anusiaxd napisał:
chocbysmy bardzo chcieli nie mozemy zalatwic papierka ze mieszkalismy razem 2 lata, chodz caly czas mieszkamy razem (z jeszcze innych powodow ja nigdy nie moglam byc zameldowana tam gdzie on) nawet teraz mieszkamy razem jednak wynajmujemy mieszkanie i nie jestesmy zameldowani a umowa najmu jest tylko na niego. wiec chodzbym na glowie stanela nie dam rady czegos takiego udowodnic
mialem nosa.... miec wyjebane od samego poczatku na takich kretaczy jak wy... mieszkamy razem ale nie mieszkamy razem i jestesmy konkubinatem ale nie jestesmy.... ogranij sie k***a dziewczyno...
i jeszcze to PW...... co mnie to obchodzi??
Wiadomość od anusiaxd offline
2 Kwiecień 2012, 23:09
moj chlopak nie przyjezdza do norwegi jak ja juz jestem w ciazy bo on pracowal w norwegi jak ja jeszcze w ciazy nie bylam. zjechal po polski w grudniu i w polowie kwietnia wraca spowrotem do pracy. i nie chodzi tu o wyciagniecie kasy z norwegi za dziecko tylko mamy zamiar tam zamieszkac na stale dlatego chce aby dziecko urodzilo sie juz tam, tam zaczelo chodzic do szkoly i tam zylo razem z nami. nie rozumiem dlczego tak niechetnie udzielasz pomocy albo po prostu nie znasz sie na ty i nie wiesz jak pomoc!
a na sam koniec... wszystko jest na stronie UDI!!!!! skoro ten Twoj gogus pracuje w Jessheim to ma UDI w Romerike (jedzie 20km w kierunku Oslo i jest w Lillestrøm) albo w Oslo - tam troche kiesko bywa z parkingiem.... jedzie, pyta sie... daja mu rozpiske od razu co potrzeba, i mowi Ci co i jak i Ty przyjezdzaszz na gotowe...
ale on jest rzucany teraz.. do KRS.... no tak... widac z norweskim na bakier... bo tak to juz dawno by to wiedzial!!!!!! zadzwonilby k***a do nich nawet i przez telefon by mu powiedzieli!!!! a Ty przyjezdzasz i bedziesz rodzic w Norwegii... lekarz sie zapyta: snakker norsk?? Ty buzke otworzysz i zrobisz zdziwiona mine.... english... i wtedy bedzie, yes, little... i na tym koniec... bo jak trafisz na bialego lekarza to on zacznie do Ciebie po prostu mowic i pytac o rozne rzeczy i wtedy bedzie... ooooooooooooooooo
porod!!!! nowy kraj!!! obcy ludzie!!!! zero stresow, k***a jasne... powodzenia....
dlatego taki jestem niemily... debili, nieukow, nierozgarniete sieroty zyciowe trzymam najlepiej z dala od siebie a w razie czego - noga przyciskam do ziemi!!!!!