Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
MIREK MARON (3707 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Davidzx napisał:Lindemans wysil się , bo na razie to mnie nie rusza, a co może sam raporty piszesz na swoją kobiete ?
Oj GŁĄBIE ... głąbie ...!
... LindaMalinda ... TO KOBIETA ...!!! .

---
Takie proste sprawy , to już powinieneś Mieć w Małym prawym palcu w lewej nodze !!! .
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ale przeciez jeszcze nie byles w Norge ,to jak malowales rury z Finem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
patim napisał:
ale przeciez jeszcze nie byles w Norge ,to jak malowales rury z Finem

A moze on malowal te rury w Finach?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Lukasz .
(Blok)
Stały Bywalec
jadąc do Fin uczyłem się Fińskiego i bardzo mylił mi się z chińskim, więc stwierdziłem, że w Norwegii po angielsku się dogadam i przyjechałem w okolice Stavenger tam trafiłem na Fińczyka tak byłem w No

hehehehheh dawno się tak nie uśmiałem, dobre dobre

Gabrielu znowu zaczynasz? twoja głębia wyrażania jest miażdżąca. nie potrafię się obronic przed twoimi półgłupimi komentarzami. zamiast sie przyczynić do lepszego zrozumienia tematu, Ty znowu sie taplasz w błocie i próbujesz mnie w ciagnąć do twej śmierdzącej zabawy?
kiedys napisałem Ci, że stukasz o dno szamba, ale od spodu? tylko potwierdzasz... spoko stukaj dalej aż sie przebijesz przez dno szamba i wypłyniesz by sie ocknąć i zaczerpiesz wtedy świeżego powietrza i docenisz co to szacunek do życia w normalnych warunkach, chyba, że ci się nie spodoba ten świat jaki jest na zewnątrz i powrócisz tam na dno by się szmacić i innych poniżać
Twój wybór ....
a jakby ci brakowało jakiś porównań mojej osoby to masz tutaj link , żebyś się mógł dokształcić w swoim poniżaniu asshole

lwulgarnie.pl/wpisy/strona/1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Lukasz .
(Blok)
Stały Bywalec
dobra dobra jak ktoś ma chęci na pajacowanie niech sobie załozy tutaj nowy temat
może wiejska poczta pantoflowa rodem z Norwegii i tam sobie piepszcie od zeczy kto taki a kto OFFFAKI i przez co i jak się piszę. tam stwórzcioe sobie pole do swoich wypociń....

wszyscy tacy Mądrale z Gabrielem wodzem naczelnym partii lewicowo socjalistycznej rodem z masonów na czele
jak macie ochotę to się wypowiedzcie gdzie złożyć sprawę w Norwegii przeciwko łamaniu praw cżłowieka?
-komu mozna załozyć sprawę w przypadku łamania praw cżłowieka
piszczcie Mądrale teraz was chetnie wysłucham, Purri ID może ty pierwszy? Czy Wielmożny Gabriel?
Gabriel, nie na niego chyba nie można liczyć, chyba że się mylę, wykaż się Mądrala,
Mądralo, Mądrale, juz nie będę pisał , żę piszę z Mądralami albo o Mądralach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Davidzx napisał:
dobra dobra jak ktoś ma chęci na pajacowanie niech sobie załozy tutaj nowy temat
może wiejska poczta pantoflowa rodem z Norwegii i tam sobie piepszcie od zeczy kto taki a kto OFFFAKI i przez co i jak się piszę. tam stwórzcioe sobie pole do swoich wypociń....

wszyscy tacy Mądrale z Gabrielem wodzem naczelnym partii lewicowo socjalistycznej rodem z masonów na czele
jak macie ochotę to się wypowiedzcie gdzie złożyć sprawę w Norwegii przeciwko łamaniu praw cżłowieka?
-komu mozna załozyć sprawę w przypadku łamania praw cżłowieka
piszczcie Mądrale teraz was chetnie wysłucham, Purri ID może ty pierwszy? Czy Wielmożny Gabriel?
Gabriel, nie na niego chyba nie można liczyć, chyba że się mylę, wykaż się Mądrala,
Mądralo, Mądrale, juz nie będę pisał , żę piszę z Mądralami albo o Mądralach

Ja ci zakladam sprawa- Sentencja wyroku: karny kutas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Davidzx napisał:
jadąc do Fin uczyłem się Fińskiego i bardzo mylił mi się z chińskim, więc stwierdziłem, że w Norwegii po angielsku się dogadam i przyjechałem w okolice Stavenger tam trafiłem na Fińczyka tak byłem w No

hehehehheh dawno się tak nie uśmiałem, dobre dobre

Gabrielu znowu zaczynasz? twoja głębia wyrażania jest miażdżąca. nie potrafię się obronic przed twoimi półgłupimi komentarzami. zamiast sie przyczynić do lepszego zrozumienia tematu, Ty znowu sie taplasz w błocie i próbujesz mnie w ciagnąć do twej śmierdzącej zabawy?
kiedys napisałem Ci, że stukasz o dno szamba, ale od spodu? tylko potwierdzasz... spoko stukaj dalej aż sie przebijesz przez dno szamba i wypłyniesz by sie ocknąć i zaczerpiesz wtedy świeżego powietrza i docenisz co to szacunek do życia w normalnych warunkach, chyba, że ci się nie spodoba ten świat jaki jest na zewnątrz i powrócisz tam na dno by się szmacić i innych poniżać
Twój wybór ....
a jakby ci brakowało jakiś porównań mojej osoby to masz tutaj link , żebyś się mógł dokształcić w swoim poniżaniu asshole

lwulgarnie.pl/wpisy/strona/1

Tämä on hyvää!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
Davidzx napisał:

(...)piszczcie Mądrale teraz was chetnie wysłucham, Purri ID może ty pierwszy?

...że co? czemu akurat ja pierwszy? Zaliczasz mnie do takich Mądrali?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Lukasz .
(Blok)
Stały Bywalec
patim napisał:

a tu BV
www.rb.no/lokale_nyheter/article6649188.ece
www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostafjells/buskerud/1.10996788[/quote]

dziękuję Patim przemoc fizyczna jest przestepstwem, oby obojgu ojców czegoś te wyroki nauczyły...

a teraz do praw człowieka i karty praw dziecka

jeżeli chciałbym założyć komuś sprawe w sądzie to do jakiego sądu?
czy można złożyć pozew zbiorowy?
-czy można zaskarżyć pojedyńczą osobę, Instytucję Barnevernet, czy Państwo Norweskie?

Patim jak możesz to się wypowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok