Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rafał Gadomski pawel sikorski Anders B Renata Gosia boj fra oszlo Jan Polak natalia MojaNorwegia GregIX Kuba D alexanord1 jasmina2 (16504 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
gabriel napisał:
AndersB napisał:...bez obrazy ale czytając twoje wypociny w tym temacie to Ciebie chyba bardzo boli ze nie masz dzieci a teraz to juz za późno
To chyba zrozumiałe , w Moim Obecnym wieku ...
Niemniej być Może , Moje Prywatne dzieci , na dzień dzisiejszy są starsze od Ciebie ...
Taka kolej rzeczy na tymże ŚWIECIE zwanym Ziemia ...
---
Denerwują mnie jedynie , zakłamane żale osób , które nie potrafiły dostosować się do Norweskiego Modelu rodzinnego z dzieckiem w tle ... i Pomimo ostrzeżeń z każdej strony , Ignorowali te sygnały ! .Uznając za ŚWIĘTY MODEL , Polskie Postępowanie z własnymi Pociechami ... ! -
----
A gdy już było za późno ... to wołając o nieuzasadnioną Pomoc KŁAMIĄ w żywe oczy ...
---
Pozdrawiam
ŚWIĄTECZNIE
ja od siebie moge im tylko współczuć a Ty jakby mówisz dobrze wam takskoro masz dzieci to dziwi mnie to co piszesz
nigdy nie miałeś problemów ze swoimi? i gdyby Tobie zabrali np. bo spożywałeś alkohol czy matka twoich dzieci polazła gdzieś...

to czy to jest powód żeby qrwa zabrać dzieci i rozpierdolić im psychike?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
gabriel napisał:
AndersB napisał:...bez obrazy ale czytając twoje wypociny w tym temacie to Ciebie chyba bardzo boli ze nie masz dzieci a teraz to juz za późno
Niemniej być Może , Moje Prywatne dzieci , na dzień dzisiejszy są starsze od Ciebie ...
---
Denerwują mnie jedynie , zakłamane żale osób , które nie potrafiły dostosować się do Norweskiego Modelu rodzinnego z dzieckiem w tle ... i Pomimo ostrzeżeń z każdej strony , Ignorowali te sygnały ! .Uznając za ŚWIĘTY MODEL , Polskie Postępowanie z własnymi Pociechami ... ! -
----
A gdy już było za późno ... to wołając o nieuzasadnioną Pomoc KŁAMIĄ w żywe oczy ...
---
Pozdrawiam
ŚWIĄTECZNIE

Napisz kłamco prawdę że mnie w życiu na oczy nie widziałeś, ani nie znasz, ani nawet znajomych nie mamy wspólnych itp /pomiń że z medii/

Pisz pisz to co wiesz...
Później dopiero wyjdziesz Ty na kłamce,szyderce itp
Starcze gdybyś Ty dziś miał dzieci w Norwegii...to też by Ci zabrali za brak pracy i tym środków na ich utrzymanie, a co dopiero gdyby dowiedzieli się że siedzisz na forach od rana zamiast na NAV ...
Chyba Cie sypnę...

Wracając do tematu jak masz coś mądrego, aby udzielić się z pomocą w temacie, to bardziej będzie to chłonne, niż to że mnie nie znasz ,a malujesz jak MANIAK FIOLETOWY o mnie od " X" czasu..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
pozazycie napisał:Napisz kłamco prawdę że mnie w życiu na oczy nie widziałeś, ani nie znasz, ani nawet znajomych nie mamy wspólnych itp /pomiń że z medii/
Starcze gdybyś Ty dziś miał dzieci w Norwegii...to też by Ci zabrali za brak pracy i tym środków na ich utrzymanie, a co dopiero gdyby dowiedzieli się że siedzisz na forach od rana zamiast na NAV...
Chyba Cie sypnę...

Lepiej by było dla ciebie gdybyś ZAMILCZAŁA ...
o zmianie DWUZNACZNEGO zdjęcia już nie wspomnę , ponieważ na ten temat już się wypowiadałaś iż Każdy zazdrości tobie takiej seksownej figury ...
---
W dzisiejszych czasach nie trzeba Nikogo znać Osobiście , by wiedzieć dokładnie o takim elemencie dużo więcej niż się zdaje ...
---
Twoi "znajomi" z Norweskiego miasteczka , dokładnie opisali nie tylko w Prasie , twoje wyskoki w tamtym okresie , gdy tam rządziłaś .
---
Zamilcz i ciesz się dzieckiem , bo jeszcze jest trochę , pod twoją "pseudo opieką " ...
---
Jednak już niedługo i Ona , tobie Dokładnie wygarnie iż Jej dzieciństwo zmarnowałaś .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
AndersB napisał:...ja od siebie moge im tylko współczuć a Ty jakby mówisz dobrze wam takskoro masz dzieci to dziwi mnie to co piszesz
nigdy nie miałeś problemów ze swoimi? i gdyby Tobie zabrali np. bo spożywałeś alkohol czy matka twoich dzieci polazła gdzieś...

Nawet Gdyby i tak faktycznie było ...
To w Tamtym czasie Mieszkałem w Polsce i stosowałem Model Polski ... , który z zestawieniem modelu Norweskiego był i nadal ... JEST , NAPRAWDĘ CHORY ...
---
Czego skutki od czasu do czasu jesteśmy Świadkami , tak i w prasie jak i na Tym Forum ...

---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
gabriel napisał:
pozazycie napisał:Napisz kłamco prawdę że mnie w życiu na oczy nie widziałeś, ani nie znasz, ani nawet znajomych nie mamy wspólnych itp /pomiń że z medii/
Starcze gdybyś Ty dziś miał dzieci w Norwegii...to też by Ci zabrali za brak pracy i tym środków na ich utrzymanie, a co dopiero gdyby dowiedzieli się że siedzisz na forach od rana zamiast na NAV...
Chyba Cie sypnę...

o zmianie DWUZNACZNEGO zdjęcia już nie wspomnę , ponieważ na ten temat już się wypowiadałaś iż Każdy zazdrości tobie takiej seksownej figury ...
---
W dzisiejszych czasach nie trzeba Nikogo znać Osobiście , by wiedzieć dokładnie o takim elemencie dużo więcej niż się zdaje ...
---
Twoi "znajomi" z Norweskiego miasteczka , dokładnie opisali nie tylko w Prasie , twoje wyskoki w tamtym okresie , gdy tam rządziłaś .
---
Zamilcz i ciesz się dzieckiem , bo jeszcze jest trochę , pod twoją "pseudo opieką " ...
---
Jednak już niedługo i Ona , tobie Dokładnie wygarnie iż Jej dzieciństwo zmarnowałaś .
mam znajomych w "tym miasteczku" i dobrze znają sytuacje i wiem że N. nie była zaniedbywana przez rodziców, a w prywatne życie ludzi to może sie już nie wpieprzajmy, dziecko ma być z rodzicami jeżeli mu się krzywda nie dzieje MATOŁY ZROZUMCIE TO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
gabriel napisał:
Chyba Cie sypnę...

---
---
---
---

...zdjęcie coż..albo wyszło albo nie wyszło...masz prawo oceniać, jak inni nic mi do tego.

I to jest Twoja wiedza w temacie i nie wspomnę o mojej osobie...
Więc czemu nie udostępniłeś do tej pory Prasy i w niej znajomych wypowiadających się...
Jak na takiego zawiłego, gdybyś posiadał takie wieści od moich znajomych do tej pory byś je dawno ujawnił...nie klikając co klawisz przyjmie.

Odbiegasz od tematu, a czemu? tu nie masz tyle wieści i wiedzy?
Mój temat się skończył ,ale jak będzie temat o mnie, wtedy maluj do bólu palców ,niech nawet klawisze odskoczą...Ba nawet dam Tobie znać, strzałkę puszczę..
Szkoda że nie jesteś przykładem ojca, męża mieszkającego z żoną i małymi dziećmi w Norwegii ...

Bez odbioru i proszę wróć do tematu ,bo inni czekają z nadzieją ,że może sypniesz wiedzą jak można pomóc tej rodzinie, aby odzyskali dzieci, nawet pod pełnym nadzorem,aby tylko byli razem. Rozumiesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Kamila gozdz
(martusia2003)
Wiking
juz sam twoj nik mnie przeraza a zaden szmal nam oczu nie przeslonil ! a jezeli niepojmojesz tego ze w domu maja byc zasady zdrowe zasady a 16 latkowi zadnemu one nie pasuja to trudno pisz sobie dalej i obrazaj wszystkich !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
pozazycie napisał:

I to jest Twoja wiedza w temacie i nie wspomnę o mojej osobie...
Więc czemu nie udostępniłeś do tej pory Prasy i w niej znajomych wypowiadających się...

www.polityka.pl/spoleczenstwo/reportaze/...ajestacie-prawa.read
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
factorytka napisał:

miłość miłością ale utłukła bym takiego Brutusa bez względu na więzi.

A potem zdziwienie, ze wkracza BV
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
gabriel napisał:
---
----
---
Pozdrawiam
ŚWIĄTECZNIE

gabryś bądź tak miły i stul śmierdzący pysk

do pozazycie -błagam Cię nie wdawaj się z nim w dyskusję nie dla niego posiadasz tą wiedzę o BV on nie zasługuje na sekundę czyjegoś poświęconego czasu

do administracji -jeśli takowa jest .....zróbcie coś z tym czymś co śmie się nazywać gabryś ,gdyż pozostawiając go samemu sobie wyrządzacie mu jeszcze większą krzywdę ,niż tą którą sam sobie wyrządza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok