Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
deb M (3436 niezalogowanych)
1 Post
peter Sankt
(oberfuhrer1)
Wiking
a co też ciebie wykastrowali,hahahahaha ,od dziś masz ksywe-żydowski kastrat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
lingua franca
(strix)
Początkujący
oberfuhrer1 napisał:

No tak, dla niektórych najbardziej rzeczowym argumentem na jaki moga się wysilić jest coś na temat jąder albo penisa. Trochę wstyd. Nie dziwię się, że potem Polacy mają na Zachodzie opinię taką jaką mają... .

Nie bardzo tez rozumiem, co ma kastracja do tematu. Jesli kolega nie wie, to wyjaśniam, że mózg znajduje się w głowie a nie w mosznie.

Jeśli nie zauważyłeś, to przedpiszczyni jest kobietą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
strix napisał:
oberfuhrer1 napisał:

No tak, dla niektórych najbardziej rzeczowym argumentem na jaki moga się wysilić jest coś na temat jąder albo penisa. Trochę wstyd. Nie dziwię się, że potem Polacy mają na Zachodzie opinię taką jaką mają... .

Nie bardzo tez rozumiem, co ma kastracja do tematu. Jesli kolega nie wie, to wyjaśniam, że mózg znajduje się w głowie a nie w mosznie.

Jeśli nie zauważyłeś, to przedpiszczyni jest kobietą.

Nie warto reagowac. Login i tresci definiuja tego osobnika
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Mariusz .
(Marjul)
Wiking
"Żydzi są jak wszyscy inni, tylko bardziej"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
strix napisał:
crazy chris napisał:

Nie musze się zastanawiać. To Zydzi a nie Hiszpanie czy Włosi stanowili w Polsce najliczniejszą mniejszość narodową przez 700 lat.

Żydzi mieli ogromny wkład w rozwój Polski, od nauki i kultury począwszy na ekonomii skończywszy. Może Ci się to podobać albo nie, ale taka jest prawda.

Slonimski, Tuwim, Gałczyński, Mickiewicz (matka była Żydówką), Jasienica, Leśmian, Polański, Rubinstein (nota bene propagator polskiej racji stanu!), Wat, Hoffman itp itd. ....

Kawały o blondynkach to zas kalka z Zachodu Pojawiły się w latach 90'tych.

Najlepsze jest to, że Wy, 100% Polacy podobno, a kaleczycie język polski tak, że włos się jeży na głowie. Prawda jest taka, że o polską kulturę i język jako dziedzictwo narodowe Polski troszczą się już bardziej osoby pochodzenia żydowskiego. Polacy-'antyżydzi' jak to sie określasz, nawet go dobrze nie znają

Ja nie żądam żadnych przeprosin. Chciałabym, żeby mnie nie obrażano.

Ten opis szaranczy bardziej pasuje do Polaków, którzy już sobie wyrobili na Żachodzie Europy opinię takich, co się wszędzie wpychają i słyną z chamstwa i rzucania sobie wzajemnie kłód pod nogi. Także hamuj się trochę, Waćpan, bozgodnie z Twoją logiką, Tobie tez powinni w Norwegii dac bilet w jedną stronę.

no tak pedofil polański jest dobrym przykładem dobrego zyda
mniemam ze kukliński też był zydem skoro zdradził Polske
mickiewicz :napisał Litwo ojczyzno moja wiec chyba Polakiem się nie czuł
masz jeszcze jakieś przykłady dobrych mojsiów ??? moze kwasnieski-miedzioman ?
opinie o Polakach czerpiesz z sundaya ?? czy innych szmatławców typu fakt ???
gdzieś ty bywała i coś czytała ???
zapytaj Anglików i Niemców co myślą o Polakach ?? porozmawiaj z Norwegami
ty jako mniejszość otaczasz się mniejszościami ,rozumiem bliżej ci
dla ciebie autorytetem jest smierdzący turas z paszportem niemieckim ,hindus z obywatelstwem angielskim lub somalijczyk zamieszkały w norge
sory ja miewam kontakt z autochtonami nie z ciaparuchami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
strix
miałem cię za miła i inteligentną dziewczyne
a okazało sie ze jesteś gąbką nasiąkniętą ubecko-zydowską propagandą
wycisnij z siebie tą jedyną prawde i obudz się
nie szukaj na necie prawdy prawdy szukaj pośród ludzi
jesli nie dotkniesz kamienia ,nie poczujesz że jest zimny ....
ps
mi komuna wciskała że w Oświecimiu zginelo 6 mil zydów zydo-komuna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
lingua franca
(strix)
Początkujący
crazy chris napisał:
strix
miałem cię za miła i inteligentną dziewczyne
a okazało sie ze jesteś gąbką nasiąkniętą ubecko-zydowską propagandą
wycisnij z siebie tą jedyną prawde i obudz się
nie szukaj na necie prawdy prawdy szukaj pośród ludzi
jesli nie dotkniesz kamienia ,nie poczujesz że jest zimny ....
ps
mi komuna wciskała że w Oświecimiu zginelo 6 mil zydów zydo-komuna

I dobrze, bo ja jestem miła i inteligentna. Za to Ty jestes chamski i ordynarny, a przynajmniej w taki sposób się wypowiadzasz. Trudno Cię brać na poważnie.

Ja nie szukam prawdy w necie. Póki co, od szukania prawdy w miejscach do tego nieprzeznaczonych celujesz Ty

W czasie wojny zginęło 5-6mln Żydów, z czego około 1.1-1.5 miliona w Oświęcimiu.

Jeśli nie uważałeś na lekcjach historii to nie zwalaj tego na 'komunę'.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
lingua franca
(strix)
Początkujący
crazy chris napisał:

no tak pedofil polański jest dobrym przykładem dobrego zyda

To wśród Polaków nie ma pedofilów?

Jeśli przeczytałbyś mój tekst ze zrozumieniem, wiedziałbyś, że chodziło mi o osiągnięcia kulturalne i promocję Polski w świecie. Trudno Polańskiemu odmówić zasług na tym polu, chociaz oczywiście nie pochwalam jego życia prywatnego.

Gdybyś jednak interesował sie kulturą, w tym polską, to wiedziałbyś, że osobę autora nalezy oddzielić od dzieła, bo dzieło żyje swoim życiem.

mniemam ze kukliński też był zydem skoro zdradził Polske

Nie kompromituj się.

Najeżdżasz na 'komunę' itp a człowiek, który z nia walczył to dla Ciebie zdrajca? Trochę konsekwencji

mickiewicz :napisał Litwo ojczyzno moja wiec chyba Polakiem się nie czuł

Gdybyś znał historię swojej ojczyzny, to wiedziałbyś, że w czasach akcji Pana Tadeusza Litwa nie była osobnym krajem ale współtworzyła z Polską jeden organizm.

gdzieś ty bywała i coś czytała ???

Wystarczyło Ciebie poczytać... .

A tak na serio, to i tak byś nie zrozumiał. Wątpię, czy kiedykolwiek miałeś w życiu w ręku publikację grubszą niż gazetka reklamowa z Tesco... .

zapytaj Anglików i Niemców co myślą o Polakach ?? porozmawiaj z Norwegami
ty jako mniejszość otaczasz się mniejszościami ,rozumiem bliżej ci

No właśnie nie rozumiesz, bo umyka Ci fakt, że jedziesz po Żydach, którzy w Polsce mieszkali ponad 700 lat i współtworzyli kulturę i dziedzictwo tego kraju, ale fakt, że Polacy rozsiali się po całym Zachodzie już Ci umyka. Podobnie jak fakt, że do kultury i spuścizny narodowej owych krajów raczej niewiele wnoszą... .

dla ciebie autorytetem jest smierdzący turas z paszportem niemieckim ,hindus z obywatelstwem angielskim lub somalijczyk zamieszkały w norge
sory ja miewam kontakt z autochtonami nie z ciaparuchami

Nie bardzo wiem, o co Ci tutaj chodzi. Ty nie jesteś tutaj autochtonem i bliżej Ci do 'śmierdzącego turasa', przynajmniej w oczach 90% 'autochtonów'. Rozumiem, że to taki kompleks z Ciebie wyłazi i przykro Ci, że już do konca życia jak tylko otworzysz usta, Twój akcent zdradzi, że nie urodziłeś się w kraju wikingów. Niektórzy Polacy tak mają. Dziwne to, podobno tacy dumni z ojczyzny.... .

Cóż, ja nie mam w Norge polskich znajomych, wystarczą mi Norwegowie. To jest mój świadomy wybór i Twoje wypowiedzi tylko mnie utwierdzają w przekonaniu, że słuszny

Następnym razem jak mi kolega albo koleżanka opowie o 'chamskim Polaku', z którym mieli do czynienia, to już nie będę nikogo bronić ani usprawiedliwiać.

EOT
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
strix napisał:...W czasie wojny zginęło 5-6mln Żydów, z czego około 1.1-1.5 miliona w Oświęcimiu.
Co do historii ..to o jakiej mówisz .. tej Oficjalnej ..Komunistycznej ... czy też zweryfikowanej , ...Międzynarodowej ..? i odkłamanej ...!!! .
---
DO KOGO MASZ PRETENSJĘ , że tyle żydów zginęło ... w czasie poprzedniej- II-Wojny Św. ... !!??? .
---
Do nas Polaków , Amerykanów , Rdzennych Biednych Niemców , zmanipulowanych przez Nazistów !!! .
---
Przecież , Sami Zgotowaliście ... sobie ten ... los ... !!! .
---
HITLER... nie był polskim żydem.... , tylko ...OSTERREICH , żydem .
---
TO TWÓJ ZIOMEK wywołał II Wojnę Światową i to on jest odpowiedzialny za zagładę Własnych Pobratymców tak ..."po kądziel"...i jak i ..."po mieczu"... .
---
To do Kogo masz pretensję ...! .
---
Gdzieś tutaj porównywałaś którąś wypowiedź do retoryki ...Goebelsa ...!!!
Zapominając , że był to totalny przydupas Hitlera ...do tego stopnia iż wszystkim swoim dzieciom nadał imiona na cześć Hitlera / wszystkie zaczynały się na literę ...>H<... .
---
Dlatego zanim zaczniesz ... OFICJALNIE... wybielać ... swoich pobratymców ..to zastanów się czy ...WARTO...!? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
lingua franca
(strix)
Początkujący
gabriel napisał:
strix napisał:...W czasie wojny zginęło 5-6mln Żydów, z czego około 1.1-1.5 miliona w Oświęcimiu.
Co do historii ..to o jakiej mówisz .. tej Oficjalnej ..Komunistycznej ... czy też zweryfikowanej , ...Międzynarodowej ..? i odkłamanej ...!!! .
---
DO KOGO MASZ PRETENSJĘ , że tyle żydów zginęło ... w czasie poprzedniej- II-Wojny Św. ... !!??? .
---
Do nas Polaków , Amerykanów , Rdzennych Biednych Niemców , zmanipulowanych przez Nazistów !!! .
---
Przecież , Sami Zgotowaliście ... sobie ten ... los ... !!! .
---
HITLER... nie był polskim żydem.... , tylko ...OSTERREICH , żydem .
---
TO TWÓJ ZIOMEK wywołał II Wojnę Światową i to on jest odpowiedzialny za zagładę Własnych Pobratymców tak ..."po kądziel"...i jak i ..."po mieczu"... .
---
To do Kogo masz pretensję ...! .
---
Gdzieś tutaj porównywałaś którąś wypowiedź do retoryki ...Goebelsa ...!!!
Zapominając , że był to totalny przydupas Hitlera ...do tego stopnia iż wszystkim swoim dzieciom nadał imiona na cześć Hitlera / wszystkie zaczynały się na literę ...>H<... .
---
Dlatego zanim zaczniesz ... OFICJALNIE... wybielać ... swoich pobratymców ..to zastanów się czy ...WARTO...!? .

EOT!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok