Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
23 Posty
Ania Laskowska
(ankaka)
Wiking
dla mnie nic nie wnoszący artykuł ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
slavko- jazeli to ze zazwyczaj jestesmy inteligentniejsi i zaradniejsi i ze wykorzystujemy to uwazasz za nasza wade to gratuluje,bo dzieki tym wg. ciebie wadom polska jest jeszcze na mapie i od kilkudziesieciu juz lat nie tkwi w komunizmie ,to ze nie jest doskonala i wiele powinno wygladac inaczej to juz nastepna sprawa.siegnij do historii i zastanow sie troche dlaczego tak jest, bo bzdury wypisujesz .co do tego ze wstyd za wielu rodakow zgadzam sie zupelnie.
w wielu przypadkach to nas wykorzystuja tylko dlatego ze nie jestesmy u siebie ,wtedy wstyd ci za norwegow?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Tomasz Gabriel Bartoszewicz
(øl rødhåret bjørn)
Nowicjusz
My pijemy na umór jak kacapy z prawej ale nie umiemy pod humor jak szwaby z lewej strony . . .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...na

umor,to pija norwedzy i norwezki

bez roznicy: starzy,mlodzi,ladni,brzydcy itp,itd

byle tylko zdazyc sie nawalic do 03:00

i wyrwac przystojnego polaka na bzykanie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Moim zdaniem duzo jest w tym artykole trafionych obserwacji, rzeczy banalnych o ktorych nie myslalam w kategoriach roznic pomiedzy pl. a no. - a jednak .

Zgadzam sie zwlaszcza w kwestii treningu, picia herbaty, trepkow - jezeli dobrze zrozumialam to chodzi tu o kapcie , rozwodow, wysokich obcasow - ( co do tej kwestji to mam coroczne dyskusje z moja mama i babcia o priorytetach wygoda czy elegancja przede wszystkim ), i oczywiscie picia wody

Co do rasizmu i przeklinania - to zalezy od wychowania i srodowiska w ktorym sie obracamy ;
Otylosc - to niestety rzuca sie b. w oczy zwlaszcza wsrod dzieci i mlodziezy - nie potrafie ocenic gdzie jest z tym gorzej / lepiej ale to jest tendencja w wielu krajach i niestety wciaz wzrasta

A zakupy - nie wiem i mnie to nie interesuje jak inne pary sobie z tym " problemem" radza lub nie radza .

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Robert B.
(robertb76)
Wiking
Ogólnie co kraj to obyczaj,nie ma co porównywać,ale to właśnie jest domeną polaków-konkurencja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Michał Hindera
(MiTaL324)
Nowicjusz
robertb76 obrze powiedziane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Michał Hindera
(MiTaL324)
Nowicjusz
dobrze *
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(AKLA)
Wiking
I bardzo dobrze , ze ludzie sa rozni.Pomyslcie co by bylo gdyby] wsz]y]scy byli podobni do siedie?! Koszmar.
Piszecie, ze norwedzy wykorzystuja innych, a co z naszymi rodakami? nikt tu nikogo nie wykorzystuje?
Moze tak bez hipokryzji?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
robertb76 napisał:
Ogólnie co kraj to obyczaj,nie ma co porównywać,ale to właśnie jest domeną polaków-konkurencja

...........żarty sie ciebie trzymają? czy o droge pytasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok