]

A nie przyszło ci do twej jebnietej głowy, ze jest tez czesc polaków, którzy nie lubia No, nie chca tam mieszkac na stałe, nie podoba im sie kraj, nie smakuje "ichniejsza" kuchnia,etc.....
I sa tam tylko dla pieniedzy, czyt.zarabiaja, zyjąc nienajgorzej, jedząc polskie zarcie przywiezione ze sobą i oszczedzajac niemałe pieniadze na zakupach,niepotrzebnych wydatkach na pierdoloły,ciuchy,auta,itp.....
Mnie np:NIE cieszy wydawanie pieniedzy TAM i czynie podobnie jak wiekszosc, czyli nie odmawiam sobie wszystkiego, ale oszczedzam ile sie da! Ale nie po to zeby pokazac sasiadowi, czy innemu zazdrosnemu, a po to zeby kupic np:mieszkanie,dom,działki,etc....
Sporo z nas tam pracujących ma dzieci w PL, wiec jak kazdy normalny rodzic chce zapewnic przyszlosc swoim pociechom,czyt. własne M, dobra szkołe/studia/zawód i przyzwoita wyprawke w dorosłe zycie!
Musisz byc lamusem i gołodupcem jesli nie ogarniasz tak prostych spraw i zagadnien dorosłych ludzi/rodziców!

ps: Jak sobie wyobrazasz sytuacje, kiedy ojciec zarabia na przyszlosc swoich dzieci i zamiast ciułac grosz do grosza, bo liczy sie kazda złotówka, rozpierdala na głupoty w Norwegii ?
Policz ile za np: 5tys rozjebanych nok, mozna kupic w polsce?
Madrzysz sie tu na forum, a w sumie nie masz nic madrego do powiedzenia, poza schematami, które sam stosujesz, a które nijak nie mają sie do innych ludzi.....
W zwiazku z tym goraco cie prosze, abys czasem zamknął ryj!
Pozdrawiam normalnych!

aaaaa nie kazde pieniadze przewozone z No do Pl pochodzą z nielegalnego zródła >ogarniasz to?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Mariusz Daraż
(marrian)
Wiking
To ja trafiłem na Torp chyba na psa z dyskalkulią. Wywąchał mój portfel a miałem tam raptem 400 koron. Kilka kolejnych osób które wskazał też miało jakieś drobne kwoty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
marrian napisał:
To ja trafiłem na Torp chyba na psa z dyskalkulią. Wywąchał mój portfel a miałem tam raptem 400 koron. Kilka kolejnych osób które wskazał też miało jakieś drobne kwoty.

to byl moze pies humanista na vikariacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marrian napisał:
ten pies jest uczulony na smród alkoholu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
alexkawa napisał:

ps jesli ktos decyduje sie na dziecko i nie jest zabezpieczony finansowo chocby na najblizsze 5 lat, to po prostu dla mnie jest durniem

a nie
córka geparda już ma więcej niż 5 lat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
alexkawa napisał:

nie podoba sie kraj, kuchnia, kultura to wypierdalac. proste. nie ma sensu sie meczyc. dlatego zamiast udzielac sie na MN zaloz kacik porad dla Polakow szmuglujacych kielbase w bagazu podrecznym "jak zyc"... grunt, ze Ty jestes wujkiem dobra rada i masz same "zlote mysli" [/quote]

ps jesli ktos decyduje sie na dziecko i nie jest zabezpieczony finansowo chocby na najblizsze 5 lat, to po prostu dla mnie jest durniem [/quote]

"No! paszoł won z mojej ameryki"

tak jak podejrzewałem > jestes załosny!

Trzesiesz sie i rzucasz, a w sumie mosiek i lamus jestes......
PS: Czyli ty zbierasz flote na zabezp.zeby móc poruchac ?
Pamietaj ze tabletki sa dosc drogie, nie kazda panna moze je brac, a cześć czsem poprostu zapomina! Gumy pekają, a wytrysk do buzi tez moze spowodowac ciąze > po wytrysku do buzi całujesz sie z panną, a potem lizesz jej cipe > bądz czujny, albo wal gruche i trzymaj sie z dala od pizdy > pizdo!

dobrze, ze ja decydując sie na dziecko miałem pare srebrników w swiątecznym ubraniu
ps II: wujek dobre rada ma pomysł dla ciebie > łykaj kondomy, bo to ponoc najlepsza antykoncepcja
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
alexkawa napisał:

ps jesli ktos decyduje sie na dziecko i nie jest zabezpieczony finansowo chocby na najblizsze 5 lat, to po prostu dla mnie jest durniem

a nie
córka geparda już ma więcej niż 5 lat

janek > ona ma juz 17 lat i uwielbia cie czytac
Mówi mi, ze wszystkie zgredy i pomarszczone dziadki (jak ty) powinni miec takie poczucie humoru
pzdr zgredzie!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok