Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
SzymonBu (9352 niezalogowanych)
21 Postów
Tomasz Gliński
(shrek84251)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Tomasz Gliński
(shrek84251)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Yatsek napisał:
[quote]gargamello napisał:
Yatsek napisał:
shrek84251 napisał:
ja Ci zdradze pewna tajemnice: na forum jest wyszukiwarka, wpisz tam slowa kluczowe: utzrymanie w norwegii, koszty, szkola dla dziecka, praca spawacza itd... w zamian chce tylko wiedziec: co to kurwa jest ten komunikatywny angielski??

Ten "komunikatywny angielski" to znaczy, że kurwa znamy język angielski na poziomie komunikatywnym- chyb ty a logiczne? wystarczy pomyśleć

komunikatywnie... czyli cos tam dukam i udaje ze rozuimiem.... aha... juz wiem....
czyli tak jak reszta tych co mowi ze komunikatywnie a jak przychodzi co do czego to pomoz, tlkumacz albo idz i sam zalatw najlepiej,....

i czym sie tak unosisz?? tym ze malo umiesz??

przeciez ty mowisz komunikatywnie ,poliglota to z ciebie nie jest

znowu Ty, gruby partaczu??

podejrzewam ze Twrtacza to ooj komunikatywny norweski jest duzo gorszy od tego komunikatywnego angielskiego spawacza...

zona juz znalazla legalna prace?? czy daløej miga na mopie zebys Ty mogl miec leposze zwroty z podatkow cwany cwoku?? jeszcze sie spotkamy...[/quote
spotkamy sie cwelu ale ryj bedziesz mial wyklepany na fest fiolet,a gorszego partacza to od ciebie nie widzialem,poza tym to jestes za glupi do mnie bucu pierdolony, a od mojej zony na trzy huje w bok koniobojco
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Tomasz Gliński
(shrek84251)
Wiking
Gabriel napisał:
shrek84251 napisał:Dodam jeszcze że mam papiery na TIGa 141(kwasówka) ale doświadczenia nie posiadam w tej metodzie.
Uczono Mnie Onegdaj iże Papiery to są w Śmietniku , w Ubikacji , też jest papier ... !!! .
---
A ŚWIADECTWA , CERTYFIKATY i INNE z różnego rodzaju Kursów ... Szkoleń Szkół ... ITP .
---
TO SĄ TO ... DOKUMENTY ... !!!
---
Jednak jeżeli Faktograficznie posiadasz tylko papiery z tymi uprawnieniami , to nie dziwota iż MASZ JAK MASZ ... dokładnie tak samo jak z tym twoim , komunikatywnym anglikiem ...
---
ECH miałem iść spać ...

Toś prawdę napisał. Mój że to bląd był, żem tak owosz błędnie napisł.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Tomasz Gliński
(shrek84251)
Wiking
Yatsek napisał:
shrek84251 napisał:
ja Ci zdradze pewna tajemnice: na forum jest wyszukiwarka, wpisz tam slowa kluczowe: utzrymanie w norwegii, koszty, szkola dla dziecka, praca spawacza itd... w zamian chce tylko wiedziec: co to kurwa jest ten komunikatywny angielski??

Ten "komunikatywny angielski" to znaczy, że kurwa znamy język angielski na poziomie komunikatywnym- chyba logiczne? wystarczy pomyśleć

komunikatywnie... czyli cos tam dukam i udaje ze rozuimiem.... aha... juz wiem....
czyli tak jak reszta tych co mowi ze komunikatywnie a jak przychodzi co do czego to pomoz, tlkumacz albo idz i sam zalatw najlepiej,....

i czym sie tak unosisz?? tym ze malo umiesz??

Skoro napisałem, że znam j. ang. na poziomie komunikatywnym to tak jest. Co miał bym niby tu osiągnąć zawyżając swoją samoocenę?
Sądząc po twych inteligentnych wpisach i po tym, że krytykujesz moją znajomość języka nie mając do tego żadnych podstaw zakładam, że sam władasz językiem conajmniej na poziomie C2.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
76 Postów
Dan M
(DaM86)
Początkujący
Gabriel napisał:
shrek84251 napisał:Dodam jeszcze że mam papiery na TIGa 141(kwasówka) ale doświadczenia nie posiadam w tej metodzie.
Uczono Mnie Onegdaj iże Papiery to są w Śmietniku , w Ubikacji , też jest papier ... !!! .
---
A ŚWIADECTWA , CERTYFIKATY i INNE z różnego rodzaju Kursów ... Szkoleń Szkół ... ITP .
---
---
Jednak jeżeli Faktograficznie posiadasz tylko papiery z tymi uprawnieniami , to nie dziwota iż MASZ JAK MASZ ... dokładnie tak samo jak z tym twoim , komunikatywnym anglikiem ...
---
ECH miałem iść spać ...

Gabriel ty to musisz być samotny, opisujesz historie innych ludzi a sam niedawno prosiłeś się o robote , taki mały troll na tym forum który pozjadał wszystkie rozumy ogarnij sie trochu...plizzz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
---
---
---
---
ECH miałem iść spać ...

Odezwał sie ten co nawet cv na papierze nie ma bo wszystko na telefon załatwia .....

A jak z twoim angielskim, wcale czy na minusie może nawet jesteś?

Myślisz dziadu ze zabłysnąłeś swoją elokwencją? .......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Tomasz Gliński
(shrek84251)
Wiking
Mam jeszcze jedno pyatnie.
Jak się przedstawia sprawa z muzułmanami w Norwegii?
Z tego co słyszałem od znajomych i co wyczytałem na różnych forach z innych krajów (Francja, Anglia, Niemcy) w większych miastach zaczyna robić się bardzo nieciekawie(zwłaszcza w dzielnicach zamieszkanych przez muzułmanów).
Dla przykładu jeden z moich znajomych mieszkający od kilku lat w Paryżu przeprowadził sie do innej dzielnicy właśnie ze względu na nieprzyjemności których doznał z ich strony(Przeszkadzało im to że nosił w widoczny sposób łańcuszek z krzyrzykiem)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
shrek84251 napisał:
Z tego co słyszałem od znajomych i co wyczytałem na różnych forach z innych krajów (Francja, Anglia, Niemcy) w większych miastach zaczyna robić się bardzo nieciekawie(zwłaszcza w dzielnicach zamieszkanych przez muzułmanów).
Dla przykładu jeden z moich znajomych mieszkający od kilku lat w Paryżu przeprowadził sie do innej dzielnicy właśnie ze względu na nieprzyjemności których doznał z ich strony(Przeszkadzało im to że nosił w widoczny sposób łańcuszek z krzyrzykiem)

Ty się pierwsze wybierz zagranice do roboty a dopiero potem przejmuj ciapanym
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Tomasz Gliński
(shrek84251)
Wiking
PJo napisał:
shrek84251 napisał:

Ty się pierwsze wybierz zagranice do roboty a dopiero potem przejmuj ciapanym

Stary, dobrze mówisz ale dobrze jest wiedzieć czego należy się spodziewać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok