chinol27 napisał:
40 dychy to ma kierownik lub brygadier ale nie zwykły budowlaniec w pl
nawet gdyby to nie skłoni mnie to do powrotu .tu spokuj w pl kupa świrów tylko szybciej i szybciej . Wiecznie gdzies się im spieszy
I stoji tak i Cie tylko pogania .Dziękuje za taką sowiecką mentalnośc :/
po co komu 40 dychy skoro firma sie oglasza jako pracujca na czarno??
www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/uslugi/bu...graczyk_bygg!!!.html
Dla zainteresowanych klientow sprowadzamy materiały budowlane z Polski!!!
Posługujemy sie jezykiem angielskim oraz technicznym norweskim.
Mozliwośc pracy na czarno.
Miejsce wykonywania pracy nie jest dla nas problemem dostosujemy sie pod klienta.Dojezdzamy w każde miejsce!! Zainteresowanych prosze o telefon:
Polski numer:
+48509-260-412
Norweski numer:
968-382-90
2012/EK/81902.
to ludzie sami sa sobie winni ze schodza ze stawek a pozniej placza ze nie maja co jesc...
i jeszcze to krecenie dodatkowe... tu na czarno.. materialy bez cla zapewe przy takim podejsciu... a potem placz i zgrzytanie zebow... ech... i ja sie nie dziwie ze taki ktos bedzie w PL naginal za 10pln/h.... a moglby miec i 50 gdyby uzywal mozgu.... ech ech ech...
40 dychy to ma kierownik lub brygadier ale nie zwykły budowlaniec w pl
nawet gdyby to nie skłoni mnie to do powrotu .tu spokuj w pl kupa świrów tylko szybciej i szybciej . Wiecznie gdzies się im spieszy
I stoji tak i Cie tylko pogania .Dziękuje za taką sowiecką mentalnośc :/
po co komu 40 dychy skoro firma sie oglasza jako pracujca na czarno??
www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/uslugi/bu...graczyk_bygg!!!.html
Dla zainteresowanych klientow sprowadzamy materiały budowlane z Polski!!!
Posługujemy sie jezykiem angielskim oraz technicznym norweskim.
Mozliwośc pracy na czarno.
Miejsce wykonywania pracy nie jest dla nas problemem dostosujemy sie pod klienta.Dojezdzamy w każde miejsce!! Zainteresowanych prosze o telefon:
Polski numer:
+48509-260-412
Norweski numer:
968-382-90
2012/EK/81902.
to ludzie sami sa sobie winni ze schodza ze stawek a pozniej placza ze nie maja co jesc...
i jeszcze to krecenie dodatkowe... tu na czarno.. materialy bez cla zapewe przy takim podejsciu... a potem placz i zgrzytanie zebow... ech... i ja sie nie dziwie ze taki ktos bedzie w PL naginal za 10pln/h.... a moglby miec i 50 gdyby uzywal mozgu.... ech ech ech...