Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Albert92 ........... (7648 niezalogowanych)
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
skafander00 napisał:
Hilton-Rzeknę ja tobie,że naprawdę powaliłaś mnie swoją atrapą mózgu.Retrospekcja i sama spostrzeżesz,że jako pierwsza wyszlaś z inocjatywą obrażania mnie odbiegając od tematu.
Cóż za finezyjny słowotok.
Tak to jest,ja "udaje słodką idiotkę"a ty nią jesteś.Specjalnie pójdę jutro do kościoła by pomodlić się o dodatkowy asumpt dla ciebie.A klęcząc będę odmawiała modły by od siedzenia na sofie nie klapnął ci kolejny atrybut czyniący cię raszplą.

To zatrwazajace i jednoczesnie smieszne i glupie, ze osoba, ktora uprawia modly, wierzy w ich uzdrawiajaca moc ma czelnosc zarzucac komus posiadanie atrapy mozgu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Niestety,nie napisałam,że wierze w uzdrowienie i oczyszczenie twej duszy.Ale będę prosiła w myślach o to by wykształcił ci się adekwatny do ilości kobiecego pierwiastka mózg.Procesy ewolucji być może ruszą.I by szybkość z jaką odpisujesz na moje posty urzeczywistniła się podczas czytania .Wówczas być może pojmiesz,że tę niepotrzebną konwersacje rozpoczęłaś jako przodownik złośliwej inwencji .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
skafander00 napisał:
Niestety,nie napisałam,że wierze w uzdrowienie i oczyszczenie twej duszy.Ale będę prosiła w myślach o to by wykształcił ci się adekwatny do ilości kobiecego pierwiastka mózg.Procesy ewolucji być może ruszą.I by szybkość z jaką odpisujesz na moje posty urzeczywistniła się podczas czytania .Wówczas być może pojmiesz,że tę niepotrzebną konwersacje rozpoczęłaś jako przodownik złośliwej inwencji .

Whow..ale masz slowka! Niezbyt to rozumiem Ale, czy ewolucja moze ruszyc? przeciez ona trwa. Kiedys czytalem o tym fajna ksiazke "Ewolucja jest faktem" J. Coyne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Trwa,ale nie w przypadku ww.
Swoją drogą podobno ewulucja się trawi,więc cholera wie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiking
Jesli chcecie sobie na wtykac zmiencie tytul postu.
A ostatnio przeczytalem Boza inwazje oraz Piknik na skraju drogi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...

Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe?
Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie?
Przygotowujesz się DO, rozmowy o pracę, egzaminu lub po prostu chcesz się w końcu dogadać z kimś na wakacjach?
allegro.pl/listing/user.php?us_id=16549743
Polecam bo mi NAPRAWDE POMÓGŁ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Wczoraj wspollokator przywiozl " Czego nie slyszal Arne Hilmen" Ivo Zaniewskiego. Wszystko dzieje sie w Norge Pekla w nocy i jestem zafasynowany, czegos takiego jeszcze nie czytalem. Goraco polecam!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
Może być ciekawa, poszukam jej
Dodaję jako przeczytaną "Bagno" Tomasza Piątka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Pawel En
(pawelen)
Wiking
Jestem tutaj zupełnie nowy i coś mi podpowiada, że trafiłem na najlepszy temat jaki tylko mogłem sobie wyobrazić. Są tutaj zwolennicy książek o samorozwoju? Chciałbym się z Wami podzielić tytułami kilku książek i jednym filmem, które to wprowadziły niesamowite i już na szczęście nieodwracalne zmiany w moim, jakże kiedyś chorym postrzeganiu świata.

Z dotychczas przeczytanych polecam:

- Stuart Diamond "Zdobądź więcej"

- Frank Bettger "Jak przetrwać i odnieść sukces w biznesie"
(brzmi jakby to było dla osób prowadzących działalność, ale to tylko tytuł. Jest książka oparta na cnotach Benjamina Franklina, człowieka, który bez większego wykształcenia został zapamiętany jako jeden z największych dyplomatów na świecie)

I to pozycja dla dosłownie każdego, kto potrafi już czytać, pozycja silnie oddziałująca na nasze myślenie, zmieniając je na zupełnie pozytywne:

- Joe Vitale "Prawo przyciągania. 5 prostych kroków do zdobycia bogactwa (lub czegokolwiek innego)"

W zestawie z filmem, który można obejrzeć za darmo w internecie, pt.:
- "Sekret"

zalukaj.tv/zalukaj-film/5628/sekret_the_secret_2006_.html

Jeśli już zacząłem, to dodam również, chociaż i tak już zapewne przeginam, jeszcze jeden tytuł. Obecnie ją czytam, przyznam bardzo mnie pochłonęło, książka światowej sławy amerykańskiego przedsiębiorcy, tj.:

- Donald Trump "Droga do sukcesu".

Jeśli, ktoś jest zainteresowany taką tematyką, chętnie znajdę czas, żeby wymienić się spotrzeżeniami. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a czy to pomoze w karierze budowlanca w Noreg?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok