Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rafał Gadomski pawel sikorski Anders B Renata Gosia boj fra oszlo Jan Polak natalia MojaNorwegia GregIX Kuba D alexanord1 jasmina2 (16550 niezalogowanych)
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
patim napisał:
Jako domorosly detektyw zacytuje Kevina Rudda

Jesli ci sie tu nie podoba, masz niezbywalne prawo opuscic ten kraj. Nikt cie nie zmuszal, zebys tu przyjezdzal.

www.fronda.pl/a/premier-australii-do-muz...ezdzajcie,26004.html

takie zdarzenie nie mialo miejsca jestb to tylko wymysl dziennikarzy nawet sam premier Australii zaprzeczyl

dales sie podpuscic jak dzieciak

Faktycznie.
wiki.answers.com/Q/Did_Kevin_Rudd_make_a...ing_Muslims_to_leave

Ale dlaczego jak dzieciak? Ty wielokrotnie cytujesz brednie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Kamila gozdz
(martusia2003)
Wiking
wszyscy jestescie tacy madrzy ale niewiecie co barnevern jako instytucja okazuje sie ze panstwo w panstwie jest wstanie zrobic !!!!! Ja swoje z nimi przeszlam do tej pory konsekwencje ich bezprawia ponosimy ja zdazylam wywiezc corke do polski mimo ze jeszcze niewiedzialam na 100% ze chca ja nam zabrac ale wolalam dmuchac na zimne !!!! Barnevern to instytucja zaklamana sama w sobie co innego mowia a co innego robia ! pzniej tylko przysylaja pisemka w ktorych informuja o zeczach ktore nigdy nie mialy miejsca!!!! I niech mi nikt niepisze ze niezabieraja dzieci za nic bo tak wlasnie robia!!!!! I co najgorsze wogole z czlowiekiem nie chca rozmawiac gdzie to ja sie do nich zwrocilam z rosba pomocy jak mi 16 letnia corka z domu uciela ! a my z mezem zostalismy kozlami ofiarnymi bez prawa obrony bo corka powiedziala ze niechce wrocic do domu i ze byla bita !!!! Co jest wierutna bzdora wszyscy nasi znajomi npoprostu przezyli szok jak barnevern z nami postapilo a moja corke 10 letnia by nam zabrali bez wyjasnien bez zadnego slowa obrony zostalismy zmuszeni wywiezc dziecko jak zlodzieje bo gowniarz 16 letni ma prawo mowic co chce a ty jestes z gory skazany !!! Musialam wystawic dom na sprzedaz i wszystko czego sie dorobilam a to nie malo ! tylko påo to zeby moja 16 letnia corka postawila na swoim ze nie wroci do domu w ktorym panowaly zdrowe zasady ale coz barnevern najpierw podpisuje wyrok a potem sobie tylko uzupelnia szukaniem winnych !!! ale kij im w oko najwazniejsze ze mija 10 letnia corka jest bezpieczna a my jak juz sprzedamy dom ,samochod bez znaczenia z jakim skutkiem finansowym dolaczymy do niej !! moze bedziemy zyc skromniej ale uratujemy to co nam jeszcze zostalo reszte rodziny!!!!!!!! i ne piszczcie jak niemacie pojecia co w tym kraju moga poszczegolne wladze !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(wyspiarz)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
ciapate nie pijeoooooooo,są tacy że ohohohoho.i jest ich.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Even)
Wiking
Nie czytam innych komentarzy, ale...
uważam, że sprawę trzeba nagłośnić w polskich mediach. Niech Pani Magda leci do Polski ze wszystkimi dokumentami, wydrukami artykułów i zrobi wszystko, zeby zszokować redaktorów tym, co się tu wyrabia.
Tylko nagłośnienie sprawy zwróci uwagę nie tylko polskich instytucji, ale odbije się też echem tutaj. Działać i walczyć, a nie się załamywać!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
martusia2003 napisał:
Musialam wystawic dom na sprzedaz i wszystko czego sie dorobilam a to nie malo ! tylko påo to zeby moja 16 letnia corka postawila na swoim ze nie wroci do domu w ktorym panowaly zdrowe zasady ale !

Dzięki wielkie za ten post, linka podam że moich walniętych znajomych którym na macierzyństwo się zebrało. I jak człowiek z dobroci serca tłumaczy im że są nienormalni i po kiego sobie tak życie komplikować to patrzą na mnie jak na nienormalną... A nie dawniej jak tydzień temu zmyśliłam im na poczekaniu podobny scenariusz... oni poświęcają masę pieniędzy, zajmują się bachorkiem a ten za 10 lat w szkole naopowiada jak mu to źle bo matka odrywa go od komputera i bezczelnie zmusza do wyniesienia śmieci

A ty córce na wakacje z jakimś 40 letnim bogatym erotomanem nie pozwoliłaś jechać czy torby miu miu nie chciałaś kupić?

Od zawsze mówiłam że dzieci to bezwzględne pasożyty, wyssą od ciebie wszystko co masz a na koniec w serce nasrają.

Współczuje Ci bardzo, miłość miłością ale utłukła bym takiego Brutusa bez względu na więzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(macieksz)
Wiking
rodzice musza jakos porwac swoje dzieci i wrocic do PL
jak cos to niech tam beda sadzeni
a nie najpierw zabierac dzieci a potem decydowac czy moze je odac
dzieci cierpia na tym najbardziej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Barnevernet ma bardzo dziwny pogląd na dobro dzieci...chora instytucja!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
lena1 napisał:
Barnevernet ma bardzo dziwny pogląd na dobro dzieci...chora instytucja!co za gleboka mysl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Awantura w domu zwiazana z wyrzuceniem napalonego ogiera, nawaleni rodzice ktorzy pija z powodu stresu zweiazanego z odbieraniem im dzieci, a dzieci faktycznie wlasciwej opieki nie maja bo oboje rodzice sa pod wplywem alkoholu. Takie rzeczy to tylko w Polsce, nie tutaj. I nikt tych ludzi zrozumiec nie potrafil. Moze byli zbyt pijani zeby ich mogli wlasciwie zrozumiec. Badanie alkomatem pewnie bylo. Jakie byly wyniki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Kamila gozdz
(martusia2003)
Wiking
nie dostala szlaban jak wrocila z imprezy o godz23 z 1,5 promila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok