Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Czy ktoś zajmuje się naprawą zmywarek? - Norwegia

6 Postów

(Miley)
Wiking
Witam,
poszukuję kogoś, kto umie zdiagnozować i naprawić usterkę w zmywarce i mieszka w okolicy Stavanger. Czy ktoś z Państwa lub Państwa znajomych jest w stanie naprawić to urządzenie?

Z góry dziękuję za pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
323 Posty
John Born
(born)
Stały Bywalec
Miley napisał:
Witam,
poszukuję kogoś, kto umie zdiagnozować i naprawić usterkę w zmywarce i mieszka w okolicy Stavanger. Czy ktoś z Państwa lub Państwa znajomych jest w stanie naprawić to urządzenie?

Z góry dziękuję za pomoc

KOCHANA MILENKO! ZMYWAREK, CAŁEGO SPRZĘTU AGD, RTV ITD. JUŻ SIĘ NIE NAPRAWIA(!) PO PROSTU KOCHANA MILENKO WYCIĄGASZ KASIORKĘ ZE SKARPETY I IDZIESZ DO NAIBLIŻSZEGO CENTRUM HANDLOWEGO I KUPUJESZ(!) PRZYWIOZĄ TOBIE TOWAR DO DOMKU ZABIORĄ STARY ZŁOM I JEST SPOKO. TERAZ JUŻ MOŻESZ PODZIWIAĆ SWÓJ ZAKUP(!) ZADOWOLONA?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
born napisał:
Miley napisał:
Witam,

Z góry dziękuję za pomoc

KOCHANA MILENKO! ZMYWAREK, CAŁEGO SPRZĘTU AGD, RTV ITD. JUŻ SIĘ NIE NAPRAWIA(!) PO PROSTU KOCHANA MILENKO WYCIĄGASZ KASIORKĘ ZE SKARPETY I IDZIESZ DO NAIBLIŻSZEGO CENTRUM HANDLOWEGO I KUPUJESZ(!) PRZYWIOZĄ TOBIE TOWAR DO DOMKU ZABIORĄ STARY ZŁOM I JEST SPOKO. TERAZ JUŻ MOŻESZ PODZIWIAĆ SWÓJ ZAKUP(!) ZADOWOLONA?

10/10
Dodac mozna tylko, ze jak dasz na Mojej Norwegii ogloszenie "Zmywarke lekko uszkodzona oddam darmo" to istnieje duze prawdopodobienstwo ze ktos kto ma manie wywozenia wszystkiego do Polski sie zainteresuje... Dzieki temu nie bedziesz musiala starego grzmota na plecach z chalupy wynosic, ktos zrobi to za Ciebie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Miley)
Wiking
hmmm… niezupełnie zadowolona, ponieważ szkoda mi wyrzucać moją zmywarkę, która jeszcze wczoraj świetnie myła… może to błahostka, a ja mam spisać ją na straty??? zrobię to, jeśli rzeczywiście wyzionęła ducha
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
323 Posty
John Born
(born)
Stały Bywalec
Miley napisał:
hmmm… niezupełnie zadowolona, ponieważ szkoda mi wyrzucać moją zmywarkę, która jeszcze wczoraj świetnie myła… może to błahostka, a ja mam spisać ją na straty??? zrobię to, jeśli rzeczywiście wyzionęła ducha
NO ALE STAĆ CIĘ NA NOWĄ CZY NIE?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Miley)
Wiking
Mój post był odnośnie NAPRAWY….
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a ta zmywarka to może ta co na zdjęciu
jak trzeba coś przepchać to ja chętnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
323 Posty
John Born
(born)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:

TY BARANIE TO SZAMBO MOESZ PRZEPYCHAĆ(!) NO I JESZCZE SĄ KOZY, WIĘC...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
jasta102 napisał:

Masz jakiś wycior na zatwardzenie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
Miley napisał:
Mój post był odnośnie NAPRAWY…. Jeżeli jest to zmywarka nowszego typu, to wpisz w wyszukiwarkę internetową pełną nazwę tej zmywarki.
Np: >Bosch SPS53E08EU<.
Poszukaj informacji na temat użytkowania i awaryjności tego sprzętu, może akurat, trafisz na instrukcję obsługi i schemat.
Ogólnie zawsze można znaleźć porady co się psuje i jak to usunąć, nawet jak dany sprzęt jest zagranicznej produkcji.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok