może to zabrzmi zabawnie ale ja dzwonię do Polski z polskiego numeru. jest opcja w sieci play. nazywa się telePlay. dzięki temu logujesz się na stronce i możesz korzystać ze swojego numeru przez internet, stawki za połączenia są takie jakby się dzwoniło w kraju. dla mnie to świetne rozwiązanie. mogę dzwonić i pisać smsy tak jakbym w ogóle nie wyjechał za granicę.
szczegóły na www.teleplay.pl
jedyny minus to fakt że z tej strony jest się przywiązanym do komputera. nie wiem czy to akurat będzie problem czy nie. jednak do Polski można dzwonić i pisać na wszystkie numery.
radzę się wszystkim zapoznać z tą ofertą. ja wyjeżdżając miałem abonament w play i gdyby nie telePlay skończyłbym płacąc rachunki za telefon którego właściwie nikt by nie używał a tak... jak to mawiają starzy chińscy górale- i wilk syty i owca cała
pozdrawiam
szczegóły na www.teleplay.pl
jedyny minus to fakt że z tej strony jest się przywiązanym do komputera. nie wiem czy to akurat będzie problem czy nie. jednak do Polski można dzwonić i pisać na wszystkie numery.
radzę się wszystkim zapoznać z tą ofertą. ja wyjeżdżając miałem abonament w play i gdyby nie telePlay skończyłbym płacąc rachunki za telefon którego właściwie nikt by nie używał a tak... jak to mawiają starzy chińscy górale- i wilk syty i owca cała

pozdrawiam