Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Lot do Polski będzie tańszy niż przejazd lokalnym autokarem na lotnisko - Norwegia

Czytali temat:
Magdalena Prajsnar (2441 niezalogowanych)
21 Postów
dudek POTEK
(patita)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lot do Polski będzie tańszy niż przejazd lokalnym autokarem na lotnisko
ZROBICI LOTY STAVANGER SZCZECIN Wizz Air JEST BARDZO DUZO LUDZI ZACHODNIOPOMORSKI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
przeniesli lotnisko z okecia do gownianego modlina to i koszty zeszly.... teraz duzo osob przenioslo sie do norwegiana )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
latałem wczesniej Norwegianem, ale gdy wizzair zaczal latac do Warszawy to skorzystałem z ich usług, napotkałem na duży problem, miałem bagaż podręczny i laptopa, z tym ze torbe podreczna mialem mala, ze w zaden sposob gdyby byla pusta to laptop by nie wszedl, pani powiedziala ze nie wejde z tym, pani byla bardzo niemila, kultury z domu nie wyniosła... nie miałem siły się kłócić, bo bylismy spuźnieniu ostatni i 5 min przed odlotem ( wypadek na 8, droga zablokowana )musiałem wykupic za głupiego laptopa zaplacic 300 zł ;/ wkurwienei na maksa, latajac wczesniej Norwegianem nei mialem takich problemow, podobna sytuacje mieli moi rodzice, gdy lecieli mnei odwiedzic, kółka od walizki podrecznej nie chciały przejśc przez ta ich kontrolna dziure... oczuwiscie babka tak samo niemiła rodzice lecieli z Katowic, ja z Warszawyi oczywiscie rodzicie tez 300 zł musieli zapłacic, szkoda ze tata tych glupich kółek nei urwal, ale to byla ich pierwsza podroz samolotem w zyciu, takze byli zestresowani i w ogole... ale co najgorsze to obsługa tragedia i watpie by zmienili swoje postepowanie bo klietnow tak czy siak beda mieli... ale mimo wszystko zycze im rychłego bankructwa !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
spóżnieni, przepraszam za bła i brak polskich znaków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
H K
(roxi)
Wiking
a ja proszę o tanie loty do Krakowa!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Modlin... raz lecialem nawet fajek i wodki nie mozna kupic bo nie ma sklepu... wiec jakie maja byc bilety? porazka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Piotr Polus
(pitu83)
Wiking
Poprosze o loty do Bergen z Warszawy. Norwegian ponownie kasuje polaczenia na zime!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ty

lamikoboy

(bardziej pasuje: lamagaboy)

nastepnym razem,zanim wsiadziesz do samolotu

przeczytaj regulamin linii lotniczych! swoja droga szkoda,ze nie kazali

ci wyrzucic tego badziewia.przewaznie konczy sie to opoznieniem,bo taki

pajac czytac nie umie!! przy okazji,powinni wprowadzic dodatkowa oplate dla

grubasow,co swoim wielkim zadem,zajmuja dwa miejsca...i jeszcze kilka innych drobiazgow!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jak dobrze,ze ja nie musze/nie chce/nie lubie latac.....

wystarczy,ze napatrze sie i nasłucham podczas lotu na wakcje

ps: fakt,ze zamiast jechac/leciec 6-7 h musze jechac 12, ale mimo wszystko warto : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Lamikoboy napisał:
spóżnieni, przepraszam za bła i brak polskich znaków
to normalne u warszawiaków
te typy już tak mają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2