Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
810 Postów
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
udziela sie nawet na "mamach w norwegii"
choc wszyscy wiedza, ze to hermetyczny temat i omijaja z grzecznosci.

Masz racje "hermetyczny" dla faceta, ale nie dla dziewczyny
swiadomej na temat rodzenia dzieci.

Co innego jesli bys napisal o "swojej rece"
to bym zrozumiala!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
beauty napisał:
udziela sie nawet na "mamach w norwegii"
choc wszyscy wiedza, ze to hermetyczny temat i omijaja z grzecznosci.

Masz racje "hermetyczny" dla faceta, ale nie dla dziewczyny
swiadomej na temat rodzenia dzieci.

Co innego jesli bys napisal o "swojej rece"
to bym zrozumiala!!!

Mysle, ze sens wyrazenia " zrozumienie " jest biegunowo rozne od tego co sama prezentujesz.

Ikonki mnie nudza, tak jak twoj sposob komentowania. Celowo napisale sposob poniewaz stylu po prostu nie posiadasz.

Z uwagi na brak jakichkolwiek tresci w twoich postach, pozwole sobie na osobisty ostracyzm wobec ciebie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
pozwole sobie na osobisty ostracyzm wobec ciebie.
Optimusku, nie dasaj sie jak kobieta po menopauzie!

To do Ciebie nie pasuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
beauty napisał:
pozwole sobie na osobisty ostracyzm wobec ciebie.
Optimusku, nie dasaj sie jak kobieta po menopauzie!

To do Ciebie nie pasuje.

pierolnij sobie barana:

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
pierolnij sobie barana
Optimusku to film "rodzinny"?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(DJgizmO)
Wiking
EdytkaiDarek napisał:
DJgizmO napisał:
Powiem tak ze na pewno bede sie starac aby cos znalezc wyjezdzam z PL 12 maja a nie chce zaprzestac duzo klubow odwiedzilem w wielu zagralem ludzie mnie chwalili wiec nie jest zle

Lubie grac electro house spokojnie zbierzmy sily i damy rade hehe

Hei Gizmo
Jestem pewien ze napewno cos tu wyhaczysz
Sluchalem secik i widzialem opinie ludzi
Zadowoleni klubowicze sa uchonorowaniam calego wieczoru i tylko to sie liczy!!!

Spoko ja tez tak komercyjnie zalatuje i sie nie wstydze-jak to mowia tak po polsku he he
Mamy taki sam styl jesli chodzi o muzyke-Fajnie!!!
Z reszta na moim soundcloud ludzie sciagaja w wiekszosci wlasnie sety z taka muzyka-czyli jest najbardziej chodliwa i lubiana

Uwazam ze koledzy ktorzy sie wczesniej wypowiadali tez robia dobra robote-TAK 3-MAJCIE!!!

Pozdrawiam i dzielcie sie dalej opiniami i wrazeniami

P.S Gizmo jak juz bedziesz na miejscu to napisz jak Ci sie podoba w STV.

Ja juz bylem nie raz ale jak bede jak jestes z STV to na piwo sie zmotamy haaa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
Ja juz bylem nie raz ale jak bede jak jestes z STV to na piwo sie zmotamy haaa[/quote]

Nie nie jestem w STV ale zamierzam sie tam kiedys przeniesc na stale, a raczej w okolice
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(QKI)
Wiking
smajk dzięki za miłe słowa na temat seta

Ostatnio załączył mi się w głowie inny plan. Nie chce startować w żadnych zawodach, ani robić kasy na graniu. Dla mnie spełnieniem było by znalezienie jakiegoś miejsca (najlepiej pub z muzyka na żywo itp) w którym była by opcja na skręcenie jakiegoś wieczoru muzycznego właśnie w rytmach dnb/dubstep (tylko nie taki komercyjny typu rmx britnej spirs albo lejdi szmagi) ambient/future garage. Nie musi być tam też konsoleta z Technicsami i Pionkiem 600setą, wystarczy nagłośnienie. Oczywiście samo granie ze swojej strony zapewniam za free czy jak to miało miejsce w Polsce za kilka piw. Ważne aby sobie pograć i żeby był ktoś chętny do słuchanie tego.

Tak więc jeśli ktoś z Was wie o takim miejscu w Bergen to prosiłbym o info.
Albo jeśli znacznie jakieś fora internetowe na których rozmawiają na temat imprez to również możecie podać (coś na styl polskiego ds.art.pl).

Pozdrawiam !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Adrian Moskal
(Dj Adriano)
Wiking
Witajcie Panowie

Dj Adriano kłania się nisko
Jestem od 2 tygodni w Norwegii, dokładniej w Oslo.
Będę tutaj na dłuższy czas i podobnie jak niektórzy z Was, chciałbym ogarnąć tutaj jakiś klub.

Gram od hmmm ok 8 lat, w PL grałem w wielu klubach (Wyższy Wymiar, Moderna, Pallazzo,Pomarańcza, Alfa, itp itd) , w różnych częściach Polski i ogranie mam dość spore
Stylem który u mnie dominuje to szeroko pojęty House, od tech, przez electro aż do progressive.

Już obczajam te mistrzostwa i pewnie wezmę w nich udział
Jeśli ktoś jest z Oslo, może ma jakiś klubik już namierzony i zechciałby pomóc, będę wdzięczny
Jeśli byście może znali kluby, do których można uderzyć, to też bardzo proszę
Nie mam nic przeciwko, a nawet jestem za, byśmy się zgrali i zrobili jakąś imprezę, tylko miejsce jest potrzebne
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
QKI napisał:
smajk dzięki za miłe słowa na temat seta

Ostatnio załączył mi się w głowie inny plan. Nie chce startować w żadnych zawodach, ani robić kasy na graniu. Dla mnie spełnieniem było by znalezienie jakiegoś miejsca (najlepiej pub z muzyka na żywo itp) w którym była by opcja na skręcenie jakiegoś wieczoru muzycznego właśnie w rytmach dnb/dubstep (tylko nie taki komercyjny typu rmx britnej spirs albo lejdi szmagi) ambient/future garage. Nie musi być tam też konsoleta z Technicsami i Pionkiem 600setą, wystarczy nagłośnienie. Oczywiście samo granie ze swojej strony zapewniam za free czy jak to miało miejsce w Polsce za kilka piw. Ważne aby sobie pograć i żeby był ktoś chętny do słuchanie tego.

Tak więc jeśli ktoś z Was wie o takim miejscu w Bergen to prosiłbym o info.
Albo jeśli znacznie jakieś fora internetowe na których rozmawiają na temat imprez to również możecie podać (coś na styl polskiego ds.art.pl).

Pozdrawiam !

Poszukaj opcji zagrania w radiu Tak internetowe radio bedzie swietnym pomyslem.
Z pubem lub innym tego typu miejscem bedzie ciezko!!!
Sorry mi to stwierdzic ale nasz jak to troche nazwales kiczowaty styl jest tu na porzadku dziennym
Electro-house, Tech i komercja!!!
Chyba jedynie Holandia Cie ratuje
A tak na serio to szczerze zycze powodzenia
Z DnB bedzie ciezko-szybciej sie ruszy z Dubstepem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok