Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

zablokowane radio samochodowe - Norwegia

Czytali temat:
Ricco Xxxxxx arkadiuszs427 RemekxD (2909 niezalogowanych)
19 Postów
Michał Krysik
(jorgusx)
Wiking
kilka dni temu zablokowalem sobie radio samochodowe w oplu zafira i nie mam kodu do odblokowania tego radie moze ktos zna jakis sposob na zdobycie takiego kodu lub moze ktos ma dostep do jakiegos kalkulatora generowania kodow model radia to DELCO ELEKTRONIKS CDR 500 .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
A podaj wszelkie napisy zapisanena tylenj stronie radia ? forda napewno odblokuje , opla zobaczymy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Rafał M.
(Rafał M.)
Początkujący
ricco napisał:
A podaj wszelkie napisy zapisanena tylenj stronie radia ? forda napewno odblokuje , opla zobaczymy

no prosze jakich speców mamy na forum
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Ja pojechałem z combo do serwisu opla i gość to zrobił w 10 minut za darmo. Tobie proponuję zrobić to samo.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Michał Krysik
(jorgusx)
Wiking
nie moge wymontowac tego radia z kokpitu nie wiem czemu cos tam w srodku trzyma i nie chce nic na sile robic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Michał Krysik
(jorgusx)
Wiking
A to combo nie jest serwisowane jeszcze ? Bo jesli tak to mogli to zrobic za free
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
jorgusx napisał:
nie moge wymontowac tego radia z kokpitu nie wiem czemu cos tam w srodku trzyma i nie chce nic na sile robic

Na ta dolegliwosc specjalisci tez na pewno sie znajda..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
W Oslo mam orginalny sprzecik do wyciągania radyjek ( metoda domowa , dwa druty , wygiete w lit,C i odpowiednio zakonczone )
ale najlepiej jednak podjehac do jakiegokolwiek zakladu gdzie robia radia samochodowe i wyjmą
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Rafał M.
(Rafał M.)
Początkujący
ricco napisał:
W Oslo mam orginalny sprzecik do wyciągania radyjek ( metoda domowa , dwa druty , wygiete w lit,C i odpowiednio zakonczone )
ale najlepiej jednak podjehac do jakiegokolwiek zakladu gdzie robia radia samochodowe i wyjmą

takie dwa druciki jak piszesz ricco,niekedy sa w komplecie z "nówka" radiem tyle ze blaszki specjalnie zakonczone
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
jorgusx napisał:
A to combo nie jest serwisowane jeszcze ? Bo jesli tak to mogli to zrobic za free

Nie jest już serwisowane, nawet nie pytali o jakiekolwiek papiery.
Podjechałem pod drzwi, powiedziałem że radio mi się zablokowało bo kod niewłaściwy wprowadziłem, gość wsiadł i odblokował. Tyle.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok