Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Maciej Tkaczyk Official konto Używane :) xd Hs Agnieszka Sobczak Marcin Be Patrycja Ciszewska Nikolai Stefani Arkadiusz Szczypkowski Marta Małecka Adrianna Grzeszczyk Agathe Braun (6910 niezalogowanych)
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
marcemil napisał:
Marianek - no i jeszcze jedno, zdjęcie to nei efekt kremów jak photoshopa oczywiście, zmarszczki misię robią jak każdej babie, i jak każda baba bez makijazu wygladam zupelnie inaczej niz w

To wstaw fote z makijazem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
e tam, coś ostatnio mi nie idzie z makijażem,tona kosmetyków w łazience a efekt i tak marniutki... chyba jakieś grubsze zabiegi gładzią szpachlową tylko mi pomogą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
No co ty, nie idz w budowlanke! czytalam kilka miesiecy temu, ze od odpowiedniej diety zmieniaja sie rysy twarzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
Eh no rysy to ja mam ok ale na grawitację i upływające lata nie ma lekarstwa ;P hahahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
marcemil napisał:
Eh no rysy to ja mam ok ale na grawitację i upływające lata nie ma lekarstwa ;P hahahahaha

powiedz kto cie tak porysowal...pomszcze Cie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
marcemil napisał:

na to tez jest sposób >
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
marcemil napisał:
e tam, coś ostatnio mi nie idzie z makijażem,tona kosmetyków w łazience a efekt i tak marniutki... chyba jakieś grubsze zabiegi gładzią szpachlową tylko mi pomogą.

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
Dziękuję obu pranom za rady - jednak są wrażliwi mężczyźni na tym świecie ;P
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ja jako lekko podjechany boyek moge powiedziec, ze panie po zabiegach botoxem jak i te z fajnym "uchem" mają baaaaardzo duze wziecie i są postrzegane lepiej i cieplej przez panów w wieku 39,5 : ))))

mam na mysli, ze wszystko co pomaga i nas upiększa jest bardzo porzadane, wiec zarówno silikonowe ucho jak i botox na pewno nie szkodzą, a wrecz przeciwnie....

Ja ostanio jestem pod DUZYM wrazeniem kremów dla panów firny shiseido, które działaja bosko i wraz z moją zgrabną dupenką i nieprzeciętną urodą tworzą całkiem fajne ciacho : ))

Moze dlatego, ze nie jest to formuła norweska produkowana w Garwolinie.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
Marianek btw. te z formułą norweską są do bani, na maxa, krem do rak to jakaś porażka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok