Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Dariusz Jackowski (6091 niezalogowanych)
26 Postów
Olivia :)
(Olivia)
Wiking
Mi sie tradycja Russow bardzo podoba Specjalne ubrania, autobusy, zdobywanie sprawnosci.
Fajnie ze pod koniec szkoly mlode ludki sie moga pobawic, powydurniac. Kazdy ma inne pojecie imprezowania, wiadomo, ze zawsze znajda sie tacy co przeginaja i to nie tylko w Norwegii takie rzeczy sei dzieja.
Przynajmniej na ulicy jest wesolo jak sie widzi gromadke czerwonych ludkow zasuwajacych na czworaka po ulicy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(xxx1xxx)
Wiking
zenekbury, ciekawa historia, dzieki, no i blog o russ tez fajny, pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja też nie miałam nic przeciwko takim ludkom, dopóki sobie nie wyobraziłam mojego synusia za parę lat kompletnie pijanego, bzykającego wszystko co się rusza i jestem PRZECIW
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
panladny napisał:
...miales twarde postanowienie,panie dino,ze bedziesz omijal i ignorowal pisanine panaladnego!

a teraz chodzisz i dogadujesz!

ja nie jestem (tak jak ty)zwolennikiem ignorancji i zawsze (w miare moich skromnych mozliwosci) mozesz liczyc na kubel pomyji,na twoj 'intelygentny' leb

a tak przy okazji.nawet nie wiesz jak bardzo,cieszylem sie twoim szczesciem,ze w koncu znalazles swoje miejsce na forum - w smietniku!

Ty to masz ciężkie życie ze sobą. Jak to wytrzymujesz?
Łopatologia:
Wypadek - przypadek, piszę posty jak chcę, gdzie chcę i kiedy chcę, a że ty reagujesz nadpobudliwie, to nie mój problem, nie przeszkadza mi to w życiu. Chcesz wylewać pomyje na moją głowę, wylewaj, wolna droga. Tylko nie zapominaj, że świat jest mały i kiedyś się spotkamy, a wtedy będziesz musiał to wszystko powtórzyć mi prosto w oczy . To jest cena jaką zapłacisz za moje pozwolenie na twoje dziecinne igraszki.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Zenek Bury
(zenekbury)
Wiking
panladny napisał:
[quote]...coz za piekna historia.wzruszylem sie![/quote

jakies bolesne przezycia z dziecinstwa skora takie rzeczy wzruszaja,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...raczej twoj niespotykanie barwny opis,oraz dobor tak wysoce fascynujacego tematu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Hei -panladny !!! Ostatnio mialam okazje porozmawiac nt.ile kosztuje dziwka !!! Ukrywal sie panladny pod troche innym awatarem ! Teraz widze inny ? czyzby panladny ???? wzial sobie do serca odpowiedzi ??????????? Nie wierze ?Ktos taki ,jak panladny !!!!No i co dziwniejsze - zabiera panladny glos w sprawach mu obcych ,w sumie !!! Panieladny,a gdzie kolega _piechniczek ? Zaprzestal juz wypowiedzi? Czy tez jakas klotnia byla ? Powinienes panie ladny?????????????????? -udzielac sie gdzie indziej np. radio maryja !!! Tam zostaniesz wysluchany i DOCENIONY !!! Tak mysle !!!???PS - Pokaz sie czlowieku choc raz !!! Ostatnio krytykowales sporo osob -ukrywajac sie sam pod awatarem - aby nikt cie nie OKRESLIL !!! Wrzuc na luz faciu !!! Zycie jest piekne !!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
bogdanor1 napisał:
Hei -panladny !!! Ostatnio mialam okazje porozmawiac nt.ile kosztuje dziwka !!! Ukrywal sie panladny pod troche innym awatarem ! Teraz widze inny ? czyzby panladny ???? wzial sobie do serca odpowiedzi ??????????? Nie wierze ?Ktos taki ,jak panladny !!!!No i co dziwniejsze - zabiera panladny glos w sprawach mu obcych ,w sumie !!! Panieladny,a gdzie kolega _piechniczek ? Zaprzestal juz wypowiedzi? Czy tez jakas klotnia byla ? Powinienes panie ladny?????????????????? -udzielac sie gdzie indziej np. radio maryja !!! Tam zostaniesz wysluchany i DOCENIONY !!! Tak mysle !!!???PS - Pokaz sie czlowieku choc raz !!! Ostatnio krytykowales sporo osob -ukrywajac sie sam pod awatarem - aby nikt cie nie OKRESLIL !!! Wrzuc na luz faciu !!! Zycie jest piekne !!!

Hmmmmm Bogda, raczej nie trafiłaś.
Nie sądzę że Panładny i Piechniczek , jest tą samą osobą
Czytałam temat o którym wspominasz Raczej pojechałaś po niewłaściwej osobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...pani bogdo-faciunio-na luzie!

sprobuje nie zginac - w tej zalewie,twoich przemyslen!

to moze zaczne od konca:

- zycie to sciek!
- ukrywam sie pod avatarem,z powodu moich psychofanek. codziennie dostaje ok.500 p.w. z prosba o wklejenie foto!
- panladny sie nie koleguje!
- radia nie mam!
- temat russfest obcym mi nie jest.wrecz przeciwnie (patrz post nr 50995)
- o cenach dziwek,rozmawiam przewaznie,w trakcie negocjacji ceny,za usluge.odpowiedzi zawsze biore sobie do serca,a nawet (przede wszystkim) do portfela!
- ahoj!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Oj chyba troche przegiales z ta iloscia fanek !!! A moze to jednak nie fanki sa przyczyna ??? Panladny i Piechniczek -to dwie rozne osoby ,otym wiem .Ale obaj nadaja na tych samych falach ! A tak a propos >zycie jest piekne , domyslam sie czemu sie nie kolegujesz - bo po prostu nie masz kolegow , radio chyba jednak masz , no i te ceny? Zycze mimo wszystko - milego ......dnia !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok