Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Politycy chcą zakazać żebrania - Norwegia

Czytali temat:
(670 niezalogowanych)
84 Posty
pol pot
(polpot)
Początkujący
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Politycy chcą zakazać żebrania
Dobry pomysl!
Moze w koncu znikna z ulic,zebrzace dzieci z przyklejonymi serduszkami !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
po Stavangerze i okolicach to tylko polskojęzyczne Rumuny żebrzą po domach
a to na studia zbierają, a to obrazki mają jakieś na sprzedaż
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Błażej Bonin
(BlazejTomaszBonin)
Wiking
pieprzona rumuńska banda by się za uczciwą pracę wzięli ciapate debile przez takich ludzi człowiek aż staje się rasistą nie mogę na nich patrzeć jaka cała rodzina siedzi na busseterminalu w oslo i licza tylko kasę podejrzewam że ich stawka godzinowa jest równa stawce rodowitych norwegów. Zakazać żebrania albo nałożyć im podatki wprowadzić kasy fiskalne a najlepiej deportować bo psują opinie imigrantów. peace for pure white... V
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(toja1)
Wiking
jasta102

Odp.olitycy chcą zakazać żebrania czw, 4 kwi 2013, 18:30:03
po Stavangerze i okolicach to tylko polskojęzyczne Rumuny żebrzą po domach
a to na studia zbierają, a to obrazki mają jakieś na sprzedaż

Więcej informacji: www.mojanorwegia.pl/czytelnia/politycy_c...a.html#ixzz2PVu55wSu

A JASTA 102 TO JEDEN Z NICH

P.S CZY TY NIEMASZ INNEGO ZAJECIA JAK TYLKO OPLUWAC POLAKOW
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
chwdp napisał:
CZY TY NIEMASZ INNEGO ZAJECIA JAK TYLKO OPLUWAC POLAKOW
mógłbym pić wódkę
na ciepło
PS
myślisz, że to przyjemne jak w ciągu roku tak ze 20 dziadów ci puka do drzwi
www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...olskiego_dziada.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
ja tez ich nie lubię,to samo było w PL...ale to co Wy myślicie na ich temat to podobnie myślą o Nas nie którzy Norwegowie,więc po częsci niczym się od Nich nie różnimy ,jesli chodzi o imigrantów....Norwegowie tak naprawdę to juz nie są u siebie,jest więcej emigrantów niz rdzennych Norwegów,więc co sobie myslą tacy Norwegowie o Nas wszystkich?postawmy się w ich sytuacji....także Cyganie czy My to jedziemy tutaj na jednym wózku,więc nie ma co się unosic w tej sprawie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Błażej Bonin
(BlazejTomaszBonin)
Wiking
oppland:

Gdyby każdy z was poszanował swoje pochodzenie i nie komentował polaków i oczerniał ich przed norwegami to byli byśmy najwygodniejszymi imigrantami w Norwegii Polacy sami sobie dziurę pod nogami kopią. Mówię tutaj o degeneratach którzy przyjechali przeżyć przygodę życia i chleją ćpają kradną myśląc że ten kraj zotawią potem jak zostawili swój własny dziwicie się dlaczego polska tak słabo przędzie? a z kim ona ma rosnąć w siłę ze złodziejami ktrzy tylko myślą jak tu z pracy ukraść wkrętarkę czy kilogram śrubek które i tak mu do niczego się nie przydadzą! Właśnie o takich ludziach powinniście się głośno wypowiadać to nie są Polacy tylko Pseudo Polacy. tak o nich mówcie a nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka każdy ma imię nazwisko a nie jest po prostu Polakiem. ja jestem tu by zarobić a nie oszukiwać kraść wyłudzać od pracodawcy godziny tzw ściemnianiem. Polacy to wy sami wyrabiacie swoje imię !!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
BlazejTomaszBonin napisał:
Mówię tutaj o degeneratach którzy przyjechali przeżyć przygodę życia i chleją ćpają kradną myśląc że ten kraj zotawią potem jak zostawili swój własny dziwicie się dlaczego polska tak słabo przędzie? a z kim ona ma rosnąć w siłę ze złodziejami ktrzy tylko myślą jak tu z pracy ukraść wkrętarkę czy kilogram śrubek które i tak mu do niczego się nie przydadzą! Właśnie o takich ludziach powinniście się głośno wypowiadać to nie są Polacy tylko Pseudo Polacy.
no dobra
a o jakim odsetku mowa
moje obserwacje z różnych krajów wskazują
że odsetek złodziei, kombinatorów, nierobów i durni wśród Polonii waha się tak 60-70%
zresztą wśród tych co pozostali w Polszy jest taki sam
co tłumaczy zresztą tam wiekuistą biedę
i konieczność podróżowania za chlebem w parobki do innych
aby nie pozdychać z głodu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
BlazejTomaszBonin napisał:
oppland:

Gdyby każdy z was poszanował swoje pochodzenie i nie komentował polaków i oczerniał ich przed norwegami to byli byśmy najwygodniejszymi imigrantami w Norwegii Polacy sami sobie dziurę pod nogami kopią. Mówię tutaj o degeneratach którzy przyjechali przeżyć przygodę życia i chleją ćpają kradną myśląc że ten kraj zotawią potem jak zostawili swój własny dziwicie się dlaczego polska tak słabo przędzie? a z kim ona ma rosnąć w siłę ze złodziejami ktrzy tylko myślą jak tu z pracy ukraść wkrętarkę czy kilogram śrubek które i tak mu do niczego się nie przydadzą! Właśnie o takich ludziach powinniście się głośno wypowiadać to nie są Polacy tylko Pseudo Polacy. tak o nich mówcie a nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka każdy ma imię nazwisko a nie jest po prostu Polakiem. ja jestem tu by zarobić a nie oszukiwać kraść wyłudzać od pracodawcy godziny tzw ściemnianiem. Polacy to wy sami wyrabiacie swoje imię !!!!!!!!!

słuchaj...a co ty jakos piejesz do mnie hae...czy ja wrzucam wszystkich do jednego wora?
co ty się tak unosisz po moim komentarzu i kto ty jesteś i po co tu przyjechałes to tylko ty wiesz,bo ja cię nie znam aby to potwierdzic...i przeczytaj ze zrozumieniem,bo ja o czym innym i ty o czym innym...więc odwal się ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
Jasta w połowie ma racje , pozdrawiam polkę , która chodziła po Sola, i żebrała niby na studia ... wstyd, wstyd , wstyd - a z drugiej strony dobry biznes , obskoczy kilkaset domów dziennie - może wyciagnąć kilka tysi ... co do cyganów - to ich praca - żebranie i złodziejstwo , i w Sandnes i na Sola , w takim Sandnes przed 10 zbiera się grupka cyganów i ruszają na żebry ... kto powie stereotypy , ale cyganie na całym świecie robią to samo, osobiście nie widziałem pracującego cygana, coś tam słyszałem tylko w jakiś gazetach poprawnych politycznie, ale to zapewne wyjątek od reguły, deportacja jak najszybsza , najlepsze miejsce dla cyganów to Antarktyda , tam raczej niczego nie ukradną proszę sobie obejrzeć filmy dokumantalne o cyganach na Słowacji , Włoszech , nawet zwierzęta mają więcej rozumu niż oni , przeciętny cygan na Słowacji ma 10-15 dzieci !!! przymusowa sterylizacja to najlepsze wyjście, jeżeli politycy nie chcą pójść po rozum do głowy !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok