Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Iroo Andrzej Anna Mikolajczak Slaw xxx AREK BUCZEK Marek Sarama (7885 niezalogowanych)
46 Postów
cezary cezar
(cezary25cezary)
Nowicjusz
może to zabrzmi zabawnie ale ja dzwonię do Polski z polskiego numeru. jest opcja w sieci play. nazywa się telePlay. dzięki temu logujesz się na stronce i możesz korzystać ze swojego numeru przez internet, stawki za połączenia są takie jakby się dzwoniło w kraju. dla mnie to świetne rozwiązanie. mogę dzwonić i pisać smsy tak jakbym w ogóle nie wyjechał za granicę.

szczegóły na www.teleplay.pl

jedyny minus to fakt że z tej strony jest się przywiązanym do komputera. nie wiem czy to akurat będzie problem czy nie. jednak do Polski można dzwonić i pisać na wszystkie numery.

radzę się wszystkim zapoznać z tą ofertą. ja wyjeżdżając miałem abonament w play i gdyby nie telePlay skończyłbym płacąc rachunki za telefon którego właściwie nikt by nie używał a tak... jak to mawiają starzy chińscy górale- i wilk syty i owca cała

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Renata` D......
(Renata87)
Wiking
Dzięki za podpowiedzi, ale rzeczywiście interesuje mnie tylko telefon, bo niedługo będę miała dość ograniczony dostęp do netu, dlatego pytałam o najkorzystniejsze oferty, które proponują tutejsze sieci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Renata87 napisał:
skype odpada, muszę mieć kontakt telefoniczny. A mogę się przenieść do innej sieci z zachowaniem starego numeru?

lebara - lebara.no/mobil/priser/kontantkort
chess - www.chess.no/abonnement/fastpris2/
talkmore - www.talkmore.no/ekstra_utland.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
JLK21 napisał:
Renata87 napisał:
skype odpada, muszę mieć kontakt telefoniczny. A mogę się przenieść do innej sieci z zachowaniem starego numeru?

lebara - lebara.no/mobil/priser/kontantkort
chess - www.chess.no/abonnement/fastpris2/
talkmore - www.talkmore.no/ekstra_utland.html

lyca-mobile.no/index.aspx?lang=NOR
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(KoWo)
Wiking
Talkmore!

www.talkmore.no/

Wczesniej uzywalem Lebary, ale jakosc polaczen, slaby internet a przede wszystkim biuro obslugi klienta mnie do niej zniechecily.

Aktualnie mam abonament: Alt-i-ett + Ekstra Utland (500 min do PL, bez wzgledu na siec do 1 kwietnia z promocyjna znizka).

Wystarcza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Jezeli masz telefon stacjonarny, to najlepsze jest telio. Do Polski, na stacjonarny 0 kr. i mozesz rozmawiac ile chcesz. Za darmo jest tez do prawie calej Europy, USA, Canady i wiele innych krajow.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
zx zx
(bergenmarekk)
Stały Bywalec
polecam polska siec.tania i prosta niczym frosta.tak prosta ze jak doladowujesz kontomasz wrazenie ze kobieta w tel mowi po polsku Pozatym jak tylko do pl to moze warto,w sumie kazdy ma skypa a tu kazdy ma net,jak kto woli.jezeli na komorki to raczej telenor,stacjonarne zdecydowanie lebara.ps automatyczna sekretarka nie umawia sie na randki ani nie sprzedaje polskiego piwa ani fajek.przed uzyciem skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceutą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Darek Z.
(darioaries)
Wiking
MyCall na abonament!! www.mycall.no i od razu podkreslam ze nie pracuje dla tej sieci tylko korzystam!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok