Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

kr

Kredyt got贸wkowy w Norwegii

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Klucz do integracji kosztuje - Norwegia

Czytali temat:
r bodzio Mariusz Kucharski Justyna C.-F. OLKA aaaaaa anna klimczewska Simon L (2670 niezalogowanych)
1 Post
hasin ######
(noris48)
Wiking
W tym temacie znajduj膮 si臋 komentarze do artyku艂u Klucz do integracji kosztuje
chcia艂 bym chodzi膰 na kurs norweskiego ale jest za drogo po prostu mnie nie sta膰 Heniek z Bergen pozdrawiam
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Post贸w

(userWydrus)
Wiking
no niestety n1 narzeczona zrobila mi sie zaczal permitering a n2 4800. niestety ;p fakt nie jest to oplata za miesiac.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17 Post贸w
Hania S
(hania656)
Wiking
tak jak napisano - jako艣膰 i poziom nauczania na tych kursach jest beznadziejna - trafi艂am do grupy gdzie by艂o sporo azylant贸w a dla komuny s膮 oni priorytetem gdyz p艂ac膮 za ich edukacje w艂a艣nie komuny. W efekcie siedzia艂am i patrza艂am jak nauczyciel uczy ich pisa膰 ( dla nas litery norweskie nie stanowi膮 problemu ) a ja p艂aci艂am za przesiedziane godziny. S艂abo komuna organizowa艂a te kursy - zamiast podzielic ludzi na grupy wrzuci艂a wszystkich do jednego wora. Poza tym sporo by艂o nauczycieli z przypadku z tzw. 艂apanki - nigdy nie mieli nic wsp贸lnego z nauczaniem.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Post贸w
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
userWydrus napisa艂:
no niestety n1 narzeczona zrobila mi sie zaczal permitering a n2 4800. niestety ;p fakt nie jest to oplata za miesiac.

Pomimo staran i juz 2 kawy przed monitorem, nie jestem w stanie zrozumiec takiego tekstu. Prawdopodobnie jest on napisany w jezyku polskim, ale nie wiem, co to za "narzecze"
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Post贸w

(Karol.Ky)
Maniak
Lindemans napisa艂:
userWydrus napisa艂:

Pomimo staran i juz 2 kawy przed monitorem, nie jestem w stanie zrozumiec takiego tekstu. Prawdopodobnie jest on napisany w jezyku polskim, ale nie wiem, co to za "narzecze"

"Bezinterpunkcyjne swobodne"
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Post贸w
Karolina Arturssen
(dziewanna)
Wiking
chodzi艂am na dzienny kurs przez 5 miesi臋cy w Larvik- potraktowa艂am to jako niezb臋dn膮 inwestycj臋. Op艂aci艂o si臋, ale prawie po艂owa grupy to by艂y norweskie "偶ony" chodz膮ce na kurs za darmo, a drugie tyle azylant贸w, kt贸rym za uczestnictwo w kursie P艁ACONO....
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
5814 Posty
pati muzia
(patim)
Maniak
Drugi rz膮d Kjella Magnego Bondevika, z Ern膮 Solberg [przewodnicz膮c膮 partii H酶yre] na czele, uchwali艂 w 2005 roku ustawowe prawo i obowi膮zek uczestnictwa w zaj臋ciach z norweskiego i wiedzy o spo艂ecze艅stwie.
i wszystko jasne ,juz wiemy kto ma prawo a kto obowiazek
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Post贸w
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Karol.Ky napisa艂:
Lindemans napisa艂:
userWydrus napisa艂:

"Bezinterpunkcyjne swobodne"

Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
810 Post贸w
Maniak
Karol.Ky napisa艂:
..."Bezinterpunkcyjne swobodne"...Co tam gramatyka!

Ale za to jakie TRESCI!!!

BTW
Niestety nauczyciele w Norwegii to rowniez
moga byc UPOSLEDZENI UMYSLOWO.

A organizacja "nauczania" w Norwegii
jest jak "rzadzenie w brzozowni"!!!
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Kate Kate
(Katarinka)
Wiking
Witam,

tez chcia艂a bym zacz膮膰 chodzi膰 na kurs norweskiego - postanowienie noworoczne. jestem ju偶 w Norwegii 2 lata i jeszcze nie zacz臋艂am si臋 uczy膰 j臋zyka. Prosz臋 o info gdzie mog臋 si臋 uda膰 na kurs tanio. Mo偶e kto艣 si臋 wybierze razem ze mana??
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok