Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Ania Najewska janusz dec Cezary Nowakowski (2741 niezalogowanych)
1 Post

(B96)
Wiking
w cipie jej sie pojebalo!!!! po huj zostala i mieszka...to niech wypierdala z norwegii jak jej nie pasuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(A.A.Nowak)
Stały Bywalec
Cóź "Freemence" się w dupie przewróciło... ja też swój "Paszport Polsatu" gdzieś zgubiłem i teraz mam problem żeby do Sosnowca wjechać

A poważniej. To mam szczerze wyjebane na Panią, która nie chce mieć narodowości norweskiej i na tą całą resztę, która za wszelką cenę chce.
Ciekawe jakie następne światłe pomysły objawią się w głowach "Elity" może by tak zaprzestać chodzić do toalety... ech...

ps. Dziś tak jakby mniej elokwentnie, gdyż abonament na Wiki mi się skończył. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty

(20alex20)
Nowicjusz
Moze to jakis nowy sposob na stanie sie celebtyta? Norweski sposob Kto ja przyjmie do pracy i jak zamierza zarabiac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(A.A.Nowak)
Stały Bywalec
20alex20 napisał:
Moze to jakis nowy sposob na stanie sie celebtyta? Norweski sposob Kto ja przyjmie do pracy i jak zamierza zarabiac?

- Dupą, drogi Watsonie, dupą
Sherlock Holmes, nieco zniesmaczony swoją żelazną logiką oddalił w kierunku Baker St. gdzie czekały na niego skrzypce, jakby nieświadome dźwięków, których już wkrótce staną sie źródłem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty

(20alex20)
Nowicjusz
No to inne dupy maja nowa konkurentke
(mam fotke ze słynnym detektywem zrobiona na Baker St. hehe )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
...hallo...moge cos napisac??bo tutaj najbardziej udzielaja sie stali ,miejscowi ,jak mi sie wydaje -pieniacze skaczacy sobie do oczu!!!to takie polskie.....ta pani sama dobrze wie co zrobila..ma juz dosc..ale na jej miejsce ja tez znam takiego jednego Polaka Andrzejka ktory oddalby dusze zeby byc Norwegiem..to taki norweski "volksdeutch" ale ja mowie ze on jest kolaborantem..bo pracuje dla Norwegow a nie u Norwegow...jest bardziej norweski od Norkow...tragedia niecierpie takich ludzi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Osobiscie najbardziej rozsmieszylo mnie stwierdzenie:
"Nie będę płacić podatków, ponieważ nie obejmuje mnie już norweskie ustawodawstwo krajowe".

Niestety jak sie przebywa w jakims kraju, to podlega sie jego ustawodawstwu - o czym przekonaly sie niektore osoby, ktorym np. zabrano dzieci mimo, ze ani rodzice ani dzieci nie byly obywatelami Norwegii.

Jedynym sposobem by nie placic podatkow jest brak pracy i majatku.
Teraz, nie bedac obywatelem Norwegii, dostanie numer D jak inni obcokrajowcy i dalej bedzie placic podatki.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
Elise napisał:
Osobiscie najbardziej rozsmieszylo mnie stwierdzenie:
"Nie będę płacić podatków, ponieważ nie obejmuje mnie już norweskie ustawodawstwo krajowe".

Niestety jak sie przebywa w jakims kraju, to podlega sie jego ustawodawstwu - o czym przekonaly sie niektore osoby, ktorym np. zabrano dzieci mimo, ze ani rodzice ani dzieci nie byly obywatelami Norwegii.

Jedynym sposobem by nie placic podatkow jest brak pracy i majatku.
Teraz, nie bedac obywatelem Norwegii, dostanie numer D jak inni obcokrajowcy i dalej bedzie placic podatki.

A kto powiedzial ze trzeba pracowac na etacie zeby zyc? Skad wiemy ze tej pani nie stac na to aby byc bezpanstwowcem?
Jedno jest pewne,ta pani pokazala ze to nie jest raj na ziemi na ktory my Polacy(i nie tylko) tak sie rzucamy( nie wszyscy oczywiscie).. uswiadamia to mi przynajmniej ze Polska jest tez rajem dla wielu innych na tym swiecie. Rajem ktorego nie ma a to co doswiadczamy jest tylko innym wymiarem czegos co nazywa sie zycie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
B96 napisał:
w cipie jej sie pojebalo!!!! po huj zostala i mieszka...to niech wypierdala z norwegii jak jej nie pasuje.

sam sie wypierdol barani lbie

jak czegos nie rozumiesz pajacu na gumce to nie komentuj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
janusz dec
(oo7Janek)
Wiking
Tm musisz jesze troche pozyc zeby cos kolwie sie wpowiadac i miec przynajmiec rodzine ,ale niewiem czy to Ci cos mowi ggggggllllllooooobbbbbiiiiee
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok