Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Legendarna Eurowizja bez „Legendy” - Norwegia

Czytali temat:
(257 niezalogowanych)
1 Post
petronelka ogonek
(petronela)
Wiking
Nic dziwnego.Trzeba bylo te tancerki w stringi ubrac to moze by zachwycili publike! stroje krakowianek fajne ale za slabe zeby wygrac w takim konkursie tym bardziej ze piosenka slabiutka.Szkoda...((
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
101 Postów
Zekke Zekke
(Karla)
Początkujący
Nie spodziewałam sie nawet najmniejszego sukcesu po tym wokaliscie ....do spiewania potrzeba głosu i charyzmy...a tego wszystkiego natura odmowiła Panu Marcinowi Mrozinskiemu ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
facet tyle wie o spiewaniu co i ja...
lepiej spiewam, przy goleniu niz on z całą swoja switą......
piosenka była dobra podczas załoby w polsce, ale nie na eurowizje......
i nie zgodze sie z tym, ze nas nie lubia i dlatego, czy tez sposób oddawania głosów...ludzie na swiecie znają sie lepiej na muzyce i po kilku minutach stwierdzili, ze pan marcin jest cienki bolek jest )
generalnie polski rynek muzyczny, to jeden wielki kicz i gwiazdami u nas nazywa sie np: monike brodke, kasie klich.dodę, i całą reszte im podobnych!
gwiazda nazywac mozna kogos kto okupował listy przebojów kilkanascie razy bedac w czubie, wydał kilkanascie płyt, sprzedał kilka milionów,jest medialny, ma całą rzesze fanów, koncertuje non stop!!!!!!!!!
np: maryla rodowicz, perfekt, kombi, lady pank,t- love,budka suflera,wilki.
reszta to tylko zapchaj dziury......
moim faworytem na eurowizje jest iwan i delfin )) ale chyba delfin sie wkurwił na iwana i odpłynął ku głębi )
ale mysle, ze taka muzyka(kocia) jaka preferuje iwan, mogłaby sie spodobac na eurodiscopoloeurowizji )))
Takze uszy do góry, za rok iwan zaskoczy wszystkich z new remixem " żona moja, serce moje......." ))))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
na iwana i odpłynął ku głębi )
ale mysle, ze taka muzyka(kocia) jaka preferuje iwan, mogłaby sie spodobac na eurodiscopoloeurowizji )))
Takze uszy do góry, za rok iwan zaskoczy wszystkich z new remixem " żona moja, serce moje......." )
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
żadna strata... kawałek tak nudny, że nie da się tego słuchać, dobry jedynie do usypiania... a ta impreza też nie najwyższych lotów...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
piosenka tandetna, wycie jakby ich zeby bolaly....i do tego jeszcze te stroje krakowianek....brr..dobrze ze sie skonczylo...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
zastanawiam sie czasem, po co tacy zawodnicy jak ty, pisza komentarze? nie widze, zebys miał cos powiedzenia, nic nie wnosisz do "dyskusji", a sapiesz niepotrezbnie....napisz jak ty to widzisz, niekoniecznie zgadzajac sie z przedmówcami...
moze powinnismy płakac w rekaw, po kolejnym nieudaczniku(gwiezdzie)na eurowizji....?
porazka była i tyle, wiec trzeba z niej wyciagnac wnioski na przyszłosc as ap!
ja napisałem, jak ja widze ten smieszny konkursik i nie zauwazam, zebym kopał tego gamonia.......
pzdr
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok