Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

no gdyby Polak wjechał w grupkę ludzi - Norwegia

Czytali temat:
(1409 niezalogowanych)
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wypadek na Gran Turismo w Poznaniu: Norweg wjechał w widzów
to na necie byłoby tradycyjne wycie z nienawiści co Polskie ,Norwegi wjechał no i co się stało? nic ,,, doświadczony kierowca ,, stracił panowanie nad kierownicą grozi mu 8 lat więzienia, zakład. że nie pójdzie siedzieć? już go spin doktorzy usprawiedliwią.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
baga napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wypadek na Gran Turismo w Poznaniu: Norweg wjechał w widzów
to na necie byłoby tradycyjne wycie z nienawiści co Polskie ,Norwegi wjechał no i co się stało? nic ,,, doświadczony kierowca ,, stracił panowanie nad kierownicą grozi mu 8 lat więzienia, zakład. że nie pójdzie siedzieć? już go spin doktorzy usprawiedliwią.

I czym Ty sie tak jarasz ? Nieszczesliwym wypadkiem ? Nachlany po ulicach miasta ganial i w grupe ludzi na przystanku wjechal, albo zabil matke, a dziecko w wozku poturbowal, bo pijany przed policja uciekal ? Biedny Ty.....rozczarowali, nikt nie wyl Widac wystarczy, ze Ty wyjesz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(Alive)
Stały Bywalec
Foto w artykule mało pokazuje... widać jak "doświadczony" kierowca jest doświadczony.... stracił panowanie nad kierownicą..? i nie brał pod uwagę,iż na poboczach są tłumy ludzi...? tutaj raczej uwidacznia się gołym okiem brak rozsądku!!! no tak, wypuszczono człowieka z kraju gdzie porusza się na drogach "żółwim tempem" 40,50,60km/h a wpuszczono do kraju gdzie można zapier***lać... dlatego taka reakcja... i końcowy wynik...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
Lindemans mogłabyś zachować wulgarność najaranej polskiej dziewuchy w Norwegii dla Norwegów?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(Alive)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
baga napisał:
Lindemans mogłabyś zachować wulgarność najaranej polskiej dziewuchy w Norwegii dla Norwegów?

baga, poprosze o wskazanie w mojej wypowiedzi tej rzekomej wulgarnosci. Bede bardzo wdzieczna, a jak nie potrafisz wskazac, to dobrze by bylo gdybys sie z takimi zarzutami od......czepil

Tam wyzej, Alive, cos wulgarnego wstawila - to tak jakbys nie wiedzial jakie slowa sa uzanwane za wulgarne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(Alive)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:
baga napisał:

baga, poprosze o wskazanie w mojej wypowiedzi tej rzekomej wulgarnosci. Bede bardzo wdzieczna, a jak nie potrafisz wskazac, to dobrze by bylo gdybys sie z takimi zarzutami od......czepil

Tam wyzej, Alive, cos wulgarnego wstawila - to tak jakbys nie wiedzial jakie slowa sa uzanwane za wulgarne

hmm... ja tylko wstawiłam słowo z gwiazdkami.. to nie jest wulgaryzm my nie używamy wulgarnych słów tylko powtarzamy słowa wynalezione przez naszych przodków..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Ja tylko czekam, az baga dokladnie wskaze w mojej wypowiedzi wulgaryzmy
Wrecz doczekac sie nie moge, moze gosc potrzebuje troche czasu, zeby wyjsc z szoku po przeczytaniu tych moich wulgaryzmow, ale na pewno wroci i dokladnie podkresli, ktor to wulgaryzmy mial na mysli W przeciwnym wypadku, wyjdzie na idiote, ktory chcial zablysnac, a wyszlo jak zawsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Alive napisał:
Lindemans napisał:
baga napisał:

hmm... ja tylko wstawiłam słowo z gwiazdkami.. to nie jest wulgaryzm my nie używamy wulgarnych słów tylko powtarzamy słowa wynalezione przez naszych przodków..

Nie zeby mi wulgaryzmy przeszkadzaly, ale w tym kontekscie zastanawia mnie roznica pomiedzy uzywaniem a powtarzaniem. Gdybys mogla rozjasnic mi nieco we lbie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(Alive)
Stały Bywalec
marecki00 napisał:
Alive napisał:
Lindemans napisał:
baga napisał:

Nie zeby mi wulgaryzmy przeszkadzaly, ale w tym kontekscie zastanawia mnie roznica pomiedzy uzywaniem a powtarzaniem. Gdybys mogla rozjasnic mi nieco we lbie.

Łby maja zazwyczaj zwierzęta.. dlatego ciężko będzie to Tobie wytłumaczyć.. człowiek nieco bardziej ma mózg rozwinięty,dlatego może tak ciężko Tobie przychodzi myślenie.. a żeby wszystko zrozumieć...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok