Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
MIREK MARON (3705 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
poczytaj na norweskich forach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Purii_id napisał:
Davidzx napisał:

(...)piszczcie Mądrale teraz was chetnie wysłucham, Purri ID może ty pierwszy?

...że co? czemu akurat ja pierwszy? Zaliczasz mnie do takich Mądrali?

Nie przejmuj się. To się nazywa w nomenklaturze fachowej: paranoja pieniacza albo querulatoria
www.ludzie-serca.pl/forum/index.php?topic=299.0;wap2
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Lukasz .
(Blok)
Stały Bywalec
no co mądrale tylko na tyle was stać? gdzie wasza niezgłębiona wiedza? tylko wody w usta potraficie nabierać i piepszyć z Gabrielem o dupie Marynie.

a jak się trzeba wykazać to nie ma chętnych... Dobrze Makaryna, że jesteś nie pierwszą i nie ostatnią "Pani Psycholog" , która to ładne diagnozy stawia. Tylko nie wiem czy w tym temacie to sie komuś przyda.
jak macie ochote piepszyć o dupie Marynii to już mówiłem załóżcie nowy teamat pt. Wiejskie wiadomości poczty pantoflowej z Norwegii i tam sobie dogodzicie, może jakieś ciekawe teamaty poruszycie?
jak koń chłopcowi zęba wybił... albo inne ciekawsze teamaty... taki poziom rozmowy jaki temat Mądrale widać ku czemu zmierzacie, Klub wiejskiej poczty pantoflowej

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Davidzx napisał:
no co mądrale tylko na tyle was stać? gdzie wasza niezgłębiona wiedza? tylko wody w usta potraficie nabierać i piepszyć z Gabrielem o dupie Marynie.

a jak się trzeba wykazać to nie ma chętnych... Dobrze Makaryna, że jesteś nie pierwszą i nie ostatnią "Pani Psycholog" , która to ładne diagnozy stawia. Tylko nie wiem czy w tym temacie to sie komuś przyda.
jak macie ochote piepszyć o dupie Marynii to już mówiłem załóżcie nowy teamat pt. Wiejskie wiadomości poczty pantoflowej z Norwegii i tam sobie dogodzicie, może jakieś ciekawe teamaty poruszycie?
jak koń chłopcowi zęba wybił... albo inne ciekawsze teamaty... taki poziom rozmowy jaki temat Mądrale widać ku czemu zmierzacie, Klub wiejskiej poczty pantoflowej

Ale masz zaczepki, jak chlopczyk z przedszkola. Ciekawe tematy byly tutaj nejednokrotnie zakladane Lepsze takie, niz spamowanie... Moze oczekujesz goretszej dyskusji?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Davidzx napisał:
patim napisał:

jeżeli chciałbym założyć komuś sprawe w sądzie to do jakiego sądu?
czy można złożyć pozew zbiorowy?
-czy można zaskarżyć pojedyńczą osobę, Instytucję Barnevernet, czy Państwo Norweskie?

Patim jak możesz to się wypowiedz

Buraczyna was wciaga w dyskusje, a wy sie dajecie. Zostawcie go w spokoju, niech sobie sam bredzi. Tak jak napisala makaryna - to paranoik.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Lukasz .
(Blok)
Stały Bywalec
tak oczekuję wiedzy dla mnie i dla zainteresowanych, czy potrafisz wytłumaczyć jeżeli nie podoba mi się podejscie pewnej Pani, czy Barnevernet, czy też żądu Norwegii to gdzie mogę założyć sprawę SZanowny Karolu.ky

jak nie masz nic do dodania to włącz sobie na luz, Śmiały Mędrcze, bo widać jak pełną parą wszyscy tutaj nawijają teraz, tylko o tym kto ile piw wypił i jaki to Głąb nie jest.

Co to jest Klub przyjaciół wiejskiej poczty pantoflowej czy jak? Czy ty też piszesz może raporty na swoją kobietę? Jaki masz stosunek do takiego podpiepszania? Ja nigdy w życiu mojej córki nie zawiozę do Norwegii, wolałbym jużz biedy chodzić na darmowe obiady do kościelnych stołówek niż ryzykować utratę córki przez BV ze wzgłedów fałszywych oskarżeń. jak będzie ktoś z was miał fłaszywe okarżenia, a to sąsiad, kolega, nauczycielka czy szef z pracy to wtedy poczujecie gorycz i niedowieżanie że to wam sie stało.i to dla przykładu z waszym dzieckiem.

hym co wtedy Karolu. ky, Gabrileu, Makaryno, Lindemans co wtedy???
napiszecie historie tutaj, ja ją chętnie przeczytam i powiem Wam , już To tobie kiedys mówiłęm, że tak jest, ale Ty nie dowierzałeś, czy też nie dowierzałaś...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Davidzx czujesz sie zagrozony ze sie zabezpieczasz masz pewnosc ze kwalifikujesz sie na pacjenta BV
co ty takiego robisz dzieciom ze sie tak boisz

znam wiele rodzin gdzie bv nawet nie zapukalo i wiele gdzie bylo i påomoglo i poszlo
a dzieci to zabieraja jak sa podstawy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Lukasz .
(Blok)
Stały Bywalec
patim napisał:
Davidzx czujesz sie zagrozony ze sie zabezpieczasz masz pewnosc ze kwalifikujesz sie na pacjenta BV
co ty takiego robisz dzieciom ze sie tak boisz

znam wiele rodzin gdzie bv nawet nie zapukalo i wiele gdzie bylo i påomoglo i poszlo
a dzieci to zabieraja jak sa podstawy

dmucham na zimne.....

i szukam odpowiedzi na moje zapytania prawne jeżeli wy nie znacie to ok sam snajdę na necie

bardzo mi się podoba jedna żecz jaką zrobiłaś, nie powiem który bo to naprawdę jest mądre, i Ciebie szanuje. Chyba nikt tak konkretnie czegoś nie zrobił. i nie pomógł.

a co do wiedzy prawnej jak widać nie ma zainteresowania nikogo, więc nie będę tutaj się pocił, jak coś się dowiem, to wtedy założę włąsny klubik, a wy sobie tutaj dalej piszczie o browarach i papierach toaletowych który jest lepszy dla dupy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Lukasz .
(Blok)
Stały Bywalec
Buraczyna was wciaga w dyskusje, a wy sie dajecie. Zostawcie go w spokoju, niech sobie sam bredzi. Tak jak napisala makaryna - to paranoik.[/quote]

idziesz w dobrym kierunku, cieszę się że potrafisz stanąć na wysokości zadania, lecz twoje poglądy na mój temat sa bezpodstawne. opieram sie na wiedzy dostepnej, a nie na własnych omamach, czy innych żeczach wymyslonych. Pozdrawiam , idziesz w dobrą strone to juz jest postęp.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
dmuchasz na zimne
to sie lepiej spytaj co zrobic z oszustem norwegiem ,
co wrazie wypadku na drodze
co zrobic po wypadku w pracy
jak pilnowac dokumentow w nav