Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3746 niezalogowanych)
2 Posty
sylwia orzechowska
(sylvia2222)
Wiking
Poczekaj, poczekaj bo chyba nie zrozumiałam Twojego wpisu do końca AKLA. czyli 12 000 nok za tydzien pracy? Wtedy byłoby wspaniale być Panią sprzatajacą !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
pani AKLA -- ja tą stałą pensję skomentuję tak hahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahh................................................................................................................

co kto mówi ,a jak jest to dwie różne sprawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Andrzej czarny
(czarny2137)
Wiking
a sprzatacz/sprzataczka to dwa rozne zawody co to Ala znaczy ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
sylwia orzechowska
(sylvia2222)
Wiking
Dobra teraz w mojej firmie narodziło się jeszcze jedno pytanie... Co z pracownikami zatrudnionymi na okres próbny? Czy ich również obowiązuje ta ustawa?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
sylvia2222 napisał:
Dobra teraz w mojej firmie narodziło się jeszcze jedno pytanie... Co z pracownikami zatrudnionymi na okres próbny? Czy ich również obowiązuje ta ustawa?W której Twojej firmie .!?
Tej gdzie cała administracja jest Norweska ...?
Czy też w Tej gdzie w administracji ...siedzą kombinatorzy ...polaczkowie ...!!!

STAWKA JEST STAWKĄ dla wszystkich...BEZ WYJĄTKÓW ...
Czy pracuje od roku , pół ..."na akord "...dniówkę ... , czas określony , stały , zlecenie ...TD..
Znaczenie pojęcia upowszechniona stawka w danej branży dotyczy wszystkich bez wyjątku któzy zatrudnieni są legalnie bez względu na fakt , czy dana firma jest zrzeszona w związkach czy też nie jest - w tym przypadku nie ma to znaczenia- .
Stawka jest regulowana automatycznie ...
Fakt , że w większości po najniższej akurat obowiązującej , jednak taki jest upowszechnienia nakaz .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
tak mnie naszło......
jak poczytałem wypowiedzi niektórych, a nawet wiekszosci pan, to pojąłem dlaczego sa skazane na sprzatanie do konca zycia......
Ponad to, zrozumiałem tez czemu ponad połowa z nich pracuje na czarno,badz daje sie "dymac" bez najmniejszych problemów.....
iloraz inteligencji okrągłe zero, a czytanie ze zrozumieniem - 5 !

A ta osobniczka przebiła juz wszystkie swoje przedmówczynie....

""""""w mojej firmie narodziło się jeszcze jedno pytanie... Co z pracownikami zatrudnionymi na okres próbny? Czy ich również obowiązuje ta ustawa?""""""""""
Nie, ci na próbnym skazani sa na pozarcie : )))))

PS: Najpierw myslimy, potem piszemy drogie panie Mgr......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
sylwia orzechowska
(sylvia2222)
Wiking
Ty zato Marianku73 świecisz swoim ilorazem że ho ho. śmieszny jesteś....Czy ktoś tu narzeka na swoją pracę? Jeżeli obrażanie osób które sprzatają podnosi Ci samoocenę bardzo proszę mów mi więcej...Dla mnie to Ty jesteś standardowym" Polaczkiem" który mając może i lepszą pracę obraża innych. Typowo małomiasteczkowe zachowanie . Nie Ty tu jesteś od obliczania ilorazu inteligencji.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ty sie ciesz,ze tylko w ten sposób to skomentowałem.....
Nie mam nic do pan sprzatajacych, ba mam dla nich ogromny szacunek i uznanie,ale jak czytam twoje i kilka innych postów,to wrecz smiac mi sie chce.....
Bo jakze wykształcone panie po studiach,w wiekszosci mgr.nie potrafia zrozumiec kilku zdan....
Osoby na okresie próbnym są tak samo zatrudnione jak te na stałe i obowiazuje ich dokładnie ta sama stawka, chyba ze kontrakcie zapisano inaczej......
co w tym niezrozumiałego?????????????????????????????
PS: Za to ty jestes niestandardowa.......
jestes wrecz wyjatkowo mało rozgarnieta jak na twoją wielkomiasteczkowosc.....
Skup ty sie lepiej na sprzataniu,a sprawy organizacyjne powierz swoim związkom!
Crystal clear baby (?)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(AKLA)
Wiking
sylvia2222 napisał:
Poczekaj, poczekaj bo chyba nie zrozumiałam Twojego wpisu do końca AKLA. czyli 12 000 nok za tydzien pracy? Wtedy byłoby wspaniale być Panią sprzatajacą !!!!
Nie zagladalam tu chwilke...
Nie za tydzien tylko za MIESIAC pracy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(AKLA)
Wiking
czarny2137 napisał:
a sprzatacz/sprzataczka to dwa rozne zawody co to Ala znaczy ??
Przed Twoim cytatem bylo napisane> osoba sprzatajaca, a sprzatacz/sprzataczka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok