Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
22 Posty

(Zmarznieta)
Wiking
opptymus napisał:
Zmarznieta napisał:
Poszukuje chlopaka na stanowisko przytulacza w chlodne zimowe wieczory. Wynagrodzenie....1200 calusow miesiecznie. Zgloszenia przyjmuje na priv. Tylko prosze sie pospieszyc...bo mrozy ida coraz wieksze.

Czy mozna te calusy zamienic na 30 blowjob'ow zwanych potocznie obciaganiami( ze tak uprzedze kolejne pytanie)

Najlepsze blowjoby robia panie na Karl Johans gate...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(Modra)
Wiking
Optymus- Nie wiem jak mozna zwracac sie tak do kobiet ty optymusie. Masz problemy z zona co ci nie chce obciagac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Zmarznieta napisał:
opptymus napisał:
Zmarznieta napisał:
Poszukuje chlopaka na stanowisko przytulacza w chlodne zimowe wieczory. Wynagrodzenie....1200 calusow miesiecznie. Zgloszenia przyjmuje na priv. Tylko prosze sie pospieszyc...bo mrozy ida coraz wieksze.

Czy mozna te calusy zamienic na 30 blowjob'ow zwanych potocznie obciaganiami( ze tak uprzedze kolejne pytanie)

Najlepsze blowjoby robia panie na Karl Johans gate...

Skąd wiesz????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Modra napisał:
Optymus- Nie wiem jak mozna zwracac sie tak do kobiet ty optymusie. Masz problemy z zona co ci nie chce obciagac?

Janek sobie sam ssie lache,i nie potrzebuje kobiety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Modra napisał:

Zastanow sie dziewuszyno co ty piszesz. Na podstawie jakich przeslanek wyciagasz tako absurdalne wnioski?

Moze jak przestaniesz siedziec godzinami na FB a zamiast tego zaczniesz czytac ksiazki bedziesz potrafila odroznic post - in personam od in rem.

Tymczasem nie zasmiecaj watku swoja ignorancja.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Przemko napisał:
Modra napisał:

Od kiedy jestem dla ciebie Jankiem? Nie widzisz dystansu jaki nas dzieli? Nie przypominam sobie bym obcowal z jakims zagluconym osobnikiem a jezeli kontes jest zbyt rozbudowany dla twojej percepcji proponuje zabrac glos w watku o rybach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(Modra)
Wiking
Ty optymus masz cos z glowa lub kutasem. Dla ciebie nie jestem dziewuszyna, ty stary idioto ktoremu nic juz nie stoi tylko palec na klawiaturze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
Od kiedy jestem dla ciebie Jankiem? Nie widzisz dystansu jaki nas dzieli? Nie przypominam sobie bym obcowal z jakims zagluconym osobnikiem a jezeli kontes jest zbyt rozbudowany dla twojej percepcji proponuje zabrac glos w watku o rybach.

co to jest kontes ?

czyzby ukrytu komplement dla Modrej ?
taka freudowska pomylka po turecku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
opptymus napisał:
Przemko napisał:
Modra napisał:

OK
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(Modra)
Wiking
Ja mysle ze ten janek co robi za optymusa ma wrodzone kompleksy jak jakis zydek z telawiwu co nie moze chodzic na dziewczyny. Fuj i fuj. Spsdaj do polszy janek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok