Gabriel o co chodzi z tymi domkami Troli, które przemianowano na domki lalek? już to kiedys pisałeś, a ja nie wiem o co chodzi.... wyjaśnij proszę, wiem że masz wiedzę,ja bym sie nigdy nie spodziewał w Norwegii takich żeczy, a w Szwecji legalnej Zoofilli to już wogóle, chyba ja zniśsli ostatnio bo za duzo krów ucierpiało i rząd podrapał sie pogłowie, że szkoda krów. Moja matak wychowana na wsi tak ja obrzydził ten teamat, że myślałem że się pożyga, tak ją odrzuciło. skomentowała ,,w Szwecji to jakieś chore, zasady normalnego ludziego życia odwrócone do Góry Nogami; jesli chodzi o Norwegów, to ich kazirodztwo chyba jest raczej kulturowym zachowaniem z braku mozliwości między sobą tworzyli rodziny, te sprawy pedofilów( np. w rodzinie, gdzie ojciec gwałcił córkę, to częściowo zarys przeszłej tradycji, histori, z dziada pradziada, tak wydaje mi się że funkcjonują, Poprawcie mnie jesli się mylę, ale to jest ciekawe, zę przez ich kazirodztwo, w cichym pozwoleniu ich sumienia biorą się za nieletnie małolaty, dziewczynki , czy dzieci te najmłodsze. z tymi najmłoszymi to już raczej choroba czy dewiactwo, ale te ponetne 12-14 letnie z cyckami to nie jednemu w glowie nieźle mącą. za przyzwoleniem historii ojców wikingów
jak się mylę, to porawcie mnie, tak się tylko zastanawiam, dlaczego tyle tej pedofilli w Norwegii. Pozdrawiam
mam mało czasu na neta mam wiele ciekawych nowym treści, znajomych Norwegów ale brak czasu i sił by sam to ogarnąć
Prawda was wyzwoli jak ktoś to kiedyś powiedział. .
SEE Yaa