Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(495 niezalogowanych)
155 Postów

(Motyl)
Stały Bywalec
HomoDelphinus napisał:
Motyl napisał:
kamil75 napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polacy i Litwini wciąż dominują wśród sezonowych pracowników rolnych
a mi sie podobaja te teksty
" pomocy!!!!!!! szukam pracy"
co to ma byc?
ja to rozumiem tak: jestem polska hiena i dajcie mi prace bo che wyjechac do norwe bo moj kolega tu jest i jak wroca na wioche to rzadzi, ma na wode, buty i bezyne jak lezy 50gr na ziemi to sie nie schyla
niewazne co by bylo i tak nic nie umiem ale sie naucze tutaj ponoc mozna sciemniac i norwedzy nic nei robia tylko kawa i VG
moge robic byle co aby byla kasa co miesiac

moze przesadzilem????? ale ziarnko prawdy w tym jest

Zapomniała krowa jak cielęciem była

Najwyrazniej Motyl jeszcze malo rozumiesz..a szkoda..bo na nastolatka nie wygladasz..wiec i w glowie wiecej miec powinienes..

Po prostu nie lubię jak ktoś pakuje wszystkich do jednego wora. Każdy kiedyś zaczynał swoją przygode w No w taki czy inny sposób nie każdy ma tu rodzine i gotową prace mieszkanie. Poprosić o pomoc to żaden wstyd. Przynajmniej szukaja pomocy a nie idą i nie kradną czy żebrzą pod sklepem z promilami we krwi. Dlaczego Polak który niczego nie umie nie może tutaj przyjechać jeżeli masa innych narodowości tak robi? Problem tylko w tym że oni sobie na wzajem pomagają i nie mówmy o skrajnych przypadkach bo w śród Polaków to norma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Pytałaś optimus to już wiesz, a guzik z pętelką Ci do tego czy nauczę się norweskiego czy nie ,może za Twoją przemądrzałą radą zacznę od mandaryńskiego a na przyszłość nie zadawaj głupich pytań.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
lena1 napisał:
Pytałaś optimus to już wiesz, a guzik z pętelką Ci do tego czy nauczę się norweskiego czy nie ,może za Twoją przemądrzałą radą zacznę od mandaryńskiego a na przyszłość nie zadawaj głupich pytań.

Popisalas sie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok