Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
boj fra oszlo (1267 niezalogowanych)
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
"...od tej kurewskiej norweskiej rasy chamow kretynow i matkojebcow"

Swego czasu, wieczorem pod moim balkonem przechodzila "zawiana" para Polakow. I nagle slysze jak "pani" odzywa sie do swojego towarzysza: ty, ch...u jeb....y, troche kultury w stosunku do kobiety, ku...a.
To chyba musiala byc Johanne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
lingua franca
(strix)
Początkujący
Johanne, poczekaj jeszcze kilka lat, jak Cię wyznawcy religii pokoju najpierw zgwałcą a potem ukamieniują, bo przecież się puściłaś, to zatęsknisz za norweskimi 'chamami'.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Makaryna napisał:
Swego czasu, wieczorem pod moim balkonem przechodzila "zawiana" para Polakow. I nagle slysze jak "pani" odzywa sie do swojego towarzysza: ty, ch...u jeb....y, troche kultury w stosunku do kobiety, ku...a.

to raczej byli Polacki, a nie Polaki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
M K.
(martaaaK)
Wiking
Johanne, to po co tu jesteś wsród tej "hołoty i syfu" norweskiego? żenua! Bilety do PL nie są wcale takie drogi, zawsze można zamówić taki w jedną stronę!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ty klaudia zdaje sie niedawno takim samolotem przyleciałas z czarnej dupy i norwegia cie oczarowała...
Zresztą jak nas wszystkich, tylko, ze 99% po roku pobytu ma dosc tego raju.....
JA np po blisko 6 latch pobytu tutaj rzygam na ten kraj kazdego dnia, a wstawanie rano i ogladanie tego pierdolnika przyprawia mnie o ból głowy.......
Poczekamy zobaczymy.......
Tylko nie pisz " no paszoł won z mojej norwegii" bo to juz przerabialismy!
Z moich doswiadczen i pobytu tutaj zgadzam sie nie w 100, a w 200% procentach z johanne!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
M K.
(martaaaK)
Wiking
hahahaha Panie wszystko wiedzący jestem tu znacznie dłużej niż rok i uważam, że zarówno Norwegia jak i Polska ma swoje plusy i minusy, ale jak wiadomo Polacy malkontentami są i gdzie się nie pojawią tam im źle... Jakby mnie tu cos bardziej uwierało to bym wróciła ot co i śmieszą mnie bardzo te żałosne narzekania na norwegów i Norwegię, ale siedzicie tu z dupami, wkurzacie się każdego dnia rano wstając do pracy wyzywając na wszystko co norweski... bo na kogoś musi być hahahahahahahaha żenua! ps. polecam się nauczyć języka norweskiego z tym się tu łatwiej żyje DDD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Joanna Rembecka
(Johanne)
Wiking
Panie Kamilu - A skad mogles wiedziec w jaki syf sie pakujesz zapuszczajac korzenie. Z wierzchu norwegowie to mily narod. Ich glupoty i kretynstwa czlowiek sie uczy a czasem, a jak juz sie nauczy to mu sie nie chce korzeni wyrywac i zaczynac wszystkiego od poczatku wiec ciepi i sie wkurwia.

"Przez przyjazdem do norge zapoznaj sie z ocena kogos kto jest tu min 5 lat badz skonsultuj sie z pakinstancem gdyz kazdy norweg na ulicy widziany zagraza twojemu zdrowiu psychicznemu lub zyciu na drodze." LOL
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Reason Project)
Stały Bywalec
strix napisał:
Johanne, poczekaj jeszcze kilka lat, jak Cię wyznawcy religii pokoju najpierw zgwałcą a potem ukamieniują, bo przecież się puściłaś, to zatęsknisz za norweskimi 'chamami'.

Stosunki homoseksualne w niektorych panstwach islamu sa karane smiercia wiec gwalt Johanne nie grozi - czyzbym zapomnial dodac ze Johane to facet?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Jest na to rada. Trzeba zrobic tak, jak pomyslowi Hiszpanie. Zakopac w tej okolicy swinie - na pewno zadne osiedle islamskie tam nie powstanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok