Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Radi Radi (4546 niezalogowanych)
74 Posty
Alina L.
(Alina1978)
Początkujący
Pracuje legalnie i nie sprzątam, nie maluje a piwo sobie w sklepie kupuje po prostu stać mnie na to. Nie potrzebuje na weekend całej zgrzewki piwa żeby było miło. A polskie pije jak jestem w Polsce. I nie zazdroszczę tym co piją piwo z przemytu bo każdy robi to co lubi. Jakoś chyba mało rozgarnięty jesteś szynkar i nie rozumiesz za bardzo wypowiadających się w tym wątku.
A skoro tobie tak smakuje polskie piwo to pij na zdrowie !!!!!! Smacznego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
szynkar napisał:
a co was zaweistne polaczki boli tak ze ktos pije pl piwo?
che to pije i juz!!!!!
to ze nie placi cla itd a co za roznica- jak wasi pracodawcy od szmaty tez nie placa podatkow za wasze sprzatanie, za malowanie domkow czy inne romonty
norki sami kupuja od pastowanych spod lady fajki za 40kr.
widze taka zawisc ze jakis nowak z kowalskim poszli sobie na meline i piwko kupili
ja tu 14lat z zona i dzecmi siedze i tez kupuje i bede kupowac z dostawa do domu piwko bo jest smaczniejsze i do domu ci dowioza,a czy 16kr to mniej niz w sklepie to bym sie klucil.
napwno pastowani tez maja swoje fora i tam niema taakiej zazdrosci, nienawisci do swego rodaka
dziekuje

Szynkar! Z tego, co kiedys wyczytalem, jestes wyksztalconym czlowiekiem (o ile dobrze pamietam, informatykiem). Za kazdym razem zaskakuje mnie poziom twoich wypowiedzi, ktorego w zaden sposob nie moge pogodzic z poziomem twojego wyksztalcenia. Wyjasnij mi to.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Veileder napisał:
szynkar napisał:
che to pije i juz!!!!!
to ze nie placi cla itd a co za roznica- jak wasi pracodawcy od szmaty tez nie placa podatkow za wasze sprzatanie, za malowanie domkow czy inne romonty
widze taka zawisc ze jakis nowak z kowalskim poszli sobie na meline i piwko kupili
ja tu 14lat z zona i dzecmi siedze i tez kupuje i bede kupowac z dostawa do domu piwko bo jest smaczniejsze i do domu ci dowioza,a czy 16kr to mniej niz w sklepie to bym sie klucil.
napwno pastowani tez maja swoje fora i tam niema taakiej zazdrosci, nienawisci do swego rodaka
dziekuje

Szynkar! Z tego, co kiedys wyczytalem, jestes wyksztalconym czlowiekiem (o ile dobrze pamietam, informatykiem). Za kazdym razem zaskakuje mnie poziom twoich wypowiedzi, ktorego w zaden sposob nie moge pogodzic z poziomem twojego wyksztalcenia. Wyjasnij mi to.

Kiedys podobno na Stadionie Tysiaclecia mozna bylo kupic wszystko. Dyplom, paszport, prawo jazdy..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(20cm)
Stały Bywalec
szynkar napisał:
che to pije i juz!!!!!
dziekuje

Teraz zajarzyłem, że to było do mnie. Zacytuję samego siebie, tym razem bez znaków interpunkcyjnych i uśmieszków, tak jak lubisz:

"No ale po co się przyzwyczajać jak bez problemu można kupić po prostu lepsze
lepsze tańsze nawet w niedzielę a nawet z dostawą pod dom
zresztą większość moich fińskich znajomych /a trochę ich mam/ też zakupuje
jeden to nawet ukuł se na to zabawny termin P-market"

Na przyszłość zanim natłuczesz na klawiaturze weź parę głębokich oddechów, napij się herbaty, cy cuś, na spokojnie przeczytaj co ludzie piszą. Gdybyś był kobietą, powiedziałbym "HISTERYCZKA".

Paaa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(szynkar)
Wiking
to jest wasze zdanie
tak dobrze pamietasz jestem informatykiem i pracuje tu w zawodze jako informatyk i elektronik
co do bledow robie je robilem i bede chyba zawsze
na kompie pisze pewnie szybciej niz czesc z was czyta
to sa fora a nie matura i nie obowiazuja mnie pzrecinki itd
a co do piwa zycze smacznego - nier jestem piwoszem ale 15 w miesiacu chetnie wypije tego z meliny i tylko zywca od 2 lat innego nie pilem chyba
pozdrawiam tych z lewicy i prawicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(20cm)
Stały Bywalec
szynkar napisał:
to jest wasze zdanie
tak dobrze pamietasz jestem informatykiem i pracuje tu w zawodze jako informatyk i elektronik
co do bledow robie je robilem i bede chyba zawsze
na kompie pisze pewnie szybciej niz czesc z was czyta
to sa fora a nie matura i nie obowiazuja mnie pzrecinki itd
a co do piwa zycze smacznego - nier jestem piwoszem ale 15 w miesiacu chetnie wypije tego z meliny i tylko zywca od 2 lat innego nie pilem chyba
pozdrawiam tych z lewicy i prawicy

Nie w tym rzecz, że szybko piszesz, ale w tym, że za szybko czytasz. Wyraźnie napisałem, co napisałem - jeśli już to tylko polskie piję i mnie to mało obchodzi, że z przemytu.
No dobra.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
może mnie ktoś poinformować, które to jest polskie piwo?????
jakoś mi się przypomina, że tak z 5 lat temu pisali, że ostatni polski browar o nazwie Łomża- notabene chyba najlepsze polskie piwo, no może z Dojlid ciut lepsze- szedł na sprzedaż, a wy tu ciągle o polskim piwie. kto, gdzie, jak to możliwe, że nic mi nie wiadomo na ten temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(20cm)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
może mnie ktoś poinformować, które to jest polskie piwo?????
jakoś mi się przypomina, że tak z 5 lat temu pisali, że ostatni polski browar o nazwie Łomża- notabene chyba najlepsze polskie piwo, no może z Dojlid ciut lepsze- szedł na sprzedaż, a wy tu ciągle o polskim piwie. kto, gdzie, jak to możliwe, że nic mi nie wiadomo na ten temat

Jasta, chyba czas wymienić swoje płyny ustrojowe, bo się czepiasz szczegółów. Może znajdzie się tu jakaś ochotniczka, która na to pójdzie dla wspólnego dobra...

Ps. swoją drogą ponoć są jeszcze małe lokalne browarki, a jak one tam przędą to nie wiem, chyba niespecjalnie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
20cm napisał:

Jasta, chyba czas wymienić swoje płyny ustrojowe, bo się czepiasz szczegółów.

czepiam się szczegółów???
pytanie- co piją polskie świnie????
odpowiedź- żółć bydlęcą
mógłbym to tak zostawić, ale analfabety tego nie zrozumieją
pomogę ciut
wpiszcie sobie na google powiedzmy tak, a jak ktoś chce to inaczej
żółć bydlęca zamiast chmielu
wtedy może zrozumiecie z czego się składają szczyny typu żywiec, tyskie itp
może który się wtedy zastanowi czy to warto wieźć aż z nad Wisły tutaj i się tym delektować
naprawdę żółć bydlęca dla świni to drobiazg?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów

(anitka17806)
Nowicjusz
jasta102 napisał:
20cm napisał:

Jasta, chyba czas wymienić swoje płyny ustrojowe, bo się czepiasz szczegółów.

czepiam się szczegółów???
pytanie- co piją polskie świnie????
odpowiedź- żółć bydlęcą
mógłbym to tak zostawić, ale analfabety tego nie zrozumieją
pomogę ciut
wpiszcie sobie na google powiedzmy tak, a jak ktoś chce to inaczej
żółć bydlęca zamiast chmielu
wtedy może zrozumiecie z czego się składają szczyny typu żywiec, tyskie itp
może który się wtedy zastanowi czy to warto wieźć aż z nad Wisły tutaj i się tym delektować
naprawdę żółć bydlęca dla świni to drobiazg?

masakra nie wezmę piwa do ręki do puki nie zapomne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok