Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polacy - Norwegowie, czyli o stereotypach - Norwegia

Czytali temat:
(608 niezalogowanych)
1 Post

(vika)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polacy - Norwegowie, czyli o stereotypach
A zatem jeszcze ktoś inny widzi, ze tu jest tak samo jak w Polsce a tylko pieniadze wieksze i dlatego mamy ochote tu pracowac i mieszkac Myslalam, ze z powodu moich obserwacji narazona jestem na deportację, ale skoro o tym też sie pisze to chyba nie muszę się już obawiać Hurra!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(penthomide)
Wiking
Pani co napisała ten artykuł powinna zostać Królem Norwegii i Polski.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
... nie wiem czy się norki zgodza, bo oni by chyba woleli Krola co na polaków psioczy...he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
Zeby nie mówić głośno, że w Norwegii jest komunizm bo między linjami czai się podstęp???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
Ja wolę czytać to czarne. Milo tez Cie pozdrawiam. vika
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariusz1973)
Wiking
za duzo jest do czytania, a ja zodiakalny wodnik, mam wrodzonego lenia )
wybaczcie mili moi, zwłaszcza "fiutek" ale pozostawie to bez komentowania.......
pozdro mordy )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...a to ktos nie wiedzial,o tym?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olav)
Wiking
ale żaden z tych punktów mnie nie obejmuje.
Pracuje a Norwegii, a mieszkam w Polsce. Norwegia to nie jest lepszy kraj. Nacjonalizm, rasizm, faszyzm, oszuści(wystarczy poczytać te wszystkie inne artykuły) na każdym kroku próbuje cię wykorzystać. I ZACOFANI LUDZIE - WSZĘDZIE!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Benjamin Button)
Wiking
Olav!
Powiedzmy ze u Ciebie przebywa pare osob przez okres wzgledny. I zaczynaja czuc sie jak u siebie w domu. To jak Ty bedzie reagowal...?
Pozdrawiam,
B.B.
Ps: Czy w Takim samym odczuciu jak to co napisales...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olav)
Wiking
Oczekujesz B.B., ze będziemy rozmawiać o zawiści i zwyczajnej zazdrości...nie ze mną. Pozdrawiam

Dzięki ropie Norwegia zaczęła przemieniać się nagle z państwa biednego w bogate. To jest ten sam czas kiedy i w Polsce zaczęlo byc ,,inaczej,,. Jednak dużo czasu jeszcze upłynie zanim to kiedyś ubogie społeczeństwo uświadomi sobie, że tak naprawdę nie ma dobrze. Że oprócz poprawy sytuacji ekonomicznej nie otrzymuje dużo więcej. Przydałyby się tu kursy ,,współczesnej cywilizacji,,.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok