Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Okres próbny - Norwegia

Czytali temat:
(563 niezalogowanych)
1 Post
KAMIL GALUSZKA
(gugi23)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Okres próbny
w jaki sposob moge skontaktowac sie z piszacym ten artykuł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
adam kowalski
(git666)
Wiking
ja tez bede mial 6 miechow okresu probnego.jestem jeszcze w polsce ale juz mi powiedzieli ze podpisze umowe jak wyladujemy w NO jestem kierowca autobusu maja nam powiedziec dokad nas wysla dopiero po zdanym egzaminie z jezyka 6 tyg bedzie trwala nauka..jak zdam to jade ciekawe tylo do jakiego miasta nas wysla...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kgit666 napisał: po zdanym egzaminie z jezyka 6 tyg bedzie trwala nauka..jak zdam to jade ciekawe tylo do jakiego miasta nas wysla...
A kto organizuje ten Kurs językowy...? .
---
Jaki pośrednik ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
git666 napisał:
ja tez bede mial 6 miechow okresu probnego.jestem jeszcze w polsce ale juz mi powiedzieli ze podpisze umowe jak wyladujemy w NO jestem kierowca autobusu maja nam powiedziec dokad nas wysla dopiero po zdanym egzaminie z jezyka 6 tyg bedzie trwala nauka..jak zdam to jade ciekawe tylo do jakiego miasta nas wysla...

nie spodziewaj sie miasta.....
wyslą was tam, gdzie wiry w rzece urywają koniom łby podczas picia wody
Swoja droga to jakies pojebane, bo gdybys wiedział gdzie masz jezdzic, to mógłbys sie w jakis tam sposób przygotowac, poznac topografie miasta,obyczaje,etc....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
git666 napisał:
jestem kierowca autobusu maja nam powiedziec dokad nas wysla dopiero po zdanym egzaminie z jezyka 6 tyg bedzie trwala nauka..jak zdam to jade ciekawe tylo do jakiego miasta nas wysla...
to proste
wyślą cie tam
w zależności
jakiego narzecza się nauczysz
żebyś mógł rozumieć tambylców, a oni ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
czesio.:* napisał:...a hoooj cie obchodzi...
DAŁO swój GŁOS ... społeczne kalectwo ...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
czesio.:* napisał:
eno Anianow!!!wypadacie towarzyszu z formy????tylko tyle żeś "nafiolecił" ?

pewnie bimberek powoli dochodzi do łba i są problemy z koncentracją i klikaniem???

I CO...? LŻEJ ci ŚMIECIU ...!!!
---

Ba ...jesteś gorszy niż Ludzki śmieć , trzeba być dnem totalnym , by , w luźnej konfrontacji pomiędzy użytkownikami na Forum , naśmiewać się z NAZWISKA , a nawet go wypisywać ...
---
Zwłaszcza iż Moje Nazwisko , istnieje oficjalnie na różnych Forach ... w danych profilowych .
Ja nie ukrywam się za zajączkiem z kryką ... Forumowy kaleko ...!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
gabriel napisał:
czesio.:* napisał:
eno Anianow!!!wypadacie towarzyszu z formy????tylko tyle żeś "nafiolecił" ?

pewnie bimberek powoli dochodzi do łba i są problemy z koncentracją i klikaniem???

I CO...? LŻEJ ci ŚMIECIU ...!!!
---

Ba ...jesteś gorszy niż Ludzki śmieć , trzeba być dnem totalnym , by , w luźnej konfrontacji pomiędzy użytkownikami na Forum , naśmiewać się z NAZWISKA , a nawet go wypisywać ...
---
Zwłaszcza iż Moje Nazwisko , istnieje oficjalnie na różnych Forach ... w danych profilowych .
Ja nie ukrywam się za zajączkiem z kryką ... Forumowy kaleko ...!!! .

pierwsza ofiara ACTA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
okres próby

jest jedynie zależny od branży w jakiej pracujesz i tyle (jedni mają 3 miesiące drudzy mają 6 miesięcy)

a wszystko to zależy od umów zbiorowych pomiędzy LO,Fellesorbundet itd...

każda branża ma spisaną dla siebie umowę zbiorową co do płac minimalnych , czasu pracy i trwania np. okresu próbnego między innymi

dlatego nie można powiedzieć dokładnie co komu się należy bo każdy pracodawca odwołuje się przeważnie do taryf obowiązujących w danym sektorze

i tu trzeba dowiadywać się samemu co komu się należy

bo jeśli chodzi o pracodawcę to na pewno sam ci nie powie -- wszystkiego ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
adam kowalski
(git666)
Wiking
PROFFMAN SZCZECIN A CO?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok