Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Imprezy w Sandnes, Stavanger - Norwegia

16 Postów
Kinga Szyszka
(szyszuniawlesie)
Wiking
Cześć wszystkim. Tak jak w tytule chciałam zapytać gdzie w Sandnes (najlepiej bo tu mieszkam) bąd
ź ewentualnie w Stavanger można potańczyć przy muzyce klubowej, dance, techno. Znacie może jakieś konkretne miejsca, polecacie coś fajnego albo napiszcie gdzie można sobie poimprezować. Chciałabym przy okazji zapytać jakie są stawki za wstęp i alkohol w klubie. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
szyszuniawlesie napisał:
Cześć wszystkim. Tak jak w tytule chciałam zapytać gdzie w Sandnes (najlepiej bo tu mieszkam) bąd
ź ewentualnie w Stavanger można potańczyć przy muzyce klubowej, dance, techno. Znacie może jakieś konkretne miejsca, polecacie coś fajnego albo napiszcie gdzie można sobie poimprezować. Chciałabym przy okazji zapytać jakie są stawki za wstęp i alkohol w klubie. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
. Najprosciej dobry przyjaciel Google wrzucasz nattklubb lub diskotek i Stavanger i załatwione a tak na szybko to w STV masz dobre 2 kluby: Taket Nattklubb i Hexagon, a w Sandnes doszukałem się tylko Saturn Nattklubb, masz jeszcze w Bryne: KRAZY BRYNE i Stallen Disco---wszystkie możesz znaleźć również na fejsie Akurat jestem w temacie bo w lato przeprowadzam się w Twoje rejony i ogarniam dodatkowa robotę z graniem A to moje klimaciki: www.soundcloud.com/dj-de-lux. Pozdrawiam Funky D
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
.....a tak jeszcze dopytam Bawił się juz ktoś w Sandnes w Saturnie lub w Bryne? Jaka muza itd.? Wracając do tematu to z wejsciowkami różnie bywa czasem gratis, innym razem do 23 gratis, a jak jest jakiś specjalny DJ czy imprezka tematyczna to ceny 100-150.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Dj Funky D napisał:
.....a tak jeszcze dopytam Bawił się juz ktoś w Sandnes w Saturnie lub w Bryne? Jaka muza itd.? Wracając do tematu to z wejsciowkami różnie bywa czasem gratis, innym razem do 23 gratis, a jak jest jakiś specjalny DJ czy imprezka tematyczna to ceny 100-150.

Nie wiesz czy gdzies pouszczaja jakies dobre drumy? Nie skrillexa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
Karol.Ky napisał:
Dj Funky D napisał:

Karolku chodzi Ci o d&b czy dubstep? Skrillex to dubstep hi hi hi. W d&b Bpm dochodzi do 160-180 (poprawcie mnie jak sie myle, ale nie chce mi sie juz szukać w Google), a Dubstep to od 140 (chyba) w dół nawet do 90 Bpm tak hip-hopowo Wiec o jaki rodzaj Ci chodzi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Dj Funky D napisał:
Karol.Ky napisał:
Dj Funky D napisał:

Karolku chodzi Ci o d&b czy dubstep? Skrillex to dubstep hi hi hi. W d&b Bpm dochodzi do 160-180 (poprawcie mnie jak sie myle, ale nie chce mi sie juz szukać w Google), a Dubstep to od 140 (chyba) w dół nawet do 90 Bpm tak hip-hopowo Wiec o jaki rodzaj Ci chodzi?

Skrillex to kupa d&b, choc dobry dubstep nei ejst zly. a te bpm to tak tylko opisuja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Kinga Szyszka
(szyszuniawlesie)
Wiking
Wielkie dzięki za pomoc, z rad z pewnością skorzystam. W Polsce wiedziałam gdzie się udać jeśli miałam ochotę potańczyć a tutaj muszę się niestety najpierw zorientować, tymbardziej że od jakiegoś czasu nosi mnie żeby trochę poszaleć na parkiecie Kiedyś zrobiłam jakiś rajd po klubach (nazw nie pamietam niestety bo nie zwracałam na to uwagi) ale jedyne na co natrafiłam to koncert rockowy - niestety zupełnie nie moje klimaty i uwaga klub ze striptizem , jakoś też nie o takie potańczenie sobie mi chodziło Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
He he Jest zajebiscie!!! W poniedziałek gadałem z szefem Stalen Disco (Bryne). Od lata zaczynam tam grać Fajnie będzie poznać nowe mordki Czekam jeszcze na odpowiedz z KRAZY i Saturna. P.S tatuś z mamusia będą potrzebowali w tym układzie opiekunki od lata w piątkowe lub sobotnie nocki. Jakieś mile starsze panie chetne zaopiekować się 2 letnia dziewczynka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Paweł S
(smaku)
Wiking
W Sandnes nie ma żadnego lokalu godnego uwagi. Jak coś to STV. Do listy dobrych klubów możesz dopisać jeszcze Hall Toll
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(dziewczyna szamana)
Początkujący
Jesli chodzi o fajne kluby w Sandnes to teraz odnowili Ca du vil i zrobili na gorze Storm www.facebook.com/stormsandnes?ref=ts&fref=ts
sa w tym lokalu 3 osobne sale z rozna muzyka Do Storm moga wejsc tylko osoby ubrane powiedzmy bardzo elegancko.
Jesli chodzi o cene to jest to 100 kr od osoby cena piwka to chyba 90 kr nie jestem pewna.

Dla osob lubiacych koncerty live oraz typowa dyskotekowa muzyke polecam Megleren www.facebook.com/MeglerenOlVinstue?ref=ts&fref=ts
Tutaj sa dwa pietra na pierwszym co tydzien gra ktos inny na gorze jest normalna dyskoteka (muzyka puszczana z kompa przez barmanow) minusem jest maly parkiet ale i tak uwazam ze jest tam calkiem klimatycznie wejsciowka to 50 kr cena piwka to 80 kr jesli sie nie myle.

w Saturnie bylam raz i jak dla mnie lipa straszna...bardzo ciasno stolik na stoliku parkietu praktycznie brak wejsciowka 100kr. osobiscie nie polecam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok