Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
deb M (3538 niezalogowanych)
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
koalski napisał:
crazy chris napisał:
europa dla europejczykow !!!!!!!!!!

A Holandia dla Holendrów....
wiadomosci.onet.pl/swiat/holenderski-min...01629,wiadomosc.html

jakićh holendrów ??????
ty wiesz ile czarnochow mieszka w holandii ???
poprawność polityczna "
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
crazy chris napisał:

ja tylko zapytam czy moj dziadek też był terorystą gdy wysadzał pociągi hitlerowskie jadące na wschod ????????????

jeżeli nie miał z daleka widocznych dystynkcji oznaczających przynależność do formacji zbrojnej, jeśli nie miał broni na zewnątrz, to znaczy za pazuchą, bądź w inny sposób ukrytej, niewidocznej dla obserwatora z oddali to zgodnie z Konwencją Genewską był pierdo... bandziorem
a to co ci komuchy, bądź solidaruchy próbowali wmówić to obrzydliwe kłamstwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
lingua franca
(strix)
Początkujący
No, widac, że ktoś nie zna historii. Żydzi byli w strefie gazy już setli lat temu, na długo przed Izraelem. Wtedy też zaczęła się nienawiść Arabów do nich, bo tamten region jest w zasadzie całkowicie muzułmański a Żydzi narazili się swoją religią.

Nienawiść do Żydów jest starsza niż Izrael. Wynika z tego, co napisano w Koranie i w fatwach, moze poczytajcie zamiast się kompromitować.

Jeśli Izrael zniknie z powierzchni Ziemi, to sytuacja się pogorszy a nie polepszy. Izrael to tarcza chroniąca Zachód rpzed nienwidzącymi go radykałami (Muzułmanie postrzegają Izrael jako państwo Zachodnie w znaczeniu niemuzułmańskie i z tej przyczyny niepożądane).

W sumie dobrze, że antysemicka hołota przeniosła się do Norwegii, bo w Polsce i tak już dość tego jest. Najciekawsze jest to, że żaden Żyda nie widział, a wszyscy ich nienawidzą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
te Boluś
żydy byli już w Palestynie tysiące lat temu
ale za to Palestyńczycy są tam zaledwie od kilkudziesięciu lat
no i do tego większych antysemitów jak żydzi to nie ma na świecie

* semita to Arab
* Palestyńczyk to sztuczna nazwa powstała niedawno dla zrobienia kuku żydom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
strix napisał:
No, widac, że ktoś nie zna historii. Żydzi byli w strefie gazy już setli lat temu, na długo przed Izraelem. Wtedy też zaczęła się nienawiść Arabów do nich, bo tamten region jest w zasadzie całkowicie muzułmański a Żydzi narazili się swoją religią.

Nienawiść do Żydów jest starsza niż Izrael. Wynika z tego, co napisano w Koranie i w fatwach, moze poczytajcie zamiast się kompromitować.

Jeśli Izrael zniknie z powierzchni Ziemi, to sytuacja się pogorszy a nie polepszy. Izrael to tarcza chroniąca Zachód rpzed nienwidzącymi go radykałami (Muzułmanie postrzegają Izrael jako państwo Zachodnie w znaczeniu niemuzułmańskie i z tej przyczyny niepożądane).

W sumie dobrze, że antysemicka hołota przeniosła się do Norwegii, bo w Polsce i tak już dość tego jest. Najciekawsze jest to, że żaden Żyda nie widział, a wszyscy ich nienawidzą.

chcesz mi wmowić ze jestem antysemitą ????
ja nie znam zadnego semity
ja jestem ANTYŻYDEM i znam ich wielu z autopsji
zydzi to poczatek zła na tym swiecie .poczatek wielu wojen,
smierdziele i brudasy uwazajace sie za pepek swiata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
strix -wake up
obudz się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
dzizassss... znow zydzi.... czy oni nie maja swojego izraela???? wiem, na zlosc muzulmanom powstal przez ten sztuczny twor.. ale skoro go dostali to niech tam sobie siedza i nie denerwuja ludzi....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Jak możecie pisać takie rzeczy będąc Polakami w Norwegii??? Podążając za waszym tokiem rozumowania: Norwegia dla Norwegów, Polska dla Polaków! Ciekawe kiedy Norwedzy się ockną... i podziękują Polakom! "Co człowiek sieje to i żąć będzie"! Całe zło jakie siejemy wraca do nas, to samo dobro! I grunt, to patrzeć na siebie, a nie na innych!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty

(koalski)
Stały Bywalec
strix napisał:

A skąd te przypuszczenia, że Zyda nikt nie widział?
Oczywiście operujemy stereotypami, ale zastanawia mnie dlaczego w powszechnej opinii nie istnieją negatywne strereotypy na temat, dajmy na to, Hiszpanów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
strix napisał:

mam dla Ciebie wiele szacunku za inne posty ,wiec nie psuj tego
ja tam zbyt wwielkim historykiem nie jestem ,ale :
po pierwsze primo :to z tego co ja wiem to zydzi uciekli z egiptu ,potem pływali po morzu by nastepnie opalać się na pustyniach
tam też oddawali cześć jedynemu prawdziwemu bogu : mamonie
ktoremu do dziś oddają cześć
po drugie primo :
nienawiść do zydow spowodowana jest przez ich stosunek do innych narodowości ,ich zachowanie i wiele innych rzeczy ....
nawiasem pisząc hasło Antysemita wymyślili sobie zydzi na własny uzytek (poczytaj w wikipedi kto to jest Semita ) a potem słoneczko pisz o polskich antysemitach
po trzecie secundo
miałem wiele razy do czynienia z zydami osobiscie i wiem dlaczego jestem ANTYŻYDEM
otworz szerzej oczy i nie oceniaj ludzi gdy ich nie znasz osobiście ......
ps
nie bede się rozpisywał na w/w temat bo szkoda czasu ,
proponuje Ci oglądniecie filmu WAKE UP ,moze coś zrozumiesz
zycząc miłego popołudnia ,pozostaje w wierze że ludzką sprawą jest błądzić ,a boską wybaczać .........
więc wybaczam Ci siostro Twoje zbłądzenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok