Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3311 niezalogowanych)
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
To dopieprzanie...jak to profesjonalnie nazwałeś...zacząłeś ty miłym uśmiechem...Wilk zakończył dużym śmiechem... ...Kropka.
Graj sobie spokojnie..Wilk niepotrzebnie się wtrącił....jego miejsce w lesie.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Samuel napisał:
...Twoja odpowiedz jest tak prostacka, ze nie mam na to slow

- Po pierwsze ...primo.... MÓJ POST W TYM TEMACIE TO NIE ODPOWIEDŹ , TYLKO ZWYKŁE STWIERDZENIE ZAISTNIAŁEGO FAKTU...
- Po drugie ... primo ...
Dlaczego , piszesz o Sobie w tak negatywny sposób , przedstawiając Tak NIEGODNIE Swoją Osobę ...

Jeżeli tak samo zachowywałeś się Wyniośle , podczas rozmów nad Organizacją Twojego ..."grania"... , to mnie nie dziwi wcale , że ewentualny organizator , WĄTPLIWEGO Pobrzękiwania w Twoim wykonaniu dał Tobie pstryczka w Nos ... .
JEDNAK ,by Twoja wypowiedź , była prawdziwa , wypadałoby posłuchać i drugiej strony tego zdarzenia ... / podasz tutaj adres i nazwę Tego organizatora/ którego ponoć tak wyniośle odstawiłeś na bocznicę.../ a może telefon , by posłuchać co druga strona ma do powiedzenia w tym temacie...??? / .
A TAK ....

...JA ,TEŻ MAM W DOMU ZŁOTEGO INDORA , CO ZNOSI DIAMENTOWE JAJA...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Patryk Kinacha
(Samuel)
Wiking
dajcie juz sobie na luz...
nie wiem, czym sie zajmujecie w zyciu...
mam nadzieje ze robicie to dobrze...

Wasza praca rzadzi sie swoimi prawami, moja tez swoimi, na pewno innymi.
Ja wiem jak powinna wygladac organizacja i bookawanie artystow. Skoro napisalem, ze nie bylo ok, to znaczy ze nie bylo ok, wiec wasze uszczypliwe pisanie i wywyzszanie sie jest totalnie nie na miejscu

Ciekawe jakby bylo... gdybyscie to Wy byli na moim miejscu... zakladamy, ze jest wyjazd za granice na granie... i nie jestescie pewni, czy macie hotel, samolot czy inny transport, odbior przez kogos z lotniska, na umowie i wynagrodzeniu konczac, ze nie wspomne juz o warunkach panujacych w klubie - czyli sprzecie do grania. I jesli ktos nie potrafi Wam dac pewnosci, ze cos bedzie ok, jednoczesnie nakrecajac makaron na uszy... to usuwacie sie, dla wlasnego spokoju...

czy teraz jest juz wszystko jasne?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Leo DAViNCi
(DAViNCi)
Wiking
Samuel.
nikt nie rozumie ci,tutaj.szkoda .jeszli jestes w oslo dalej lepiej isc do taki clubow Apen bar,emul&samuel,cayenne lub Luxx ,%100 tam grasz.
Pozdrawiam z wawy

Not everyone understands House music; it's a spiritual thing; a body thing; a soul thing.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(gepard124)
Wiking
Witaj ! Jak przylecisz na lotnisko Torp,Gardemoen lub Rygge a nie będzie miał kto odebrac Ciebie z lotniska i dowieżć pod wskazany adres to zadzwoń do mnie .96863505 lub pl 791307047
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
93 Posty

(sardynka)
Początkujący
.....gepard cwaniaczek reklamę busika sobie strzelił..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Patryk Kinacha
(Samuel)
Wiking
spoko, ma mnie kto odbierac

rozmawialem z Nilsem Noa, bardzo slawnym dj'em w Norwegii. Polecil mi pare klubow. bede teraz w marcu w oslo, wiec na pewno odwiedze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok