tak oczekuję wiedzy dla mnie i dla zainteresowanych, czy potrafisz wytłumaczyć jeżeli nie podoba mi się podejscie pewnej Pani, czy Barnevernet, czy też żądu Norwegii to gdzie mogę założyć sprawę SZanowny Karolu.ky
jak nie masz nic do dodania to włącz sobie na luz, Śmiały Mędrcze, bo widać jak pełną parą wszyscy tutaj nawijają teraz, tylko o tym kto ile piw wypił i jaki to Głąb nie jest.
Co to jest Klub przyjaciół wiejskiej poczty pantoflowej czy jak? Czy ty też piszesz może raporty na swoją kobietę? Jaki masz stosunek do takiego podpiepszania? Ja nigdy w życiu mojej córki nie zawiozę do Norwegii, wolałbym jużz biedy chodzić na darmowe obiady do kościelnych stołówek niż ryzykować utratę córki przez BV ze wzgłedów fałszywych oskarżeń. jak będzie ktoś z was miał fłaszywe okarżenia, a to sąsiad, kolega, nauczycielka czy szef z pracy to wtedy poczujecie gorycz i niedowieżanie że to wam sie stało.i to dla przykładu z waszym dzieckiem.
hym co wtedy Karolu. ky, Gabrileu, Makaryno, Lindemans co wtedy???
napiszecie historie tutaj, ja ją chętnie przeczytam i powiem Wam , już To tobie kiedys mówiłęm, że tak jest, ale Ty nie dowierzałeś, czy też nie dowierzałaś...