majorrr86 napisał:
www.filmweb.pl/film/Drog%C3%B3wka-2013-631979 drogówka - bardzo dobry Polski
Historia siedmiu policjantów, których poza pracą łączy przyjaźń, imprezy, samochody i interesy. Wszystko się zmienia, gdy ginie jeden z nich.
majorrr86 wie co dobre haha, nie no zgadzam się DROGÓWKA film który wart obejrzeć jak najszybciej i przekonać się samemu co robią panowie w niebieskich mundurach("koks,browar,dziwki i inne używki"

) co do obsady jak dla mnie bomba wystarczy spojrzeć na nazwiska aktorów którzy wzięli udział w produkcji.
Zakończenie filmu zdecydowanie jeżeli chodzi o mnie to mi się nie podoba jak ginie Bartłomiej Topa-Sierżant sztabowy Ryszard Król, ale za to rola Arkadiusza Jakubika-Sierżant sztabowy Bogdan Petrycki jest jak dla mnie mega,fajna zabawna postać lubiąca kobiety haha taki pies na baby hehe i ta scena w samochodzie jak kurtyzana robi mu laskie na przejście dla pieszych wchodzą pingwiny(nie mylić z tymi z Madagaskaru haha) Rysiek daje po hamplu i upsss Bodzio traci w tych okolicznościach członka haha............
jednym słowem WdoAdoRdoTdoO poświęcić czas na ten fil jeżeli lubicie polskie kino/kryminał/obyczajowy
co do drugiego filmu:
majorrr86 napisał:
www.filmweb.pl/film/S%C4%99p-2012-562954
Sęp – policjant o wyjątkowych zdolnościach dedukcyjnych – dostaje zlecenie poprowadzenia dochodzenia w sprawie znikających przestępców.
owszem także oglądałem, nawet jakoś nie dawno bo w 2014roku, świetny pomysł jak można wykorzystywać narządy/organy przestępców sexualnych jak dobrze pamiętam, po co mają gnić w tych więzieniach i celowych dobrobytach jak można ich zlikwidować i wykorzystać organy do przeszczepu który może uratować życie
inicjatywa całkiem ok podpisuję się pod tym ale to nie realne przecież w tym pop!3rdolonym świecie, chociaż dziś świat tak już jest sqrwiony że nawet to by mnie wcale nie zdziwiło jakoś
Michał Żebrowski tytułowy Sęp pasuję do tej roli idealnie jego partner Komisarz Jacek Robaczewski-Paweł Małaszyński świetnie sprawdził się w roli partnera Sępa, oczywiście Natasza McCormack grana przez ś.p. Annę Przybylską zrobiła na mnie wrażenie i odcisnęła ślad w pamięci, w pewnym momencie poczułem jak do oczu zbliżają mi się krople łez gdy zobaczyłem Anię przecież tak nie dawno odeszła od "NAS" i pozostawiła ślad po sobie w polskiej kinematografii, będzie jej brakować, no cóż życie takie już jest jedni się rodzą a drudzy umierają