Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1408 niezalogowanych)
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Alive napisał:
marecki00 napisał:
Alive napisał:
Lindemans napisał:
baga napisał:
Lindemans mogłabyś zachować wulgarność najaranej polskiej dziewuchy w Norwegii dla Norwegów?

baga, poprosze o wskazanie w mojej wypowiedzi tej rzekomej wulgarnosci. Bede bardzo wdzieczna, a jak nie potrafisz wskazac, to dobrze by bylo gdybys sie z takimi zarzutami od......czepil

Tam wyzej, Alive, cos wulgarnego wstawila - to tak jakbys nie wiedzial jakie slowa sa uzanwane za wulgarne

hmm... ja tylko wstawiłam słowo z gwiazdkami.. to nie jest wulgaryzm my nie używamy wulgarnych słów tylko powtarzamy słowa wynalezione przez naszych przodków..

Nie zeby mi wulgaryzmy przeszkadzaly, ale w tym kontekscie zastanawia mnie roznica pomiedzy uzywaniem a powtarzaniem. Gdybys mogla rozjasnic mi nieco we lbie.

Łby maja zazwyczaj zwierzęta.. dlatego ciężko będzie to Tobie wytłumaczyć.. człowiek nieco bardziej ma mózg rozwinięty,dlatego może tak ciężko Tobie przychodzi myślenie.. a żeby wszystko zrozumieć...

Widzisz, calkiem dobrze radze sobie gdy desygnaty umieszczone sa zgodnie z z ich przeznaczeniem, problem pojawia sie w momencie, gdy jakis osobnik na poziomie bezkregowca uzywa ich niezgodnie z przeznaczeniem.W tym przypadku nawet czlek o mozgu lepiej rozwinietym niz zwierze ma problemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(Alive)
Stały Bywalec
marecki00 napisał:
Alive napisał:
marecki00 napisał:
Alive napisał:
Lindemans napisał:
baga napisał:
Lindemans mogłabyś zachować wulgarność najaranej polskiej dziewuchy w Norwegii dla Norwegów?

baga, poprosze o wskazanie w mojej wypowiedzi tej rzekomej wulgarnosci. Bede bardzo wdzieczna, a jak nie potrafisz wskazac, to dobrze by bylo gdybys sie z takimi zarzutami od......czepil

Tam wyzej, Alive, cos wulgarnego wstawila - to tak jakbys nie wiedzial jakie slowa sa uzanwane za wulgarne

hmm... ja tylko wstawiłam słowo z gwiazdkami.. to nie jest wulgaryzm my nie używamy wulgarnych słów tylko powtarzamy słowa wynalezione przez naszych przodków..

Nie zeby mi wulgaryzmy przeszkadzaly, ale w tym kontekscie zastanawia mnie roznica pomiedzy uzywaniem a powtarzaniem. Gdybys mogla rozjasnic mi nieco we lbie.

Łby maja zazwyczaj zwierzęta.. dlatego ciężko będzie to Tobie wytłumaczyć.. człowiek nieco bardziej ma mózg rozwinięty,dlatego może tak ciężko Tobie przychodzi myślenie.. a żeby wszystko zrozumieć...

Widzisz, calkiem dobrze radze sobie gdy desygnaty umieszczone sa zgodnie z z ich przeznaczeniem, problem pojawia sie w momencie, gdy jakis osobnik na poziomie bezkregowca uzywa ich niezgodnie z przeznaczeniem.W tym przypadku nawet czlek o mozgu lepiej rozwinietym niz zwierze ma problemy

Wiesz co..? nie jestem na tak niskim poziomie,a żeby sie zniżać do Twojego..,więc daruj sobie te Twoje prostackie kąśliwe zwroty...,ponieważ nie mam zamiaru w dalszym ciągu prowadzić jakiejkolwiek konwersacji na Twoim niskim poziomie,nie wiem gdzie Ciebie wychowano..,lecz było to dla Ciebie bardzo szkodliwe...
Powodzenia życzę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Alive napisał:

Wiesz co..? nie jestem na tak niskim poziomie,a żeby sie zniżać do Twojego..,więc daruj sobie te Twoje prostackie kąśliwe zwroty...,ponieważ nie mam zamiaru w dalszym ciągu prowadzić jakiejkolwiek konwersacji na Twoim niskim poziomie,nie wiem gdzie Ciebie wychowano..,lecz było to dla Ciebie bardzo szkodliwe...
Powodzenia życzę.
[/quote]

Tak to juz bywa z osobnikami twego pokroju, gdy w banalnej polemice cos idzie nie po ich mysli. Rozbisz zarzut z tego, co sama popelnilas kilka postow wyzej. Ale pewnie wlasna kindersztube stosujesz selektywnie, gdy jest to korzystne. No chyba, ze jest to projekcja wlasnych marzen o godziwym wychowaniu ktorego tak bardzo ci brakuje.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(Alive)
Stały Bywalec
marecki00 napisał:
Alive napisał:

Powodzenia życzę.

Tak to juz bywa z osobnikami twego pokroju, gdy w banalnej polemice cos idzie nie po ich mysli. Rozbisz zarzut z tego, co sama popelnilas kilka postow wyzej. Ale pewnie wlasna kindersztube stosujesz selektywnie, gdy jest to korzystne. No chyba, ze jest to projekcja wlasnych marzen o godziwym wychowaniu ktorego tak bardzo ci brakuje.[/quote]

Właśnie sie zastanawiam czy czasem nie masz problemów ze wzrokiem...? ponieważ już wyjaśniłam,iż nie mam ochoty z osobą Twojego pokroju prowadzić jakiejkolwiek konwersacji na Twój "wybujały" temat który uwazam ze jest tematem bezsensownym, także zastanawiam się ile czasu potrzebujesz ,żeby zrozumiec ,to co napisałam.
Powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(Alive)
Stały Bywalec
marecki00 napisał:
Alive napisał:

Powodzenia życzę.

Tak to juz bywa z osobnikami twego pokroju, gdy w banalnej polemice cos idzie nie po ich mysli. Rozbisz zarzut z tego, co sama popelnilas kilka postow wyzej. Ale pewnie wlasna kindersztube stosujesz selektywnie, gdy jest to korzystne. No chyba, ze jest to projekcja wlasnych marzen o godziwym wychowaniu ktorego tak bardzo ci brakuje.[/quote]

Właśnie sie zastanawiam czy czasem nie masz problemów ze wzrokiem...? ponieważ już wyjaśniłam,iż nie mam ochoty z osobą Twojego pokroju prowadzić jakiejkolwiek konwersacji na Twój "wybujały" temat który uwazam ze jest tematem bezsensownym, także zastanawiam się ile czasu potrzebujesz ,żeby zrozumiec ,to co napisałam.
Powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Alive[quote] napisał:
marecki00 napisał:
Alive napisał:

Powodzenia życzę.

Tak to juz bywa z osobnikami twego pokroju, gdy w banalnej polemice cos idzie nie po ich mysli. Rozbisz zarzut z tego, co sama popelnilas kilka postow wyzej. Ale pewnie wlasna kindersztube stosujesz selektywnie, gdy jest to korzystne. No chyba, ze jest to projekcja wlasnych marzen o godziwym wychowaniu ktorego tak bardzo ci brakuje.

Powodzenia.

[/quote][/quote]
Zamiast brnac w ten bzdurny werablizm, moze bys sie odniosla do zarzutu, ktory sama stworzylas.
Zreszta, to bez znaczenia. Pewnie wejdziesz w role w innym temacie z kims bardziej uposledzonym. Choc to niedorzeczne to jednak sa tu tacy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
polskiego kierowce z przemytem to ukrzyzowali od razu a norwega jeszcze bronia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jełopie
wszyscy od Adama i Ewy pochodzimy
nie dziel ludzi względem narodowości, tylko uczynków
świnio polska zacznij myśleć w końcu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Volksnorskow jest mnogo tak jak kiedys byly volksdeutsche..... (najczesciej najzagorzalsi volksnorskowie sa parobkami u norweskiego bondeknølla, lub volksnorskinie robia za naloznice starych bondeknølli )

Ale juz raz odwiecznego wroga pokonalismy i jak bedzie trzeba to kiedys znow bedzie w Berlinie impreza jak w 1945tym.

A tu cos nie dla volksnorskow i volksdeutschow:

"W '45 sen się ziścił" =D
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no tak
giermańce wojnę przegrali
to teraz pewnie za parobków u Słowian robią
żeby z głodu nie pozdychać