Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2329 niezalogowanych)
232 Posty
ayot adot
(123456a)
Stały Bywalec
Na ten 11 kwietnia to bym sie chetnie wybrala A rådskinn wyglada super ale biec 9 km niedam rady z przejsciem niebylo by problemu , ale sama?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ansz75 napisał:
Na ten 11 kwietnia to bym sie chetnie wybrala A rådskinn wyglada super ale biec 9 km niedam rady z przejsciem niebylo by problemu , ale sama?
Spacerkiem To się Pewnie nie da , jednak szybki i zdecydowany MARSZ to całkiem realne przedsięwzięcie . Dwie godziny to bardzo dużo czasu na te 10km . Średnio marszem można przejść w czasie godziny... 10-12-km.w zależności od pogody i terenu...
---
Mnie też by taki "spacer" odpowiadał , gdyż mam bezwzględny Medyczny zakaz biegania , co nie znaczy Iż w podbramkowych sytuacjach , nie zasuwam kłusem po następną połówkę i słoiczek podgrzybków .
---
Możesz dokładnie sprawdzić ...:
- Kiedy ... czas rozpoczęcia imprezy ...
- Ile kosztuje ... konto dla wpłaty wpisowego...
- Jakie koszty ukryte... dojazdy zbiorowe ... żywienie ... socjalne...
- Jakie Wymagania ... badania lekarskie ...INNE...
- Do kiedy termin zapisów ... może już jest zamknięty zapis ...
No i takie inne Tam ...
Wstępnie Pisał bym się na Tą imprezę , chociaż naprawdę boję się , że Mnie poniesie i wyląduję na Noszach ...
Ech Młodości ... czemuś uciekła... jak Zdrajczyni Kochanka ...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
232 Posty
ayot adot
(123456a)
Stały Bywalec
No to jest nas troje Yzia, Gabriel i ja o nosze sie nieobawiaj , pierwszapomoc nam niestraszna
U Mnie checi sa , Yzi tez to razem pomaszerujemy dzielnie...Kontakt na str.prywtnej-"na boku"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
yzia napisał:
Retier, a w ktora to strone?

tylko rzut beretem z twoich pagórków......Trondheim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ansz75 napisał:
No to jest nas troje Yzia, Gabriel i ja o nosze sie nieobawiaj , pierwszapomoc nam niestraszna
U Mnie checi sa , Yzi tez to razem pomaszerujemy dzielnie...Kontakt na str.prywtnej-"na boku"

E tam ...
Ty się Nabijasz a Ja piszę Poważnie ...!!! .
Gdybym miał bardzo dokładnego tłumacza Norge-Polsk to nie zawracał bym nikomu głowy ...
A w kościach zaczęło coś strzykać ... to Może najwyższy czas przypomnieć sobie , jak to drzewiej bywało .
Ech ...
A Możesz Tak na poważnie zobaczyć / opracować te Punkty które zaznaczyłem ...
Wiesz w Moim przypadku liczy się CZAS bo powinienem kupić bilet lotniczy tam i z powrotem z odpowiednim wyprzedzeniem .
---
-Tenisówki jakieś przechodzone mam ...
-Majtki z podwójnym pampersem również ...
- podkoszulkę z ostatniego Biegu w Polsce , jestem w stanie świadomie Poświęcić , na ten pierwszy dziewiczy bieg w Norge .
- rękawiczki również jakieś robocze się znajdą ...
- Plecak z utęsknieniem czeka... na biegową imprezę ...
----
Tylko przejrzyj te zapodane punkty ...a reszta potoczy się samoś ...
---
A ...!!!
Myślę , że Nie ma co się UKRYWAĆ , na Prywatnych Wiadomościach .
---
TEN TEMAT JEST AKURAT jak ulał ,
Czego Tu się wstydzić ...!? .
---
Wszak sport to zdrowie ... >Każdy papierosowy gruźlik , Wam to powie< ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Ech, pobieglabym z wami! Niestety kolano mi padlo i choc jeszcze rok temu biegalam porankami prawie codzziennie, to teraz nawet podbiec nie moge, bo boli. Prawie 6 lat temu bieglam w jakims biegu w Oslo na zorganixowanej imprezie, ale nie pamietam juz co to bylo. W zasadzie byla to sztafeta taka troche przelajowa. Zajelysmy wtedy z siostra i kolezanka 3 miejsce. Teraz zostal mi tylko rower, na szczescie kocham bardziej niz bieganie. I staram sie pedalowac z 5 razy w tygodniu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gama28 napisał:... Teraz zostal mi tylko rower, na szczescie kocham bardziej niz bieganie. I staram sie pedalowac z 5 razy w tygodniu.
No Ja też Miałem przerzucić się na Rolki lub rower ... Takie było zalecenie Lekarza , jednak wyjazd do Oslo Pokrzyżował wszystko ...
A po przyjeździe do Mojej Wioski jak zobaczyłem jak tu Nawet Stare Babcie Biegają ...
To Taki wstyd Mnie Ogarnął , ze do tej Pory nie Mogę się Pozbierać ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
232 Posty
ayot adot
(123456a)
Stały Bywalec
ciagnac temat dalej Råskinnet odbywa sie 5 maja od 12.00 . Start w grupach wiekowych, dla doroslych kosztuje 350 koron . Numer startowy mozna odebrac 3 i 4 maia ma Stasjonsvn.24 miedzy 16 i 21 albo przed samym startem na linii startowej. Bieg ma 10 km i dopuszcza 1300 osob. Dla mlodzierzy i dzieci urodzonych på 2002 jest trasa Råtassen -175 koron z premiami dla wszystkich uczestnikow ( max500). dla maluchow jest trzecia trasa. Na wszystkie trasy zarejestrowalo sie do dzis 996 osob. Zapisy przez internet
Dojazd T-bane til Skogsvann st. linia 3 ( ostatni przystanek) - niewiem ile kosztuje bilet? ok. 60 koron
Parking prz skogvannet gratis ale pewnie beda problemy ze znalezieniem miejsca tego dnia.
Ograniczone mozliwosci do przebrania, jedynie kran do obmycia butow przed garderoba.

