Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Agnieszka Wal hary rolf (2397 niezalogowanych)
10 Postów

(kama25)
Wiking
Kow@lski napisał:
Dobrze, to ja se tu troche popierdoliłem z nudów i zwalniam pole.
Chłopaki bierzcie ją

Brać to biorą ...ale Ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów
Paweł taki tam
(Wujekdobrarada)
Początkujący
beauty napisał:
kama25 napisał:
Pogadać a popisać to chyba różnica a może nie ?????
Jaki ja preferuje, a ty jak sądze anal Panie Kowalski
.... napewno zgadlam....

No i wyszlo szydlo z worka.

Widaaaac inteligencje, spostrzegawczosc i praktyke!!!

Kamila, nie wiem jekie sa Twoje intencje,
ale juz na samym poczatku obrazilas wiekszosc forumowiczow.

Jak masz ochote sie zabawic albo "dorobic"
to wal szczerze bez pruderii.

BTW
Ja tam nie pekalam i napisalam szczerze.

za to juz swojego zdjęcia nie miałas odwagi wstawić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(kama25)
Wiking
beauty napisał:
kama25 napisał:
Pogadać a popisać to chyba różnica a może nie ?????
Jaki ja preferuje, a ty jak sądze anal Panie Kowalski
.... napewno zgadlam....

No i wyszlo szydlo z worka.

Widaaaac inteligencje, spostrzegawczosc i praktyke!!!

Kamila, nie wiem jekie sa Twoje intencje,
ale juz na samym poczatku obrazilas wiekszosc forumowiczow.

Jak masz ochote sie zabawic albo "dorobic"
to wal szczerze bez pruderii.

BTW
Ja tam nie pekalam i napisalam szczerze.

Czy obrazilam nie sądze widzisz jak jest, normalny post i zaraz kupa zjeb...ch komentarzy i po co to... Taki Kowalski 30 postów czy ile tam a pisze cos w stylu ile ja sie naczytalem... jaki znawca prosze mysle ze dwa dni dłużej ode mnie na forum jest a prosze....

A co do dorabiania i zabawiania to nie jest to moim celem... są inne portale o tego typu ogłoszeniach, ale śledząc Twoje inne posty to wszystko ściągasz do sexu hmm .....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a ty to ta brunetka z inteligencją na twarzy
czy blondynka z dużymi oczami?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Wujek dobrarada napisał:
za to juz swojego zdjęcia nie miałas odwagi wstawić
Kochany Wujku, to nie jest prawda co piszesz,
jest moje jedno zdjecie!!!

Drugie, to dziewczyna bardzo podobna do mnie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(abramary)
Wiking
czyli prawie taka jak Ty fajnie sie temat rozwija, jak zwykle na tym portalu, a powrocilem z nadzieja... jesli jestes w Oslo to niedaleko masz do Lillehammer, tam mozesz przejechac sie bobslejem, zwiedzic muzeum drogi(!),pozniej jesli posiadasz wlasny srodek lokomocji, rzut beretem na Geiranger fiord, ktory polecam, po drodze mozesz wspiac sie autem na Dalsnibe 1500m.n.p.m., zawsze tez mozesz udac sie na zachodnie wybrzeze, stara droga od Kristiansand do Stavanger, a pozniej juz Preikestolen i Kjerag nie daleko tylko nie daj sie namowic na Nordkapp, jak dla mnie przereklamowany, a jesli lubisz pochodzic po gorach to od Oslo autobusem do Rjukan, a tam mozna wdrapac sie na Gaustatopen, lub 17maja wjechac kolejka, ktora porusza sie w gorze Oslo nie znam wiec nic poza Hard Rock Caffe nie polece, fajnie sie tam mozna pobawic i duzo ludzi z PL spotkac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(kama25)
Wiking
abramary napisał:
czyli prawie taka jak Ty fajnie sie temat rozwija, jak zwykle na tym portalu, a powrocilem z nadzieja... jesli jestes w Oslo to niedaleko masz do Lillehammer, tam mozesz przejechac sie bobslejem, zwiedzic muzeum drogi(!),pozniej jesli posiadasz wlasny srodek lokomocji, rzut beretem na Geiranger fiord, ktory polecam, po drodze mozesz wspiac sie autem na Dalsnibe 1500m.n.p.m., zawsze tez mozesz udac sie na zachodnie wybrzeze, stara droga od Kristiansand do Stavanger, a pozniej juz Preikestolen i Kjerag nie daleko tylko nie daj sie namowic na Nordkapp, jak dla mnie przereklamowany, a jesli lubisz pochodzic po gorach to od Oslo autobusem do Rjukan, a tam mozna wdrapac sie na Gaustatopen, lub 17maja wjechac kolejka, ktora porusza sie w gorze Oslo nie znam wiec nic poza Hard Rock Caffe nie polece, fajnie sie tam mozna pobawic i duzo ludzi z PL spotkac.

dziekuję Ci bardzo na takie odp liczyłam:***
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(Kow@lski)
Nowicjusz
kama25 napisał:
abramary napisał:

dziekuję Ci bardzo na takie odp liczyłam:***

Nie zawsze sie dostaje, to co sie chce, ale jestem szczęśliwy razem z Tobą, że ktoś Ciem usatysfakcjonował. Alleluja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Kow@lski napisał:
Nie zawsze sie dostaje, to co sie chce,
ale jestem szczęśliwy razem z Tobą,
że ktoś Ciem usatysfakcjonował. Alleluja

Jak "siem" placi to najwieksza szansa na SATYSFAKCJE jest!

"za darmoche" to dzisiaj trudno o satysfakcje.

Wiem, wiem wyrachowana jestem,
ale taka prawda JEST!

Ja chcialabym zamiast szukania "tanich rozrywek"
uczyc sie Norweskiego i uprawiac sex,
z facetem ktory bedzie zafascynowany
moja checia studiowania a nie tylko moimi cyckami
czy BARDZO sliska waginka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
Dawid krol