maniakalnie napisał:uwielbiam te "twórcze" komentarze, pełne ironii, niedowierzania bla bla bla.
Ależ skądże ...
Ja i Ironia , Niedowierzanie ... .
No coś Ty ... ze choinki się zerwałaś ..!? .
---
Mnie Nic do tego co kto robi i ile za to bierze .... legalnie , czy też na dziko ...
---
To Ty Pierwsza oponowałaś , dając jakiś tam krakowski przykład ... !!!
---
I to Ty chciałaś Podważyć PRAWDOMÓWNOŚĆ Naszych Forumowych Pań ... !!! .
---
Osobiście tylko , razem z >Patim< staraliśmy się uzmysłowić błąd w Twoich poglądach .
---
Ponieważ Obie Panie , doszły do słusznego wniosku iż szkoda na te twoje wywody Klawiaturę Męczyć ...
---
To tyle i aż tyle ... ...
---
Tak trochę z życia ... Tu ... "Nianią" Nie są Panie ze specjalnym wykształceniem , ot po prostu same urodziły dzieci i poprzez znajome , opiekują się też Innymi , o ile mają takową ochotę ...
Te ze "specjalnym wykształceniem" ... to pracują jako wykwalifikowane Pokojówki z Polecenia i z referencjami jakimi nie pogardził by niejeden polski profesor z podrzędnej uczelni
Pozdrawiam Świątecznie
Ależ skądże ...
Ja i Ironia , Niedowierzanie ... .
No coś Ty ... ze choinki się zerwałaś ..!? .
---
Mnie Nic do tego co kto robi i ile za to bierze .... legalnie , czy też na dziko ...
---
To Ty Pierwsza oponowałaś , dając jakiś tam krakowski przykład ... !!!
---
I to Ty chciałaś Podważyć PRAWDOMÓWNOŚĆ Naszych Forumowych Pań ... !!! .
---
Osobiście tylko , razem z >Patim< staraliśmy się uzmysłowić błąd w Twoich poglądach .
---
Ponieważ Obie Panie , doszły do słusznego wniosku iż szkoda na te twoje wywody Klawiaturę Męczyć ...
---
To tyle i aż tyle ... ...
---
Tak trochę z życia ... Tu ... "Nianią" Nie są Panie ze specjalnym wykształceniem , ot po prostu same urodziły dzieci i poprzez znajome , opiekują się też Innymi , o ile mają takową ochotę ...
Te ze "specjalnym wykształceniem" ... to pracują jako wykwalifikowane Pokojówki z Polecenia i z referencjami jakimi nie pogardził by niejeden polski profesor z podrzędnej uczelni
Pozdrawiam Świątecznie