Lindemans napisał:
Zapomnialam jeszcze dodac, ze lenie z was, postawic troche maki zytniej z woda na zakwas i rekawy wykasac
Ja zawsze pieke zwykly bez dodatkow, oraz z dodatkami (ziarna, suszone owoce). Najbardziej kocham z dodatkiem rozmarynu(wylacznie swiezy!) i polany oliwa z oliwek, cos na "ksztalt" focaccia
Siwezy, ale wystudzony i tylko z maslem ! Poezja
, a i zapach w chalupie bezcenny
Kiszka mi sie skrecila i ide zakwas nastawic
pewnie,ze leń przy dwóch maluchach i pracy nie chce mi sie
tylko czekam na chwile ciszy i odpoczynku
...własnie wypale fajorka idę spac bo rano pobudka...
Zapomnialam jeszcze dodac, ze lenie z was, postawic troche maki zytniej z woda na zakwas i rekawy wykasac

Ja zawsze pieke zwykly bez dodatkow, oraz z dodatkami (ziarna, suszone owoce). Najbardziej kocham z dodatkiem rozmarynu(wylacznie swiezy!) i polany oliwa z oliwek, cos na "ksztalt" focaccia



Kiszka mi sie skrecila i ide zakwas nastawic

pewnie,ze leń przy dwóch maluchach i pracy nie chce mi sie


