Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Artur pantratatata (2093 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
czesio.:* napisał:
i co? bedziesz sie gonił?
OCZYWIŚCIE , ŻE SIĘ POGONI ... !!! .

Wszak jutro po pracy , zasuwa jak Międzykontynentalna Motorynka , do Mojej Wioski , na Upolowanie ZORZY POLARNEJ ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
wydra00 napisał:
Pomóżcie !
Mój mąż pracuje w Norwegii a ja mam zatrudnienie w Pl.Chcialabym sie dowiedzieć czy mąż moze skorzystać z tatusiowego w NO jak mi sie skończy w Polsce?

a może twój mąż ma już nową żonę w Norwegii
a przynajmniej narzeczoną?
bo na pewno ukochaną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...polowanie

zgodnie z planem ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
Kasia O.
(kasiaiwaldek)
Nowicjusz
idiota!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
wydra00 napisał:
Pomóżcie !
Mój mąż pracuje w Norwegii a ja mam zatrudnienie w Pl.Chcialabym sie dowiedzieć czy mąż moze skorzystać z tatusiowego w NO jak mi sie skończy w Polsce?

twój mąż pracuje W NO i nie wie co może a co nie?no ludzie ogarnijcie się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kasiaiwaldek napisał:
idiota!!
Jak to miło , poznać tak otwartą , na bezgraniczną szczerość , osobę , która Mieni się na Tum Forum >kasiaiwaldek< .
---
Pytanie podstawowe , które z was , ma tą ułomność i co na takie dictum ... PARTNER ...???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
oppland napisał:
wydra00 napisał:
Pomóżcie !

wlasnie zauwazylem pewna zaleznosc....
ty masz plus 9 i piszesz zeby sie ogarneli i jest okej...
ja mam minus cos tam plus minus 60 i jak pisze uzywajcie ku**a mozgu to obraza majestatu... o co tu kaman??

//dac alienom pozywke - bezcenne.... niech mysla ze te plusy i minusy robia na kims wrazenie... banda gimnazjalistow ku**a-..... buahahahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Yatsek napisał:
oppland napisał:
wydra00 napisał:
Pomóżcie !

wlasnie zauwazylem pewna zaleznosc....
ty masz plus 9 i piszesz zeby sie ogarneli i jest okej...
ja mam minus cos tam plus minus 60 i jak pisze uzywajcie ku**a mozgu to obraza majestatu... o co tu kaman??

//dac alienom pozywke - bezcenne.... niech mysla ze te plusy i minusy robia na kims wrazenie... banda gimnazjalistow ku**a-..... buahahahah

bo jak sami używają q...wa to jest ok ale jak ktoś przeciw nim to jest be pisz samo ogarnijcie się oj przepraszam ty ode mnie ze 3 plusiki dostałeś,więc nie narzekaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok