Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Sylwester z dwoma dziewczynami ;) - Norwegia

4 Posty
juslaw
(juslaw)
Wiking
Dwie sympatyczne dziewczyny przebywające aktualnie w Oslo spędzą sylwestrową zabawę w miłym towarzystwie Mile widziane towarzystwo w podobnym wieku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
juslaw napisał:
Dwie sympatyczne dziewczyny przebywające aktualnie w Oslo spędzą sylwestrową zabawę w miłym towarzystwie Mile widziane towarzystwo w podobnym wieku
------
Ja obstawe sylwestrową mam,ale dwóch moich kumpli: " dyfteryt" i " Gabriel" mogą być wspólnie zainteresowani. Zapytam ich: będzie, będzie zabawa....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
juslaw
(juslaw)
Wiking
Jeśli koledzy będą chcieli towarzystwa niech się odezwą. Pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
adamix Nazwisko
(adamix)
Wiking
Cześć. Towarzystwo na Sylwestra zawsze się znajdzie. A na jakiego rodzaju imprezę macie ochotę?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
juslaw
(juslaw)
Wiking
Hej interesuje nas dobra sylwestrowa zabawa i nie jest powiedziane gdzie dokładnie czy domowka czy impreza na miescie (choć z nią już mogłoby byc za późno ).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
adamix Nazwisko
(adamix)
Wiking
Wilka szkoda ja bym Was dziewczyny przytulił na dobrą domowke, ale mam już zakaz zapraszania więcej kobiet
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
juslaw
(juslaw)
Wiking
No co zrobic... myślę że jakoś będziemy musiały z tym zyc Miłej zabawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Piterpiter79
(Piterpiter79)
Wiking
Hej, dziewczyny moze macie ochote do nas przyjechac albo my pomyslimy jezeli jeszcze nic sie nie zmienilo u Was?pozdro
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok