skafander00 napisał:
Hilton-Pisałam do kolegi,więc mniemam,że czytając biografię A.Żakiewicz pt"WITKACY"dojdzie do tego,że ww.był nie tylko malarzem,pisarzem,ale........fotografem.Teraz Ty się ośmieszyłeś nie podając tego trzeciego,więc wybuchnę salwą szelmowskiego śmiechu hahahahha.
P.S.Skoro tak utyskujesz o inf.nt.historii to zagadaj na priv.Zarzucasz mi milczenie w tej kwestii a ja WIELOKROTNIE pisałam,że takie kwestie będę poruszała na priv.nie zaśmiecając tematów.
sih87-Universitas jest świetnym wydawnictwem Uniwersytetu Warszawskiego.Wydali tam świetną książkę nt.herezji w kościele oraz o Stanisławie Auguście.Polecam.
"Utyskujesz, mniemam, mniemam, salwa smiechu bla bla bla"
Po co mam pisac tu to, co można przeczytać w encyklopedii lub Wikipedii ? Nie mam potrzeby zablysniecia, tym bardziej, ze nie jestem znawca rodziny Witkiewiczow.
Daj sobie spokój i nie brnij w to dalej, bo czytając chociażby notki z wiki moznaby wypisać wiecej niż trzy dziedziny.
Prawda jest taka, ze napisałas coś, czego nie powinnas, a to dla tego, ze z góry zalozylas, ze facet mało wie i jeszcze dopisalas to zabawne "hehe"
Nie traktuj ludzi jak idiotów, bedzie ci lżej. I zrozum, ze ja sie tu niczym nie osmieszylam, raczej ty. Nie jest sztuka silic sie na elokwencje po przeczytaniu i wsparciu swojej wiedzy w internecie. Poznałam w moim życiu wiele takich osób jak ty, mimo wykształcenia i tytułów doktorskich niektorzy z nich okazali sie ludźmi bez rozumu, mimo, iż ich język wydawał sie być bardzo gornolotnym.
Zastanawiam sie, kiedy czytasz te książki, bo chyba nie podczas "dyskursu" na tymże forum.