Yatsek napisał:
[quote]gargamello napisał:
Yatsek napisał:
shrek84251 napisał:
ja Ci zdradze pewna tajemnice: na forum jest wyszukiwarka, wpisz tam slowa kluczowe: utzrymanie w norwegii, koszty, szkola dla dziecka, praca spawacza itd... w zamian chce tylko wiedziec: co to kurwa jest ten komunikatywny angielski??
Ten "komunikatywny angielski" to znaczy, że kurwa znamy język angielski na poziomie komunikatywnym- chyb ty a logiczne? wystarczy pomyśleć
komunikatywnie... czyli cos tam dukam i udaje ze rozuimiem.... aha... juz wiem....
czyli tak jak reszta tych co mowi ze komunikatywnie a jak przychodzi co do czego to pomoz, tlkumacz albo idz i sam zalatw najlepiej,....
i czym sie tak unosisz?? tym ze malo umiesz??
przeciez ty mowisz komunikatywnie ,poliglota to z ciebie nie jest
znowu Ty, gruby partaczu??
podejrzewam ze Twrtacza to ooj komunikatywny norweski jest duzo gorszy od tego komunikatywnego angielskiego spawacza...
zona juz znalazla legalna prace?? czy daløej miga na mopie zebys Ty mogl miec leposze zwroty z podatkow cwany cwoku?? jeszcze sie spotkamy...[/quote
spotkamy sie cwelu ale ryj bedziesz mial wyklepany na fest fiolet,a gorszego partacza to od ciebie nie widzialem,poza tym to jestes za glupi do mnie bucu pierdolony, a od mojej zony na trzy huje w bok koniobojco