1) Polki czesto chodza w czarnych butach gdyz do wszytskiego pasuja

2) Norwezki sa przesliczne , maja ladny wyraz twarzy ale wynika to z tego ze nie maja czy sie zmeczyc, zniszczyc sobie rece , maja inaczej w glowach poukladane i pokoj specjalnie na ubrania i kosmetyki a polka niestety nie ma tak dobrych warunkow czesto pracujac ponad stan za nizsze pieniadze
3) Polka tez sa ladne ale moja ocena nie jest w tej kwestii obiektywna gdyz ja tez tez jestem rasista i jak widze blondynke o niebieskich oczach to cos mi sie w instykcie zalacza

nie wiem co to jest ale wiem ze przeniesienie nasienia dalo by ladne potomstwo. Jedno jest pewne ze Polka jak sie zakocha to wyobraza sobie dom rodzine i parzy jakby tu oszczedzic kase a norwezki beda tylko kantowac na czas i kase ...generalnie na wszytkim ( tak jak to robia w polsce dziewczyny do towarzystwa te z wyzszej polki)
3) My Polacy jestesmy wiekszymi "rasistami" tzn jestemy mniej tolerancyjni na czarny kolor skory i inne religie poniewaz wychowujac sie w Polsce nie zaznalismy kontaktow z innymi kulturami i kolorami skory podczas kiedy dorastalismy , dlatego jestesmy tak obco do tego nastawieni .
4) Polacy nie znaja umiaru w piciu i napewno procentowo jest wiecej polakow ktorzy nie potrafia skonczyc na jednym niz norwezek ktore tez nie potrafia pic - dotyczy to szczegolnoie Oslo ( nie dziwic sie ze sa gwalcone przez rozne narodowosci ) - mozna zobaczyc ich wywiady za dnia od czasu do czasu w norweskij telewizji
Ja wiem, ze nie mozna generalizowac ......ale szkoda ze z Polski do Norwegii wyjechalo tak malo ludzi z wyzszym wyksztalcenie :-/ napewno to by zrobilo inny rzut na obraz polakow w Norwegii
Przeciez tu sa tak bardzo potrzebni Inzynierowie ..lekarze
Mysle ,ze gdyby tak bylo to napewno norwezki by sie szczycily jakby znalazly sobie na meza(towazysza) Polaka a tak teraz musi sie przed rodzina tlumaczyc jak ma polaka ....ze on jest wporzadku i jest inni niz wszyscy a my polacy nie musielibysmy brac tylu kredutow na domy czy ziemie ...."majatek pochodzilby od drugiej polowy , ale jedno sie nazywa pytanie .......czy jakis inzynier albo lekarz chcialby norwezke?
To jest dobre pytanie

"Na jak dlugo?"
pozdrawiam