strix napisał:
No, widac, że ktoś nie zna historii. Żydzi byli w strefie gazy już setli lat temu, na długo przed Izraelem. Wtedy też zaczęła się nienawiść Arabów do nich, bo tamten region jest w zasadzie całkowicie muzułmański a Żydzi narazili się swoją religią.
Nienawiść do Żydów jest starsza niż Izrael. Wynika z tego, co napisano w Koranie i w fatwach, moze poczytajcie zamiast się kompromitować.
Jeśli Izrael zniknie z powierzchni Ziemi, to sytuacja się pogorszy a nie polepszy. Izrael to tarcza chroniąca Zachód rpzed nienwidzącymi go radykałami (Muzułmanie postrzegają Izrael jako państwo Zachodnie w znaczeniu niemuzułmańskie i z tej przyczyny niepożądane).
W sumie dobrze, że antysemicka hołota przeniosła się do Norwegii, bo w Polsce i tak już dość tego jest. Najciekawsze jest to, że żaden Żyda nie widział, a wszyscy ich nienawidzą.
mam dla Ciebie wiele szacunku za inne posty ,wiec nie psuj tego

ja tam zbyt wwielkim historykiem nie jestem ,ale :
po pierwsze primo :to z tego co ja wiem to zydzi uciekli z egiptu ,potem pływali po morzu by nastepnie opalać się na pustyniach

tam też oddawali cześć jedynemu prawdziwemu bogu : mamonie

ktoremu do dziś oddają cześć

po drugie primo :
nienawiść do zydow spowodowana jest przez ich stosunek do innych narodowości ,ich zachowanie i wiele innych rzeczy ....
nawiasem pisząc hasło Antysemita wymyślili sobie zydzi na własny uzytek (poczytaj w wikipedi kto to jest Semita ) a potem słoneczko pisz o polskich antysemitach

po trzecie secundo
miałem wiele razy do czynienia z zydami osobiscie i wiem dlaczego jestem ANTYŻYDEM

otworz szerzej oczy i nie oceniaj ludzi gdy ich nie znasz osobiście ......
ps
nie bede się rozpisywał na w/w temat bo szkoda czasu ,
proponuje Ci oglądniecie filmu WAKE UP ,moze coś zrozumiesz
zycząc miłego popołudnia ,pozostaje w wierze że ludzką sprawą jest błądzić ,a boską wybaczać .........
więc wybaczam Ci siostro Twoje zbłądzenie