Wybieram sie tego dnia na trase . niezamierzam biec ale postanowilam przejsc ta trase po starcie biegu ok. 15.00 W tym roku niedam rady przebiec takiej tracy
Jesli nieznajde ochotnikow wtedy zapisze sie z dzieckiem na Råtassen i "pobiegne" z nim w normalnym czasie.
Tani ( w miare) nocleg jest OslosVandrehjemm.

Moze jakies polskie "dziadki" wybiora sie z nami?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ansz75 napisał:ciagnac temat dalej Råskinnet odbywa sie 5 maja od 12.00 . Start w grupach wiekowych, dla doroslych kosztuje 350 koron . Numer startowy mozna odebrac 3 i 4 maia ma Stasjonsvn.24 miedzy 16 i 21 albo przed samym startem na linii startowej. Bieg ma 10 km i dopuszcza 1300 osob. Dla mlodzierzy i dzieci urodzonych på 2002 jest trasa Råtassen -175 koron z premiami dla wszystkich uczestnikow ( max500). dla maluchow jest trzecia trasa. Na wszystkie trasy zarejestrowalo sie do dzis 996 osob. Zapisy przez internet
Dojazd T-bane til Skogsvann st. linia 3 ( ostatni przystanek) - niewiem ile kosztuje bilet? ok. 60 koron
Parking prz skogvannet gratis ale pewnie beda problemy ze znalezieniem miejsca tego dnia.
Ograniczone mozliwosci do przebrania, jedynie kran do obmycia butow przed garderoba.
Wybieram sie tego dnia na trase . niezamierzam biec ale postanowilam przejsc ta trase po starcie biegu ok. 15.00 W tym roku niedam rady przebiec takiej tracy
Jesli nieznajde ochotnikow wtedy zapisze sie z dzieckiem na Råtassen i "pobiegne" z nim w normalnym czasie.Tani ( w miare) nocleg jest OslosVandrehjemm.
[b]Moze jakies polskie "dziadki" wybiora sie z nami?
[/b]

Kto wie ...kto wie ...
Podaj stronę , gdzie Można się zarejestrować i opłacić start . /jak Mnie zarejestruje i przyjmie opłatę to dam znać/
---
Z tą przebieralnią ... to tak jak w Polsce ... w latach 80 na niektórych wioskowych Biegach .
---
Mogę zaryzykować ... w razie problemów zaoferowałaś się pomocą Noszową ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
zapisalam sie i to nie jest prima aprilis
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok